KNIFE GERİ DÖNDÜ l Harcore Survival l Köylü-Ticaret l Market l İp l mctr.rabisu.com l 1.8 l Survival

Türkiyenin Başkenti Neresidir?

• Kullanılan toplam oy
    20

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Screenshot_1.png

Emin olmayınız bu forum sayfasına ait bu adınız hakkınız da işlem başlatacaklar izinsiz forum adını kullanıyorsunuz ve reklam yapmış durumdasınız.
Not Reklam oluyorsa en geç kısa sürede silinmesini arz ediyorum.

Aexila

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR SERVERİ KALDIRMIŞ BU ARKADAŞ NANKÖRDÜR GİRMEYİN!

Spygrand

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kurucusu olduğu serverin pluginlerini ve mapını silmiş bulunuyor kurucu, server kapatılmıştır.

erenmcl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk açıldığında mc tr serverinde oynuyordum fakat server yokedildi gibi olaylar kötü olmuş

Frodox

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kurucuya bug bulduğumu söylüyorum. Dinlemiyor bende yan hesabımla gelip bug yaptım. Ve 10x stack elmas blok elime geçti. Bug bulduğumuzu söylüyoruz. Kafanıza takmassanız bende bugu kullanırım. Bu kadar basit.

yusufbicak7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kurucuya bug bulduğumu söylüyorum. Dinlemiyor bende yan hesabımla gelip bug yaptım. Ve 10x stack elmas blok elime geçti. Bug bulduğumuzu söylüyoruz. Kafanıza takmassanız bende bugu kullanırım. Bu kadar basit.
sürüm ve plugin değiştirdik bug olması imkansız en azından 10 stack diamond.

Frodox

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bugu söyliyimmi ? Biraz elmas buluyorsun. yanına biri olması lazım yan hesap açıp geliyosun çoğaltmak istediklerini envanterine koyuyosun. Adama vuruyosun pvp bitince chatten yazıyor sende oyundan çıkıyosun. İtemler yere düşüyor. Ve çıktığın hesapla geldiğinde yine aynı itemler sende oluyor. Eski survivali diyorum .Hanii senin mapı bozmadan öncekii

yusufbicak7

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
o eskiydi şimdi 1.7.2 geçtik düşük bir sürüme 1.8 plugin editliyoruz farklı bir serverde bugları kapatıp 1.8e geçicez.

server tekrar aktif.