Kim öldürdü? [2]

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakıyorum bi sn ^^

Edit: Uzunluğundan dolayı üşendim ben biraz kuronime takılcam :p

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1. Teori:
Kahkaha atan adam daha önce Kamil'le kumar oynayıp bolcana kazanmıştır. Kamil bu sebeple o adama borçludur. (muhtemelen bundan dolayı Kamil şehirden kaçıyor)
Kadın hakkında ise iki teorim var:
1-Kadın Jamesis'in karısı, Jamesis kadını Kamil'i kontrol etmesi için tembihledi. Daha sonra kendi de X'e gitmek istedi ancak vize vs. bir sebepten dolayı başaramadı.
2-Kadın doktorun karısı.
Kamil kadını kahkaha atan adamın gönderdiğini düşünüyor.
Kamil'e çarpan arabanın şoförü ayarlanmıştır.
Kahkaha atan adam doktorun borcunu kapatabilmesi için Kamil'i öldürmesi gerektiğini söyler. Çünkü Kamil'in adama büyük bir borcu vardır ve ödeyemiyordur.
(Muhtemelen o işi çıkıp ayrılmak isteyen amcamın da bir ilgisi var olayla ama ona bir kalıp bulamadım - _ -

2.Teori: Saat çalar ve Kamil sıçrayarak uyanır. Yatağın çarşafı buruştuğundan sıkıldığı belli oluyordur. Kamil hayvani şekilde terlemiştir ._.

Son düzenleme:

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Teori
Kamil Şehirden Ayrılırken 1 Hafta Kumar Oynadı ve Kaybetti(Kahkaha Atan Adama) Bolca Borcu Oldu.En Sonunda Kaçması Gerekliydi.Birde Doktorun Aynı Kişiye Kamilden Daha Fazla Borcu Vardı Adam Eğer Kamili Öldürürsen Borcunu Kapatırım Dedi. Jamessa(Yanlış yazdım biliyorum :( ) Eşini Kamili İzlemesi İçin Gönderdi Fakat Jamessanın Eşi Jamessayı Aldatıyordu (Kahkaha Atan Adamla) Jamessanın Eşi Gidip Eşinin Dediğini Dermişcesine Hastanede ki Odaya Girdi Zaten Doktorla Anlaşmıştı Hastanede Kamile Yüksek Miktarda Zehir Verdi ve Ardından Kamili Pıçakladı ,En Son Olarak Oradan Uzaklaştı ve Jamessa'ya Durumu Sahte Bir Şekilde Anlattı(Kandırdı).
Sonuç
Katil: Jamessanın Eşi
Katil Ortağı:Doktor(diss to @BurnerTroll )
Katili Tutan:Kahkaha Atan Adam
Son Bir İtiraf
Kamili Ölürken Ben Gördüm @Manyakwolf Kamili 62 Kere Pıçakladı Sonra Bende Geldim Kamile Bomba Yerleştirdim Sonra Hastanede Kamili Patlattık BOOOM :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar cevabı spoiler içine yazdım ki konuyu yeni gören olursa cevabı vermiş olmayayım.
Olay şu:
Kamil kumar oynar o kahkaha atan adama(hadi biz bu adama Neco diyelim) borçlanır. Kamil'in "Burada yapacak bir şeyim kalmadı" demesiyle parası bittiğinin ve herhangi bir şey gerçekleştiremediğini anlayabilirsiniz. Sonra birde bir arkadaşı işi olduğunu söyleyip gidiyor. O "arkadaş" Neco ile işbirliği yapar (çıkar meselesi). Böylece Neco'nun, Kamil'in nereye gideceğinden haberi olur. Jamesis de Neco'ya borçludur, bunu Jamesis'in "Son bir kez sarılmak istiyorum." demesinden anlayabilirsiniz. Kamil'in yanına oturan kızıl bayan aslında polistir ve Kamil'i bu durumdan kurtarmaya çalışıyordur. Fakat kamil tren ile yolculuk ettiği için kulaklarına taktığı tıpaçtan dolayı kızıl bayanın Neco'yu yakalayabilmesi için sorduğu soruları duymaz. Kızıl kadının Kamil'i takip etme nedeni onu korumaya çalışmasıdır. Jamesis şehirden kaçmaya çalışırken yakalanır. Aslında burada biraz olayı (bilerek) yanlış bir şekilde anlattım ki katili bulmak zorlaşsın. Jamesis kaçtı çünkü Neco'nun adamlarından biri onun peşindeydi. Peki polisler neden onu yakaladı? Yakaladılar ama suçlu olduğundan değil korumak için. Kamil bodrumdaki tünelden kaçarken bir masaya çarpar. Bu bir poker masasıdır ve çarptığında düşürdükleri ise poker taşlarıdır. Masanın yarısını örten örtüyü kullanarak tüneli gizler. Kamil kalabalığa girdiğinde ayağı takılır ama bu bir kaza değildi. Neco kalabalığın arasındaydı çünkü polislerin onu fark etmesini istemiyordu. Neco, Kamil'e çelme takar ama araba şoförü işin içinde yok sadece Neco araba geçtiğini gördüğü gibi Kamil'e çelme taktı. Ama Kamil ölmedi! Kamil'in yattığı odaya giren doktor ona öldürücü bir madde enjekte eder tabi ki etrafı kontrol ettikten sonra. Polis kadın içeriye girer. "Çok geç kaldık." derken soruşturmanın uzunluğunu düşündü bu yüzden böyle bir cümle tercih etti. Kadın gitti çünkü etrafı kontrol edecekti.Doktor da Neco'ya borçludur. Neco bunu çıkarına kullanarak Kamil'i öldürmesini ister. Kağıtta yazan not ("Elbet bir şekilde borç ödenecek") eğer doktor Kamil'i öldürmezse doktorun öldürüleceğini anlatmak istenir. Zaten doktor bu yüzden bunu yapar. Kısaca katil(işi planlayan, öldürmek isteyen) Neco'dur. Buradan @Manyakwolf , @Mr_TeneKe ve @zRedDragon 'u tebrik ediyorum üçünüzde (kısmen) doğru cevabı verdiniz!
NOT: Cevabı hikayeyi açık açık anlatarak yazdım.