Koleksiyonerlik

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Benim balık koleksiyonum var, kendi tuttuğum bir kaç farkı türün olduğu. Hatırladığım kadarıyla 19 tür var tabi biraz maliyetli, saklamak için bir dondurucu şart.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kaç tane ve hangi eserler ? Belli başlı eserler olmalı. :)
Çizgilerle Nazım Hikmet, Atatürk neden öldürüldü ?, Dünyanın Gözünde Atatürk, Nutuk (5 Adet), Devlet (Eflatun), Şu Çılgın Türkler, Dehanın Kodları , Anahtar Teslimi Türkiye , Sivil Örümceğin Ağında , Ölü Canlar , Robinson Crusoe , Kaptan Grant'ın çocukları, Beyaz Diş, İnsan ne ile yaşar ?, Kuklacı, Balonla beş hafta , Oliver twist , Safahat öyküleri , Don Kişot. Daha saymalı mıyım ? (Hepsini yazacak değildim herhalde :) )

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çizgilerle Nazım Hikmet, Atatürk neden öldürüldü ?, Dünyanın Gözünde Atatürk, Nutuk (5 Adet), Devlet (Eflatun), Şu Çılgın Türkler, Dehanın Kodları , Anahtar Teslimi Türkiye , Sivil Örümceğin Ağında , Ölü Canlar , Robinson Crusoe , Kaptan Grant'ın çocukları, Beyaz Diş, İnsan ne ile yaşar ?, Kuklacı, Balonla beş hafta , Oliver twist , Safahat öyküleri , Don Kişot. Daha saymalı mıyım ? (Hepsini yazacak değildim herhalde :) )
Güzel eserler, devamı gelir umarım.
Konuya dönmek gerekirse arkadaşımıza bir yardımımız olmuştur umarım. :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben de dergi koleksiyonu yapıyorum :p 2007 - 2006 CHIP PCNet dergileri var.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şişe kapağı koleksiyonu iyidir. Hem kolay hem çeşitli hem de topladıktan sonra bağışlayarak fayda sağlamış olursun.