Kontrol Skripti

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Hepinize selamlar! Bu skript, genelde ufak olan sunucular için yazılmıştır. (Ufaktan kastım web site üzerinden rapor bakmayan sunucular için.)

Zaman zaman bu skripte güncelleme getirmeyi düşünüyorum.

Kod:
command /kontrol [<player>]:
   permission: sk.moderator
    permission message: &cBunu yapmak için yetkiniz yok!
    trigger:
        if arg 1 is set:
            set {kontrolde::%arg-1%} to true
            execute console command "spawn %arg 1%"
            set the arg-1's walk speed to 0
            send "&8[&c&lDikkat&8] &7Yetkili tarafından şüpheli duruma düştünüz. Suçlu olduğunuzu kabul ediyorsanız uzaklaştırılırsınız. Eğer şikayetçi iseniz kontrol yaptırın. Çıktığınız halde hiçbir neden kabul edilmeden hesabınız &4Uzaklaştırılacaktır!" to arg-1
        else:
            send "&7 &cOyuncu ismi girmediniz!"
command /kkaldir [<player>]:
    permission: sk.moderator
    permission message: &cBunu yapmak için yetkiniz yok!
    trigger:
        if arg 1 is set:
          if {kontrolde::%arg-1%} is set:
              delete {kontrolde::%arg-1%}
              execute console command "spawn %arg 1%"
              set the arg-1's walk speed to 0.2
              send "&6Kontrol gerçekleştirildi, kullandığınız bir client desteği bulunmadığından oyununuza devam edebilirsiniz." to arg-1
        else:
            send "&7Oyuncu ismi girmediniz!"
quit:
  if {kontrolde::%player%} is set:
    execute console command "/ban %player% 3d"
    broadcast "%player% &7Kontrol esnasında sunucudan çıktığı için uzaklaştırıldı!"
load:
  delete {kontrolde::*}
Her türlü eleştiriye açığım, eğer skript için tavsiyeniz varsa lütfen belirtin. Sonraki güncellemede yardımınız dokunacaktır.

Son düzenleme:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nedir ? Bu ne işe yarar ? bunu da yazsaydınız daha iyi olabilirdi açıkcası anlamadım.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Nedir ? Bu ne işe yarar ? bunu da yazsaydınız daha iyi olabilirdi açıkcası anlamadım.
Bu skript: Hile kontrolü yapan sunuculara vakit kazandırmak için yazılmıştır. kısacası, şüphelendiğiniz biri varsa kontrol komudunu kullanarak hile misin? Diye sorguya alırsınız. Eğer kabul eder ise cezasını verir, şikayetçi ise kontrol yaparsınız.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu skript: Hile kontrolü yapan sunuculara vakit kazandırmak için yazılmıştır. kısacası, şüphelendiğiniz biri varsa kontrol komudunu kullanarak hile misin? Diye sorguya alırsınız. Eğer kabul eder ise cezasını verir, şikayetçi ise kontrol yaparsınız.
Anladım, biraz saçma olmuş zaten hile kullanacak kapasitedeki birisi çıkıp da ben hileyim demez.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
hemen bir hatayı bildireyim xd
Kod:
send "&8[&c&lDikkat&8] &7Yetkili tarafından şüpheli duruma düştünüz. Suçlu olduğunuzu kabul ediyorsanız uzaklaştırılırsınız. Eğer şikayetçi iseniz kontrol yaptırın. Çıktığınız halde hiçbir neden kabul edilmeden hesabınız &4Uzaklaştırılacaktır!"

send "&6Kontrol gerçekleştirildi, kullandığınız bir client desteği bulunmadığından oyununuza devam edebilirsiniz."
üstteki kısımların sonuna to arg-1 eklenmezse mesaj komutu kullanan kişiye gidecektir. Skriptin kodlanış amacı mantıklı fakat daha mantıklı bir şey söyleyeyim, 1.12 kullanın.

_Mslefy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre oyuncu şüpheli duruma geldikten sonra hareket etmesi engellensin, komut yazması engellensin ve şüpheli kişi oyundan çıkarsa yetkililere bildirsin (Bunların hepsi şüpheli durumu kaldırılana kadar olacak)

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benden başka kimse dile getirmedi yanlış bende mi anlamıyorum sanki sistemin her şeyi mükemmel de başka yerleri eleştiriliyor.
"Hile kullanan bir oyuncunun çıkıp ben hileyim demesi gibi bir durumun olasılığı kaçtır?"
Buna ek olarak eğer bu şekilde çıkıp bir oyuncu dürüstçe "ben hileyim" der ise ben hileyim demeyen hile kullanan oyunculara karşın bu arkadaşın alacağı ceza dürüst olduğundan dolayı alacağı bir ceza olacaktır ve hile kullanıp hile değilim diyen bu işten paçasını sıyıranlara göre haksızlık büyük bir adaletsizlik yapılmış ve dolayısıyla yalana teşvik edilmiş olunmaz mı ?