kızlar niye minecraft oynamıyo oynasada niye multiplayer değil offline

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben çok gördüm, gerçi dünyadaki dev sunucularda (orijinal) adım başı 2-3 kız oyuncuya rastlayabilirsiniz. Hatta çoğu kız oyuncu orada video da çekmekte :p

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sonuçta yabancı sunucularda erkekler shift basmadıkları için kızlar hep giriyor hatta sevgili olanlarda var

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Aslinda birçok sunucuda kiz oyuncu var ama fesat erkekler kiz var mi diye sorduklari içi kiz olduklarini söylemiyorlar
Minecraft oynıyan kızların %75 i kezban bak git bol kızın olduğu bir sunucuya gir kız var mı diyosun bak nasıl ''sew olalım mı'' diyolar :D (Bazıları okadar kezban ki hani aç desen açıyolar artık herkes orayı anlamıştır aslında bizde faydalanmadık değil... tamam sustum kendimi rezil etmiyeyim en iyisi :D )

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynıyan kızların %75 i kezban bak git bol kızın olduğu bir sunucuya gir kız var mı diyosun bak nasıl ''sew olalım mı'' diyolar :D (Bazıları okadar kezban ki hani aç desen açıyolar artık herkes orayı anlamıştır aslında bizde faydalanmadık değil... tamam sustum kendimi rezil etmiyeyim en iyisi :D )
Utanmadan kaç yaşında kızlara aç diyosun yani?

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Utanmadan kaç yaşında kızlara aç diyosun yani?
ozamanlar
15 yaşındaydım kızlarda aynı yaştaydı işte ben sübyancı değilim :D aslında ben bunları cezalandırma amaçlı yapıyordum videoya alıp youtube a atardım kız özürdilerse kimse görmeden silerdim :D akıllanırlar anladın mı :D

Ozamanlar aslında 15 yaşında oynayan kız azdı ama yinede bazı sunucularda doluydu :D

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
ozamanlar
15 yaşındaydım kızlarda aynı yaştaydı işte ben sübyancı değilim :D aslında ben bunları cezalandırma amaçlı yapıyordum videoya alıp youtube a atardım kız özürdilerse kimse görmeden silerdim :D akıllanırlar anladın mı :D
Senin kadar zeki bi kıza denk gelseydin dışarı çıkmak için gün sayıyor olurdun şu an. :se:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Yahu diyorum ki erkek adını taşıyan bir hesapla girin kimse rahatsız etmez. :D