kinezi uydurmaca

K

Klood07

Ziyaretçi
İlluKinezi = Tüm gece Rüyanızda illu görmeye çalışın. Hayalden Pf'nizi illu yapın. Profilinize illu mesajları yazın. Oluyosa başardınız demektir. (bkz: @ZorinTR)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
SeytanKinezi

Uyumadan önce rüyanızda şeytanla konuştuğunuzu imaje edin onun size güçler verdiğini imaje edin ve sizi kendi ateşinde yaktığını imaje edin fakat o acıyı tamamiyle hissedin sonra uyuyun eğer rüyanızda başta anneniz olmak üzere tüm ailenizi öldürürseniz, ve gerçek hayatta karanlığa baktığınızda benim gibi şeytanı görürseniz, olmuş demektir.

BENİ ELE GEÇİRİYOLAR!!

qwe:rtyutrewwqeQw:eQWe:QW

K

Klood07

Ziyaretçi
SeytanKinezi

Uyumadan önce rüyanızda şeytanla konuştuğunuzu imaje edin onun size güçler verdiğini imaje edin ve sizi kendi ateşinde yaktığını imaje edin fakat o acıyı tamamiyle hissedin sonra uyuyun eğer rüyanızda başta anneniz olmak üzere tüm ailenizi öldürürseniz, ve gerçek hayatta karanlığa baktığınızda benim gibi şeytanı görürseniz, olmuş demektir.

BENİ ELE GEÇİRİYOLAR!!

Melekinezi
Uyumadan önce rüyanızda melekle konuştuğunuzu imaje edin onun size güçler verdiğini imaje edin ve sizi kendi nurunda yıkadığını imaje edin fakat o güzel hissi tamamiyle hissedin sonra uyuyun eğer rüyanızda başta anneniz olmak üzere tüm ailenizi cennete götürürseniz, ve gerçek hayatta aydınlığa baktığınızda benim gibi meleği görürseniz, olmuş demektir.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fesat işlerkinezi
Tek

BENİ ELE GEÇİRİYOLAR!!

qwe:rtyutrewwqeQw:eQWe:QW[/quote]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fesat işlerkinezi
Tek

BENİ ELE GEÇİRİYOLAR!!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[/quote]
Fail

K

Klood07

Ziyaretçi
Fayırnezi
Benle skypede chat yaptığınızı hayal edin. Hergün günde 3 kez bunu deneyin. 5-6 gün sonra Eğer skype bu konuşmaları kaydetmişse işe yaramış demektir.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Fayırnezi
Benle skypede chat yaptığınızı hayal edin. Hergün günde 3 kez bunu deneyin. 5-6 gün sonra Eğer skype bu konuşmaları kaydetmişse işe yaramış demektir.
ZorinKinezi

Skype'da benimle konuştuğunuzu hayal edin, size sürekli para ver para ver dediğimi hayal edin, birkaç gün sonra bana para verirseniz işe yaramış demektir.

K

Klood07

Ziyaretçi
ZorinKinezi

Skype'da benimle konuştuğunuzu hayal edin, size sürekli para ver para ver dediğimi hayal edin, birkaç gün sonra bana para verirseniz işe yaramış demektir.
ZorindenParaÇalmanezi
Skypeden zorinle konuştuğunuzu hayal edin. Sizden para istediğini hayal edin. Sonra gıcık olup ondan para çaldığınızı hayal edin. Eğer işe yaramışsa Zorin size heryerde para ver diyecektir.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantiskinezi
Çok mutlu olduğunuzu hayal edin ettikten sonra steamdan nasıl bedava oyun alırım diye araştırıyor san olmuş de mektir

K

Klood07

Ziyaretçi
Mantiskinezi
Çok mutlu olduğunuzu hayal edin ettikten sonra steamdan nasıl bedava oyun alırım diye araştırıyor sanda olmuş de mektir
MantisiDövmeNezi
Mantisi dövdüğünüzü hayal edin. İşe yaramışsa mantis11 size özel mesajdan küfredecektir.