Sorununuzu tam anlayamadım ayrıca sunucuda hata veren birçok plugin görüyorum Multiverse-Core, CRanks, TuSKe, BasicAntiCheat (2 tane var galiba), CitizensCMD bu pluginleri sunucuna uygun en son sürüme güncellemeyi dene hatalarını tam anlayamadığım için bir şey diyemeyeceğim ayrıca sorununuzu tam anlamadım log a her saniye mesaj yağıyor derken ne demek istediniz?
Sunucunuz sürekli time day all çekiyor birde UltimateBossBar plugini sunucunuzla tam uyuşmuyor galiba sürekli gelen çoğu uyarının (warn yani) sebebi de o görünüyor ve tekrar söylüyorum sunucuya her saniye "time day all" komutu vermişsiniz silin onu sürekli gündüz tutmak için /time set 1000 sonra /gamerule doDaylightCycle false yaz sürekli gündüzde tutmanı sağlaması lazım, bu arada bu komutu hangi dünyada kullanırsan o dünya için geçerlidir.
Özet, yukarıda biraz karışık konuşmuş olabilirim kısaca açıklayayım logdaki uyarıların neredeyse tamamı UltimateBossBar plugininden kaynaklı gibi onun haricinde sürekli gündüz tutmak için yazdığım yolu dene sunucuya her saniye time set komutu gönderme lütfen.