AylinWinner
Neko-chan
- En iyi cevaplar
- 0
Send tarafında kontrol mesajından ne anladığını belirtir misin? Kabul ederse cezasını alır, etmediği taktirde kontrol edersiniz. (Gerek teamwiever, skype vb.)Arkadaşlar benden başka kimse dile getirmedi yanlış bende mi anlamıyorum sanki sistemin her şeyi mükemmel de başka yerleri eleştiriliyor.
"Hile kullanan bir oyuncunun çıkıp ben hileyim demesi gibi bir durumun olasılığı kaçtır?"
Buna ek olarak eğer bu şekilde çıkıp bir oyuncu dürüstçe "ben hileyim" der ise ben hileyim demeyen hile kullanan oyunculara karşın bu arkadaşın alacağı ceza dürüst olduğundan dolayı alacağı bir ceza olacaktır ve hile kullanıp hile değilim diyen bu işten paçasını sıyıranlara göre haksızlık büyük bir adaletsizlik yapılmış ve dolayısıyla yalana teşvik edilmiş olunmaz mı ?
Skripti okumadınız sanırım. Kontrol altına alınan kişi hızı sıfırlanır hareket edemez. Komut engelleme getirebilirim, teşekkürler.Bana göre oyuncu şüpheli duruma geldikten sonra hareket etmesi engellensin, komut yazması engellensin ve şüpheli kişi oyundan çıkarsa yetkililere bildirsin (Bunların hepsi şüpheli durumu kaldırılana kadar olacak)