Yardım Komut İstemi "Log" a HER SANİYE Mesaj Yağıyor !!!

Çözülürmü

• Kullanılan toplam oy
    2

aBozdaG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Oyun Sürümü
Plugin ile 1.8-1.15.2 sürümü giriş var
1 SAATLİK BİR BÖLÜM YETERLİ OLMALI BULAN HEMEN YAZARSA SEVİNİRİM...

https://hasteb.in/lacuwaqu.makefile

1 SAATLİK BİR BÖLÜM YETERLİ OLMALI BULAN HEMEN YAZARSA SEVİNİRİM...

Moderatör tarafından düzenlendi:

mealican

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sunucunun her 2 dakikada bir restart atmasını ayarlamışsın normal böyle olması :D

ayrıca şu lanet kodları kod bloğu içinde atmak yerine neden böyle saçmalık yapıyorsunuz?

dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
Aktif Üye
En iyi cevaplar
17
Ruh hali
Dostum KONSOL SPAM ENGELLEME EKLENTİSİ şu eklentiyi kullanmayı deneyebilirsin. Konsoldaki gereksiz spam mesajlarını kaldırır haliyle logların daha temiz ve anlaşılır olur.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Ruh hali
Sorununuzu tam anlayamadım ayrıca sunucuda hata veren birçok plugin görüyorum Multiverse-Core, CRanks, TuSKe, BasicAntiCheat (2 tane var galiba), CitizensCMD bu pluginleri sunucuna uygun en son sürüme güncellemeyi dene hatalarını tam anlayamadığım için bir şey diyemeyeceğim ayrıca sorununuzu tam anlamadım log a her saniye mesaj yağıyor derken ne demek istediniz?

Sunucunuz sürekli time day all çekiyor birde UltimateBossBar plugini sunucunuzla tam uyuşmuyor galiba sürekli gelen çoğu uyarının (warn yani) sebebi de o görünüyor ve tekrar söylüyorum sunucuya her saniye "time day all" komutu vermişsiniz silin onu sürekli gündüz tutmak için /time set 1000 sonra /gamerule doDaylightCycle false yaz sürekli gündüzde tutmanı sağlaması lazım, bu arada bu komutu hangi dünyada kullanırsan o dünya için geçerlidir.

Özet, yukarıda biraz karışık konuşmuş olabilirim kısaca açıklayayım logdaki uyarıların neredeyse tamamı UltimateBossBar plugininden kaynaklı gibi onun haricinde sürekli gündüz tutmak için yazdığım yolu dene sunucuya her saniye time set komutu gönderme lütfen.

aBozdaG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sunucumu 2 dakikada bir restart atması için ayarlamadım. Her 300 saniye (5 dakika)'de bir /time day all komutu var onda bir sıkıntı çıkmıyor. UltimateBossBar ve diğer çoğu hile koruması gibi şeyler kaldırdım. Fakat hala gelmeye devam ediyor isterseniz log u tekrardan atabilirim...

Log a mesaj yağıyor derken oyuncular ile ilgilenirken konsoldan bir komut yazmam gerekiyor bakıyorum yine yazılar çıkmış
Plugin editleme vs. felan çok iyi anlarım fakat ingilizcem biraz iyi olmasına rağmen çözemedim

dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
Aktif Üye
En iyi cevaplar
17
Ruh hali
Sunucumu 2 dakikada bir restart atması için ayarlamadım. Her 300 saniye (5 dakika)'de bir /time day all komutu var onda bir sıkıntı çıkmıyor. UltimateBossBar ve diğer çoğu hile koruması gibi şeyler kaldırdım. Fakat hala gelmeye devam ediyor isterseniz log u tekrardan atabilirim...

Log a mesaj yağıyor derken oyuncular ile ilgilenirken konsoldan bir komut yazmam gerekiyor açtığım anda bir sürü yazı çıkıyor
Plugin editleme vs. felan çok iyi anlarım fakat ingilizcem biraz iyi olmasına rağmen çözemedim
Yukarıda paylaştığım eklentiyi kurup, denedin mi?

dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
Aktif Üye
En iyi cevaplar
17
Ruh hali
hemen bakıyorum ama yüklediğimde sadece mesajlar gizlenecek sorunlar çözülmeyecekki
Hayır dostum yanlışın var. spamı engellediği için TPS tasarruu da sağlayacak sana :) Konsol dediğimiz şey sunucudur :D

dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
Aktif Üye
En iyi cevaplar
17
Ruh hali
bir sonuç vermedi biraz azaldı gibi ama hala devam ediyor :(
Eklentinin adı üstünde Fix olduğunda düzeltiyor. Kalanı için paketteki o spamı yapan eklentileri tespit edip. Neden spam yaptığını bulmak ve bunları düzeltmek gerekiyor. Azaldıysa güzel. O eklentiyi kullanmaya devam edebilirsiniz, kendimde kullanıyorum çünkü. Paket optimizasyonu için discord: can#0258 üzerinden görüşebiliriz detaylı olarak.