MrPoteyto
Is the excellence? Ok..
- En iyi cevaplar
- 0
İşte bende bunun için sınavı şimdi değil de, sunucu açıldıktan sonra yapacağım. Biz, sunucu daha açılmadan kimseye sunucuyla ilgili soru sormadık burada. Sadece kişisel bilgileri bize gerekli."Şimdi bize başvuru yapacak birisi, bu soruya nasıl bir cevap verecek? Anlamış değilim. Bu soruyu ancak biz bilebiliriz. Yani bizimle neden çalışmasını istediğimizi"
Yazdıklarınızı açar mısınız? Çok anlamsız geliyor.
Benim demek istediğim şu ki ;
Kendinizi veya sunacağınız hizmeti tanıtmadan adamlara "Neden bizim sunucu" demek çok absürt geliyor. Adam seni veya sunucunu tanımıyor ki nasıl cevaplasın bu soruyu?
Al bak sizin örnek başvuruda yaptığınız cevaplamayı göstereyim:
"- Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz: Sunucunuzu çok beğendim ve bende bu güzel sunucuda görev yapmak isterim."
Örnek başvuruda bile hatanız var. Sunucuyu nesine göre beğenmiş bu örnek arkadaş?
Biraz agresifmişim gibi konuşuyorum kusura bakmayın da , yapılan başvuru formu nonsense geliyor bana göre.
Önce bir hedeflerinizi yazın , Yapacaklarınız , Yapmayı düşündüğünüz şeyler...
Sonra sorabilirsin bu soruyu herife ( "Neden bu sunucuda görev yapmak istiyorsunuz:" ).
Adam da cevaplar işte , ideallerinizi beğendim , sizinle bu doğrultuda beraber yürümek istiyorum diye..
Siz hiçbir şey sunmadan bu soruya cevap arıyorsunuz anlamadığım nokta o.