- En iyi cevaplar
- 0
Aynn benimdeBenim var![]()
Aynn benimdeBenim var![]()
Kaç tane ve hangi eserler ? Belli başlı eserler olmalı.Benim var![]()
Genellikle vampir ve cinayet kitapları var bende..Kaç tane ve hangi eserler ? Belli başlı eserler olmalı.![]()
120+Kaç tane ve hangi eserler ? Belli başlı eserler olmalı.![]()
Çizgilerle Nazım Hikmet, Atatürk neden öldürüldü ?, Dünyanın Gözünde Atatürk, Nutuk (5 Adet), Devlet (Eflatun), Şu Çılgın Türkler, Dehanın Kodları , Anahtar Teslimi Türkiye , Sivil Örümceğin Ağında , Ölü Canlar , Robinson Crusoe , Kaptan Grant'ın çocukları, Beyaz Diş, İnsan ne ile yaşar ?, Kuklacı, Balonla beş hafta , Oliver twist , Safahat öyküleri , Don Kişot. Daha saymalı mıyım ? (Hepsini yazacak değildim herhaldeKaç tane ve hangi eserler ? Belli başlı eserler olmalı.![]()
Valla benimde fantastik ağırlıklı ve klasik eserler.Genellikle vampir ve cinayet kitapları var bende..
Daha artmalı devam et.120+
Hepsinden var![]()
Hah işte benimkilerde klasik, bilim kurgu, eğlence, fantastik kitaplarValla benimde fantastik ağırlıklı ve klasik eserler.
Daha artmalı devam et.![]()
Güzel eserler, devamı gelir umarım.Çizgilerle Nazım Hikmet, Atatürk neden öldürüldü ?, Dünyanın Gözünde Atatürk, Nutuk (5 Adet), Devlet (Eflatun), Şu Çılgın Türkler, Dehanın Kodları , Anahtar Teslimi Türkiye , Sivil Örümceğin Ağında , Ölü Canlar , Robinson Crusoe , Kaptan Grant'ın çocukları, Beyaz Diş, İnsan ne ile yaşar ?, Kuklacı, Balonla beş hafta , Oliver twist , Safahat öyküleri , Don Kişot. Daha saymalı mıyım ? (Hepsini yazacak değildim herhalde)
Bilinmemiş eserleri almam zaten. Elimde bir tek şeker portakalı yokGüzel eserler, devamı gelir umarım.
Konuya dönmek gerekirse arkadaşımıza bir yardımımız olmuştur umarım.![]()
Çuvalca var hiçbirine deymezEski oyun kartları![]()