Kim öldürdü?

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ölüm sebebi vicdan azabıydı!!!!!! çünkü o bir türk zenciydi ve sonuçta türk asıllıydı !!!!!! türkler bir kişiyi öldürdüğünde vicdan azabı yaşar!!!!!!! vicdan azabından dolayı kalbi sıkışmış ve "ben daha çok yapamam burada benim görevim bitti" deyip iflas etmiş ve krize girmiştir!!!

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ölüm sebebi vicdan azabıydı!!!!!! çünkü o bir türk zenciydi ve sonuçta türk asıllıydı !!!!!! türkler bir kişiyi öldürdüğünde vicdan azabı yaşar!!!!!!! vicdan azabından dolayı kalbi sıkışmış ve "ben daha çok yapamam burada benim görevim bitti" deyip iflas etmiş ve krize girmiştir!!!
Mantıklı değil şimdi bu konuya ciddi bakarsak şüpheli yerler
Kemal yürüyüş için dışarı çıktı fakat markete gitti!
''Gerekli şeyleri'' aldıktan sonra bu ne ifade ediyor? o gerekli şeyler neler oluyor?
Kemal silahı çıkartıyor ve kasiyeri öldürüyor peki en başında yürüyüş için çıkan adam niye yanında silah taşır? en fazla kendini savunmak için bıçak taşır
Devamı gelecek!

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
1 hafta sonra ceset bulunuyor, ondan sonra 1 hafta daha geçtikten sonra mı cenazesi gömülüyor yoksa ceset bulunduğu gün mü gömülüyor?

(Not: Gerçi birkaç gün yazıyormuş zaten, aynı gün olmuyor öyleyse.)

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve SONUNDA Bıraz daha yaklaştım şimdi bir kez daha gözden geçirelim..
Öncelikle dışarı çıkma nedeni yürüyüş ve yanına tabanca alıyor? dışarı çıkmasının gerçek nedeni yürüyüş değil!
2. olarak 007 prosu ve 2007 tarihinde ölmüş bu 20 mayıs günü gömüldüğüne göre olay bundan 1 hafta önce yaşandı 13 Mayıs 2007 bir oyunun prosu olmak eğer insansan en az 3 gününü alır! Yani -3 gün daha 10 Mayıs 2007! Japonyada cenazesi olmuş ve zenci! Kemal zenci japonya cenaze? bu kısım bizi 4 kelimeye yönlendiriyor! Kemal tek başına mı yaşıyor? 007 tek başına oynaması eğlencesi olmayan bir oyun... Kemala yardım eden bir düşmanı mı var?

DeathLightt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle dışarı çıkma nedeni yürüyüş ve yanına tabanca alıyor? dışarı çıkmasının gerçek nedeni yürüyüş değil!
2. olarak 007 prosu ve 2007 tarihinde ölmüş bu 20 mayıs günü gömüldüğüne göre olay bundan 1 hafta önce yaşandı 13 Mayıs 2007 bir oyunun prosu olmak eğer insansan en az 3 gününü alır! Yani -3 gün daha 10 Mayıs 2007! Japonyada cenazesi olmuş ve zenci! Kemal zenci japonya cenaze? bu kısım bizi 4 kelimeye yönlendiriyor! Kemal tek başına mı yaşıyor? 007 tek başına oynaması eğlencesi olmayan bir oyun... Kemala yardım eden bir düşmanı mı var?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Doktora görünmelisin :C

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeşim çok mantıksal yaklaşmışsın olaya bence senin IQ seviyen 999 falan olmalı

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 Mayista olmusse zaten 007 de pro olmasi imkansiz mantik hatasi var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim çok mantıksal yaklaşmışsın olaya bence senin IQ seviyen 999 falan olmalı
Teşekkürler :p :D sadece bu tür konularda iyiyim[DOUBLEPOST=1439316032,1439316001][/DOUBLEPOST]
10 Mayista olmusse zaten 007 de pro olmasi imkansiz mantik hatasi var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AYNEN Öyle![DOUBLEPOST=1439316191][/DOUBLEPOST]Herneyse şimdi birşeyleri toparlama zamanı:

Dışarı çıkma nedeni: Yürüyüş
Yanında aldığı şeyler: Para ve silah
Gittiği yer: Market
Gitme gerekçesi: Gerekli Şeyleri almak
Tarih: 13 Mayıs 2007
Adamın başarısı: 007 Prosu
Kasiyer: Irkçı
Adamın fiziksel özelliği: Eğer gerçekten Yürüyüş için dışarı çıktıysa gelişmiş bir bedene sahip ve zenci bir türk!
Adamın haberlere çıkma nedeni: Kasiyeri öldürmek!
Adamın polislerden...: 007 prosu olabildiği için kaçtı!
Adamın ceseti: 20 Mayıs 2007 de bulundu Bu olay yaşandıktan bir hafta sonraydı

Biraz daha düşünmeme izin verin belki bulurum :D