Konu çöp.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim O Sorun Falan Değil.Autosave.Biraz İngilizce Öğrenin Olum Sorunları Çözmekten Bıktım :(

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Ben Orda Gidip Max 10 yaşındaki abiler gibi anlamını bilmediğim kelimeleri kullanarak anana falanmı sövdüm?Sövdüysem Açıklada Rahatlayalım??

WinterSoldiers

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya sen burdan bu sonucumu çıkarıyorsun sövdün falan mı dedim kendini yüksekte göruyorsun dedım şimdi dersin büyük yaştayım falan diye belli et kardeşim konuyu kirletme.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Konuyu Kirletmeye Gelmedim.Burda Sorununa Yardım Ediyoruz Tam Bilgi Vermeden Kendi Kendine Kavga Çıkaracak Yer Arıyorsun.Amacım Zaten Post Kasmak Olsa 2014 de kayıt olduğumdan beri konulara Rastgele Mal mal şeyler Yazardım.Gerçek Hayatta Kavgacı Biriyim Bunu İtiraz Etmiyorum Ama En Azından Sosyal Medyada Yardımım Olsun Diyorum Gene Kavgaya Sürüklüyorsunuz.İşte Bir İnsan İyilikten Anlamazsa Böyle Olur.

WinterSoldiers

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O ZAMAN YARDIM ETCEĞİNE KONUŞMAYI KES ŞİFRELİ MESAJLAR VERİP NE YAPACAĞIMIZI SÖYLEMİYORSUN SONRA YARDIM ETMEYE GELDİM NE BU KARDEŞ KAFAN İYİMİ YAHU ?

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar Şifreli Mesajlar Değil Normal Yaşta Olan Her İnsanın Anyalabileceği Kelimeler ve Farkındamısın Bilmiyorum Ama Yukarıda "O Zaman Yardım Etceğine Konuşmayı Kes" Yazmışsın.Editlesen Bile SS aldım Çıkar Meydana.Tehtit falan etmiyorum zaten nasıl yazıldığını bile bilmiyorum :D

WinterSoldiers

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ÇIKSA NE OLACAK BU KADAR İŞSSİZSİN İŞTE.SANA DİYORUMKİ BÜTÜN AUTO SAVELER OFF BUNUN NERESINDEN ANLAMIYORSUN.GÖZLÜK TAKMALISIN

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkındamısın Bilmiyorum Ama Orda Kavgayı Başlatan Sendin.Birinci Sayfaya Tekrar Bak.İnsan Gibi "Yok Kardeşim şu an Auto Savelerin Hepsi Kapalı Başka Ne Yapmalıyım??" diye yazabilirsin.Dahada Laf Sokmaya Çalışıyorsun.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun;Autosave Plugini Gibi Gözükmesi
Çözüm:Yok Çünkü O Nitrado Engine ye eklediği Otomatik bir özelliktir.Ama Belki Panel Ayarlarından veya Sunucu Ayarlarından Kapatılır.