Kim öldürdü?

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :p :D sadece bu tür konularda iyiyim[DOUBLEPOST=1439316032,1439316001][/DOUBLEPOST]
AYNEN Öyle![DOUBLEPOST=1439316191][/DOUBLEPOST]Herneyse şimdi birşeyleri toparlama zamanı:

Dışarı çıkma nedeni: Yürüyüş
Yanında aldığı şeyler: Para ve silah
Gittiği yer: Market
Gitme gerekçesi: Gerekli Şeyleri almak
Tarih: 13 Mayıs 2007
Adamın başarısı: 007 Prosu
Kasiyer: Irkçı
Adamın fiziksel özelliği: Eğer gerçekten Yürüyüş için dışarı çıktıysa gelişmiş bir bedene sahip ve zenci bir türk!
ve tarihte gizli bir şey var!!!!!!! evet gördünüz değil mi ?!?!?!? 2007 2007 evet adamımız 007 prosu ve tarihte 007 var!!!!!

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve tarihte gizli bir şey var!!!!!!! evet gördünüz değil mi ?!?!?!? 2007 2007 evet adamımız 007 prosu ve tarihte 007 var!!!!!
Onu zaten buldum -.- burdan yola çıkarak 007'nin çıkış tarihini bulmam gerektiğini anladım tarihlerde bir çakışma var :D

Biri 007'nin çıkış tarihini söyleyebilir mi? devam etmem için lazım -.-

Neyse benim kapatmam lazım kolay gelsin daha fazla yardım edemem artık siz bulun :p

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Simdi 20 mayis 2007 tarihiyse bunda gizli bisi var

7 nin yaninda 1 tane 0 var 7-1 = 6

2 tane 2 var 2+2=4 2 tane 0 daha var 4+2=6

2 tane 2 1 tane 7 var 0 lari saymiyom zaten 2+2+7=11 Mayis kelimesi 5 harfli 11-5=6

Hepsi ========> 666 :oooooo

Illumemati

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda size verebilecek en büyük ip ucum Adamı öldüren bir ''KIMSE'' değil![DOUBLEPOST=1439316869,1439316825][/DOUBLEPOST]
Simdi 20 mayis 2007 tarihiyse bunda gizli bisi var

7 nin yaninda 1 tane 0 var 7-1 = 6

2 tane 2 var 2+2=4 2 tane 0 daha var 4+2=6

2 tane 2 1 tane 7 var 0 lari saymiyom zaten 2+2+7=11 Mayis kelimesi 5 harfli 11-5=6

Hepsi ========> 666 :oooooo

Illumemati

bu arkadaşta illet grubundan :p

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda size verebilecek en büyük ip ucum Adamı öldüren bir ''KIMSE'' değil![DOUBLEPOST=1439316869,1439316825][/DOUBLEPOST]
bu arkadaşta illet grubundan [emoji14]
Buyuk tespit yaptim bu tarih illumemati ye ait oldugu icin adam illumemati yuzunden kalp krizi gecirmistir
Tamam konuyu kapatin sorun cozuldu

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu okuyunca her cümlede anlatım bozukluğu olduğunuz gördüm ve konudan pek bişi anlamadım

kaanyagız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer cesedi bir hafta sonra bulunduysa ölüm tarihi 13 Mayıs 2007'ye denk gelir ve o tarihte Fenerbahçe 100. kez şampiyon olmuştur! Buna göre Kemallettin Fenerbahçelidir ve takımının şampiyon olduğunu öğrenince heyecandan kalp krizi geçirmiştir! Dava kapandı. Konu kilit.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer cesedi bir hafta sonra bulunduysa ölüm tarihi 13 Mayıs 2007'ye denk gelir ve o tarihte Fenerbahçe 100. kez şampiyon olmuştur! Buna göre Kemallettin Fenerbahçelidir ve takımının şampiyon olduğunu öğrenince heyecandan kalp krizi geçirmiştir! Dava kapandı. Konu kilit.
adam çözdü vallaha. bu kadar mantıklı bir cevap olamaz sanırım

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak hepinizden ilginiz için teşekkür ediyorum. Birkaç kişi hakikaten kafa yormuş bu işe onlara fazla fazla teşekkür ederim. Ama kötü bir haberim var ben bu kadar kafa yormaz kimse diye daha basit bir cevap hazırlamıştım. İsterseniz hemen cevabı açıklayabilirim. Ama bundan tatmin olmayacağınızı düşünüyorum hele hele bunun için kafa yoranların (söz veriyorum bir daha Kim Öldürdü? gibi bir konu açarsam daha mantıklı ve sizi daha tatmin eder bir sonuç hazırlarım). Bu yüzden sizden özür dilerim :( eğer cevabı açıklamamı isterseniz söyleyin hemen söyleyebilirim.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak hepinizden ilginiz için teşekkür ediyorum. Birkaç kişi hakikaten kafa yormuş bu işe onlara fazla fazla teşekkür ederim. Ama kötü bir haberim var ben bu kadar kafa yormaz kimse diye daha basit bir cevap hazırlamıştım. İsterseniz hemen cevabı açıklayabilirim. Ama bundan tatmin olmayacağınızı düşünüyorum hele hele bunun için kafa yoranların (söz veriyorum bir daha Kim Öldürdü? gibi bir konu açarsam daha mantıklı ve sizi daha tatmin eder bir sonuç hazırlarım). Bu yüzden sizden özür dilerim :( eğer cevabı açıklamamı isterseniz söyleyin hemen söyleyebilirim.
açıkla pls -.- daha fazla kafa yormuyayım