SecretForest
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Kolej; "Torpil, torpil, torpil"
Devlet okulu; "Dayak, kol emek hakkı, çalışkanlık, zengin züppe olmayan dostlar, sıkı kan arkadaşlıkları"
Kolej: "Zengin ve havalı çocuklar, kötü dostluklar, kavga küfür yok."
Devlet Okulu: "Sıkı dostluklar, gururlu insanlar, kavga ve küfür eden saygısızlık yapanlar."
Bana sorarsan tabii ki kolej adam eğer arkadaşlarınla konuşmayı gezmeyi dolaşmayı istiyorsam tabii ki devlet okulu derim.
Sonuç: DEVLET OKULU
Kolej: 'Zengin Boys, kötülük , olgunluk , Kavga Yok'
Devlet Okulu: 'İyi insanlar, şakalaşıp tekme tokat dalanlar, şakasına küfür edenler, laf sokmacalar, hoca ile sohbetler(Bazı Okullarda Oluyor benim Okulumda oluyor hergün.),
Kısacası Devlet Okulu Diyorum Ben ama Keyfin Bilir
Kolej + ları :
Sınıfta az kişi olması.
Okulun devlet kadar büyük olmaması.
Bazen öğretmenler iyi olabiliyor.
- leri:
Egosu tavan yapmış insanlar
Zengin züppe insanlar
Akraba evliliği insanlar
Eğitimden bir şey anlamayan, tek derdi ticaret olan kurucu.
Para kısmından zor olabiliyor
Devlet + ları:
Sıkı bir arkadaşlık ortamı.
Fazla para gerekmemesi
Devlet - leri:
Sınıfta çok fazla kişi.
Az sayıda kitap materyal vs.
Aşırı sıkı disiplin
Hepinizde Yanlışsınız....
@BurakcanAkpolat Yanlış Çünkü Tüm Özel Okullar Torpil Torpil Değil Örneğin Bulunduğum Şehirde 15 Tane Özel Okul Var Bunların 1 Tanesi Torpil Yaparak Herkeze 100 Veriyorki Sahibi Malatya Belediye Başkanı
Ayrıca Özel Okullardada Çok Güzel Dostluklar Kurulabiliyor.
@MagicPunch Yanlış. Bidefa Mesela Ben Devlet Okulundayım Küfür Ediyorum, Gururluyum Özel Okula Geçince Sanki Kişilikte Değiştiriyormuşum Gibi Bir Yargıya Varmışsın Ki Bu Çok Saçma
Kavga Küfür Var Bizim Okuldada Sadece 2 Uyarıda Atılırsınız 
@XectioNN Bir Kısmı Doğru. "İyi insanlar, şakalaşıp tekme tokat dalanlar, şakasına küfür edenler, laf sokmacalar, hoca ile sohbetler"
Bunların Hepsi Bizim Okuldada Olan Şeyler "Zengin Boys, kötülük , olgunluk , Kavga Yok" Zengin Boys Var, Kötülük Var, Olgunluk Var, Kavgada Var.
@Ashan"Egosu tavan yapmış insanlar
Zengin züppe insanlar
Akraba evliliği insanlar
Para kısmından zor olabiliyor"
Bak Egosu Tavan Yapmış İnsan Yok Koskoca Okulda Bi 11 Lerde Var
Zengin Züppede Yok Hepsi Aileleri Onlar Boşta Kalmasın Diye Zorla Okula Para Veren İnsanlar
Akraba Evliliği
Anladım Var Onlar ksksj
Kurucumuz Söylediğin Gibi Değil
Para Kısmıda Devlet Artık Destek Sunuyor
Yarısını Devlet Karşılıyor Okul Parasının
@BurakcanAkpolat Yanlış Çünkü Tüm Özel Okullar Torpil Torpil Değil Örneğin Bulunduğum Şehirde 15 Tane Özel Okul Var Bunların 1 Tanesi Torpil Yaparak Herkeze 100 Veriyorki Sahibi Malatya Belediye Başkanı
@MagicPunch Yanlış. Bidefa Mesela Ben Devlet Okulundayım Küfür Ediyorum, Gururluyum Özel Okula Geçince Sanki Kişilikte Değiştiriyormuşum Gibi Bir Yargıya Varmışsın Ki Bu Çok Saçma
@XectioNN Bir Kısmı Doğru. "İyi insanlar, şakalaşıp tekme tokat dalanlar, şakasına küfür edenler, laf sokmacalar, hoca ile sohbetler"
Bunların Hepsi Bizim Okuldada Olan Şeyler "Zengin Boys, kötülük , olgunluk , Kavga Yok" Zengin Boys Var, Kötülük Var, Olgunluk Var, Kavgada Var.
@Ashan"Egosu tavan yapmış insanlar
Zengin züppe insanlar
Akraba evliliği insanlar
Para kısmından zor olabiliyor"
Bak Egosu Tavan Yapmış İnsan Yok Koskoca Okulda Bi 11 Lerde Var
Zengin Züppede Yok Hepsi Aileleri Onlar Boşta Kalmasın Diye Zorla Okula Para Veren İnsanlar
Akraba Evliliği
Kurucumuz Söylediğin Gibi Değil
Para Kısmıda Devlet Artık Destek Sunuyor
Yarısını Devlet Karşılıyor Okul Parasının