Kim öldürdü? [2]

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu sefer biraz uzun oldu. Umarım beğenirsiniz.

Kamil, şehrinden ayrılmak için yola çıkmıştı. Yola çıkmadan önce arkadaşlarıyla buluşmuştur. Arkadaşları ona neden böyle bir karar verdiğini ve nereye gittiğini sormuştur. Kamil bir süre sessizlikten sonra burada artık yapabileceği bir şey olmadığını ve bu yüzden ayrılması gerektiğini ve X yerine gittiğini söylemiştir. Bu sırada bir arkadaşı gitmesi gerektiğini, başka bir işi olduğunu söyler. Jamesis ona son bir kez sarılmak istediğini söyler. Kamil yola çıkarken bir adam kahkaha atarak ona "bir daha oyun oynar mıyız?" diye bağırır. Kamil arkasında bakmadan sadece "Bilmem" der.

Kamil yola çıkar. Çok fazla takırtı sesi olduğu için kulak tıpacı takar. Kamil'in yanına bir bayan oturur. Birkaç saat sonra Kamil'in yolculuğu biter. Yanında oturan kızıl kadın Kamil'in omuzuna dokunur. Kamil arkasını döner. Kadın "Neden sorduklarıma cevap vermediniz?" der. Kamil ise bayandan özür diler fakat buna vaktinin olmadığını, bir yere yetişmesi gerektiğini söyler. Kadın uzun bir süre Kamil'i takip eder. Kamil bundan rahatsız olur ve izini kaybettirmek için hızlı ve dolambaçlı bir şekilde hareket eder. Sonunda izini kaybettirir. Kamil bir of çekerek "Bu onun işi olmalı" der.

Birkaç gün sonra Jamesis'in şehirden kaçmaya çalışırken polisler tarafından yakalandığı haberi gelir. Kamil bu konu hakkında düşünürken kapı çalınır. Bu o kadındır. Kamil hemen bodrumunda ki tünelden kaçmak için aşağıya inerken masaya çarpar ve masadan birkaç şey düşürür.Kadın hem çarpma sesini hem de takırtı sesini duyar ve hemen kapıyı kırar. Fakat kadın içeride hiçbir şey bulamaz. Kamil çoktan kaçmıştır. Tüneli ise gitmeden önce örtü ile saklamıştır. Telaşla oradan uzaklaşmaya çalışır. Kamil kalabalığın arasına girer. Birden Kamil'in ayağı takılır ve düşer. Tam o sırada yoldan geçen araba Kamil'e çarpar.

Kamil hastanelik olmuştur. Uyandığında bir yataktadır. Bir doktor odaya girer. Ve ona "Daha dikkatli olmalısın." der. Doktor bir süre odayı kontrol ettikten sonra ona bir kadının onu ziyaret etmek istediğini söyler. Kamil yarı baygın olduğu için doktoru durduramaz. Kadın içeri girer ve ona "Üzgünüm çok geç kaldık." der. Kadın oradan ayrılır. Yarım saat sonra Kamil ölür. Polisler en kısa sürede ulaşmalarına rağmen katili yakalayamaz. Polisler Kamil'in odasına en son giren doktoru göz altına alırlar. Doktora bir sürü soru sorulur. Doktorun yüzünden birkaç damla düşer. Ve "Ben sadece denileni yaptım!" der. Ve başka bir laf etmez. Doktorun karısı da gözaltına alınır. Doktorun karısı "Son zamanlarda akşamları hep gelir gider hesapları yapıyordu ve gece geç saatlara kadar eve gelmiyordu. Birkaç gün sonra borcumuzu bir adam sayesinde kapatabileceğini söyledi. Bundan şüphelendim. Önlüğünü kontrol ettiğimde bir kâğıt buldum. Kağıtta "Elbet bir şekilde borç ödenecek" yazıyordu." der.

Belki ilgisini çeker diye önceki konuda çok uğraşan @HestiaKnife 'ı sahneye davet ediyorum.

Not: Gece gece bununla uğraştım. O yüzden hikayede hata olabilir kontrol etmeye pek zamanım olmadı.

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her cümleye özne koymazsan daha bütünlükçü olurmuş, kusura bakma hep hata buluyorum ama :D

Bence kamilin arkasından bağıran abi öldürdü çünkü oyunu borç olarak saydı. Manyaksa demekki.

Onun dışında bir Ahmet Ümit kokusu aldım senden :p

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her cümleye özne koymazsan daha bütünlükçü olurmuş, kusura bakma hep hata buluyorum ama :D

Bence kamilin arkasından bağıran abi öldürdü çünkü oyunu borç olarak saydı. Manyaksa demekki.

Onun dışında bir Ahmet Ümit kokusu aldım senden :p
Uykuluyken yazdım hatam olabilir. Ve cevabı bir süre sonra açıklamayı düşünüyorum.