Yardım Komut Engeli! [ ACİL ]

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyun Sürümü
1.8.x
Arkadaşlar sunucu yapıyorum toplama yaptım ama oyun içinden /essentials reload'ı kullanamıyorum. Skript NoCheatPlus eklentileirne baktım hiçbir şekilde engellenmiş gözükmüyor ama yinede kullanamıyorum acaba bakmadığım bi yermı var yardım edebilirmisiniz . Aslında 5 yıllık plugin bilgim var bunla ilk defa karşılaştım kafam karışık.

146526

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Deathmessagesde engelliyor. Ama sunucunda yok gibi...
Yok combatlog'dada varda sen nasıl bilemezsin o kadar sunucun oldu birsürü yusufcum . Bende bulamadım bi türlü ya kit falan ayarlıyorum hep reload atmak zorunda kalıyorum sunucu açılınca yapmaya kalksam sıkıntı cıkar işte

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
Yok combatlog'dada varda sen nasıl bilemezsin o kadar sunucun oldu birsürü yusufcum . Bende bulamadım bi türlü ya kit falan ayarlıyorum hep reload atmak zorunda kalıyorum sunucu açılınca yapmaya kalksam sıkıntı cıkar işte
Şimdi elimde olan sunucuda hatayı bulmak başka bir şey. Uzaktan böyle yardımcı olmak başka.
Gözden kaçırdığın bir durum vardır.

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şimdi elimde olan sunucuda hatayı bulmak başka bir şey. Uzaktan böyle yardımcı olmak başka.
Gözden kaçırdığın bir durum vardır.
Bak şimdi , essentials'ın engelleme yerinde yok , skript yasaklamada yok , nocheatplus da yok bunlar dışında sohbet gardiyanına baktım kanka ondada yok araştırıyorum inşallah bulurum yinede saol seviyorum dostum seni bi ara ortaklık teklif etmiştinde para bulamadığım için kabul edememiştim ayıp olduysa kusura bakma <3