Konu kapatıldı.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
"Şimdi bize başvuru yapacak birisi, bu soruya nasıl bir cevap verecek? Anlamış değilim. Bu soruyu ancak biz bilebiliriz. Yani bizimle neden çalışmasını istediğimizi :)"
Yazdıklarınızı açar mısınız? Çok anlamsız geliyor.

Benim demek istediğim şu ki ;
Kendinizi veya sunacağınız hizmeti tanıtmadan adamlara "Neden bizim sunucu" demek çok absürt geliyor. Adam seni veya sunucunu tanımıyor ki nasıl cevaplasın bu soruyu?

Al bak sizin örnek başvuruda yaptığınız cevaplamayı göstereyim:
"- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzu çok beğendim ve bende bu güzel sunucuda görev yapmak isterim."
Örnek başvuruda bile hatanız var. Sunucuyu nesine göre beğenmiş bu örnek arkadaş?

Biraz agresifmişim gibi konuşuyorum kusura bakmayın da , yapılan başvuru formu nonsense geliyor bana göre.

Önce bir hedeflerinizi yazın , Yapacaklarınız , Yapmayı düşündüğünüz şeyler...
Sonra sorabilirsin bu soruyu herife ( "Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz:" ).
Adam da cevaplar işte , ideallerinizi beğendim , sizinle bu doğrultuda beraber yürümek istiyorum diye..

Siz hiçbir şey sunmadan bu soruya cevap arıyorsunuz anlamadığım nokta o.
İşte bende bunun için sınavı şimdi değil de, sunucu açıldıktan sonra yapacağım. Biz, sunucu daha açılmadan kimseye sunucuyla ilgili soru sormadık burada. Sadece kişisel bilgileri bize gerekli.

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İşte bende bunun için sınavı şimdi değil de, sunucu açıldıktan sonra yapacağım. Biz, sunucu daha açılmadan kimseye sunucuyla ilgili soru sormadık burada. Sadece kişisel bilgileri bize gerekli.
Yok siz beni anlamıyorsunuz. Herhalde vurdumduymazca okuyorsunuz yazdıklarımı.
Daha fazla tartışmayacağım.
İyi günler / İyi alımlar...

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Çağrı Berk Akmaz

Yaşınız: 15

Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 12-13 saat

Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sizinle iyi bir ekip olacağımı düşünerek görev yapmak istiyorum.

Hangi konularda tecrübelisiniz: Prefosyenel Pluginer

Bu konuda kendinizden emin misiniz: Kesinlikle Evet

Biraz kendinizden bahseder misiniz: Benim adım Çağrı Berk Akmaz ve genellikle plugin'lerle ilgilenmeyi severim. Çünkü zaten ben bir pluginer'im. Önceden 3 adet sunucu açtım fakat şu anda hepsi kapandı. 15 yaşımdayım ve gerektiğinde sunucunuzda görev yapabilecek birisiyim. Sunucunuzda ise yetkili seçilirsem bu işe yaklaşık 12-13 saatimi ayırabileceğimi düşünüyorum.

İletişim olarak skype: cagriberk.stnw veya WhatsApp 507 115 89 20'den bana ulaşabilirsiniz.
Sunucumuzda yetkili olup, bize destek olmak istediğiniz için size çok teşekkür ederiz :) Başvurunuz için gerekli değerlendirmeler yapılacak ve sunucumuz açıldıktan yaklaşık 1 ay sonra seçilip seçilmediğiniz bildirilecektir. Takipte kalın

Yok siz beni anlamıyorsunuz. Herhalde vurdumduymazca okuyorsunuz yazdıklarımı.
Daha fazla tartışmayacağım.
İyi günler / İyi alımlar...
Kardeşim ben seni anlıyorum fakat sen beni anlamadın galiba. Ben orada şundan bahsetmek istiyorum: sunucumuz şu an hazırlanıyor yani böyle bir sunucu var fakat yayınlanmadı sadece.

denizmxm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: deniz mercan
-----
- Yaşınız: 15
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 4-5
-----
- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzu çok beğendim ve bende bu güzel sunucuda görev yapmak isterim.
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: pluginer -builder
-----
- Bu konuda kendinizden emin misiniz:%100 eminim
-----
- biraz kendimi tanitiyim deniz mercan yaşım 15 kendim birkaç sw açtım o yüzden pl lerle aram iyidir ama sw açmadan önce builder olark ta çalıştığım için fark etmez

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: deniz mercan
-----
- Yaşınız: 15
-----
- Bu işe günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz: 4-5
-----
- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzu çok beğendim ve bende bu güzel sunucuda görev yapmak isterim.
-----
- Hangi konularda tecrübelisiniz: pluginer -builder
-----
- Bu konuda kendinizden emin misiniz:%100 eminim
-----
- biraz kendimi tanitiyim deniz mercan yaşım 15 kendim birkaç sw açtım o yüzden pl lerle aram iyidir ama sw açmadan önce builder olark ta çalıştığım için fark etmez
Sunucumuzda yetkili olup, bize destek olmak istediğiniz için size çok teşekkür ederiz :) Başvurunuz için gerekli değerlendirmeler yapılacak ve sunucumuz açıldıktan yaklaşık 1 ay sonra seçilip seçilmediğiniz bildirilecektir. Takipte kalın