yineben
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Bu skripti belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.
Önce skriptten anlamayanlar için kodu açıklayayım; KillAura ile saldırı yapan kişiyi belirliyor, önce uyarıyor sonra basıyor kick'i. Oyuncu kick'e aldırmayıp killauraya devam ederse tempban atıyor. KillAura ile vuran arkadaşları log olarak ta kaydediyor ayrıca.
En azından deneyerekte eğlenebilirsiniz, rakamları felan değiştirin, kurcalayın nolcak. 10 tane zombiye normal dalın kick atmaz ama killaura ile dalın kick atar; denenmiştir, %100 facebook onaylıdır.
Açığı anlayan kişiler bunu açık açık mesajlarında yazmazlarsa oyuncular bu açığı bulamazlar diye düşünüyorum. Bilmiyorum, belki çoktan pluginlerle engellenmiştir bu hile, minecraftla ilgilenmeyeli çok oldu..
Önce skriptten anlamayanlar için kodu açıklayayım; KillAura ile saldırı yapan kişiyi belirliyor, önce uyarıyor sonra basıyor kick'i. Oyuncu kick'e aldırmayıp killauraya devam ederse tempban atıyor. KillAura ile vuran arkadaşları log olarak ta kaydediyor ayrıca.
En azından deneyerekte eğlenebilirsiniz, rakamları felan değiştirin, kurcalayın nolcak. 10 tane zombiye normal dalın kick atmaz ama killaura ile dalın kick atar; denenmiştir, %100 facebook onaylıdır.
Kod:
on damage:
attacker is a player
spawn a bat 3 meters above the attacker
apply invisibility 1 to spawned entity for 9 days
set display name of last spawned entity to "%attacker%"
on damage of a bat:
name of victim is "%attacker%":
log "%attacker% KillAura ile tiklama yapti!" to "killaura/kayit"
add 1 to {KA.tiklamasi.%attacker%}
if {KA.tiklamasi.%attacker%} is equal to 2:
send "&2%attacker%, &aeger hile kullaniyorsan bunun devami halinde banlanacaksin. Eger kullanmiyorsan bu mesaji gormezden gel.." to attacker
if {KA.tiklamasi.%attacker%} is bigger than 2:
kick attacker due to "Hile kullandigin tespit edildi! Birdahaki hatanda BANLANACAKSIN!"
add 1 to {KA.kicklenmesi.%attacker%}
clear {KA.tiklamasi.%attacker%}
wait 5 ticks
kill the victim
if {KA.kicklenmesi.%attacker%} is bigger than 2:
execute console command "/tempban %attacker% 1d"
clear {KA.kicklenmesi.%attacker%}
wait 3 seconds
clear {KA.tiklamasi.%attacker%}
on spawn:
entity is a bat:
wait 20 ticks