Konu kilit

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya kalkmış grafik motoru diyorsunuz adam oturduğu yerden yapıyor yine işine iyi o zaman adam grafik motoru yapıyor bütün paramı ona vereyim sonuçta grafik motoru babamın kazandığı para ne ki :sinirli: Şu oyun yapan adamların hiçbiri bizim babalarımız kadar cefakar değil kalkıp şu adamları övmeyin:sinirli:
Yani ne desek haklısın.Bu sözün üstüne bir şey söylenemez.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
olmayabilir diyorsun fakat onlarında ailesi var onlarında gecindirecek cocokları var nedeni ise şu bizzim ülke vergileri bakımından yüksek bir ülkeyiz biz daha fedakarız 1 depo benzini 200 tlye dolduruyorsan vergisiz fiyatı 96 tldir
Bırak onların ülkelerindekiler doyursun yapımcıların ailelerini tamam bizimkiler oyun alıyor olabilir ancak almayanları niye dışlıyorlar almayanların suçu ne parası yetmiyordur illaki bir şey oluyordur almıyordur ben önceden çok oyun alırdım çünkü oyunları çok severdim hikayeleri hoşuma giderdi şimdi ise varsa yoksa grafik sırf gerçekci oyun oynayayım diye birbirinin tekrar eden görevlerden oluşan oyunları alanlar var şu an almaya değer bir oyun yok ve insanların oyun gibi ihtiyaç duyulmayan şeylere de verecek parası yok duruma birazda anne babanızın gözünden bakın.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Dandik bir oyun bile 100 kişilik ekiple yapılıyor.Oturduğu yerden diyorsunda çok kolaymış gibi söyledin hani nerde oyun?Hani nerde oturulduğu yerden yapılan oyunlar?Hadi sizde yapın oyun.Sırf dandik bir oyun için bile 1 yıl kodlama dili öğrenen var.Grafik motorunu alınca her şey bitiyor dimi?İşte bu yüzden konu büyüyor.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dandik bir oyun bile 100 kişilik ekiple yapılıyor.Oturduğu yerden diyorsunda çok kolaymış gibi söyledin hani nerde oyun?Hani nerde oturulduğu yerden yapılan oyunlar?Hadi sizde yapın oyun.Sırf dandik bir oyun için bile 1 yıl kodlama dili öğrenen var.Grafik motorunu alınca her şey bitiyor dimi?İşte bu yüzden konu büyüyor.
Ben 3 günde bir unity oyunu yaptım konusu bile var forumda

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Peki bunu yapmak çok mu zor adamlar şirkette oturuyorlar son model lüks evleri ve arabaları var çocuğunun her istediği oluyor herkes bilgisayar başında oturup bir şey yazıyor çiziyorlar peki sen ne yapıyorsun oturmuş evinde babanın maaş almasını bekliyorsun neden çünkü o oyun yapan adamın çocuğu daha fazla eğlensin daha fazla oyuncağı olsun daha çok kıyafeti olsun diye oyunu alıyorsun ne oluyor 60 TL nin karşılığında sadece 3-4 gün oyunu oynayıp bitiriyorsun o oyunu yapan adam ise bir ömür zengin bir hayat yaşıyor bir oyun alınca her şey bitiyor değil mi?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-
türk oyuncuların hep kötü yanlarını değil iyi yanlarını da belirtin. Evet emeğe değer vermeyen , sürekli küfürlü konuşan , hile kullanarak oyunun anlamını bozan kişiler var ama herkes böyle değil lütfen konuşurken genelleme yapmayın
Ya gerçekten bıkkınlık geldi arkadaş ne crackmış ya siz ne sanıyorsunuz bütün ülkeler oyunları parası ile alıyor bir tek Türkiye'mi internetten indiriyor sanıyorsunuz ya ne olacak oyunu internetten indiriyorsam ben sadece single oynuyorum sen multiplayera sahip oluyorsun birbirimize zararımız var mı? Yok, hile konusuna gelirsek hileyi biz mi buluyoruz hayır peki sadece biz mi kullanıyoruz yine hayır yani ne bu Türkiye şöyle Türkiye böyle bir de kalkmış ailelere laf atıyorsunuz şahsen benim babam saatlerce lokanta da bu sıcakta ocak başında duruyor sırf benim eğitim görmem kaliteli bir yaşam sürmem için ben şimdi kalktım onun bu bin türlü dertle çalışıp kazandığı parayı saçma sapan bana yararı olmayan bir oyuna mı vereyim afedersin ama kimse zengin değil siz oyunları satın alıyorsunuz diye insanlara laf atmayın Türkiye'den bahsediyorsan Türkiye'nin durumunu bileceksin bunun kart ile alakası yok alın teriyle çalışıp didinen babanın parasını veya çalışıp kazandığın paranın oturduğu yerde oyun yapıp satan adamlara vermek istiyorsan bu senin tercihin kimseye yargılama
Her zaman bunu insanlara anlatmakla uğraşıyorum. Yine ve yine bir şey bulup illa ki suçluyorlar. Daha kendi dillerine konuşmayı bile bilmeden, ülkelerini eleştiriyorlar. Minecraft Türkler parayla satın alınsın diye çıkarılmadı. Kendi çapında bir oyunu şu Youtube adlı lanet olası site taşıdı. LG'ler Teamler onlar bunlar derken minecraft Türkiye'de artık BF4 gibi görülmeye başladı. Youtube'da artık önüne gelen Açlık oyunları oynuyor. Bunun videosunu çekip millete orjinal hesap alma isteği veriyor. Youtube'u eğlence için kullanan sadece 9-10 kanal var. Sadece minecraft oynamayan. Artık Türkiye'nin en popüler kanalı *****AbiGF oldu ve kimse buna dur demiyor. Adam durmaksızın küfrederek harıl harıl para kazanıyor ve insanlar buna gülüyor ya şaka gibi artık. Videoyun, osmanlı soylusu vb. kanallar kendilerine bir sponsor bulup videolarına devam ediyorlar. Asıl eğlenceli olan bu işte. Yine para kazanırsın ama insanları kullanarak değil. Neyse konu çok yanlış yerlere geldi. 3ümüzde sonuna kadar haklıyız açıkçası.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Peki harcıyorsa bile parayı babası veriyor.Yani babası izin veriyor.Bunu kimse yargılayamaz.Ayrıca ben kendim çalışıp oyun alıyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
-

Her zaman bunu insanlara anlatmakla uğraşıyorum. Yine ve yine bir şey bulup illa ki suçluyorlar. Daha kendi dillerine konuşmayı bile bilmeden, ülkelerini eleştiriyorlar. Minecraft Türkler parayla satın alınsın diye çıkarılmadı. Kendi çapında bir oyunu şu Youtube adlı lanet olası site taşıdı. LG'ler Teamler onlar bunlar derken minecraft Türkiye'de artık BF4 gibi görülmeye başladı. Youtube'da artık önüne gelen Açlık oyunları oynuyor. Bunun videosunu çekip millete orjinal hesap alma isteği veriyor. Youtube'u eğlence için kullanan sadece 9-10 kanal var. Sadece minecraft oynamayan. Artık Türkiye'nin en popüler kanalı *****AbiGF oldu ve kimse buna dur demiyor. Adam durmaksızın küfrederek harıl harıl para kazanıyor ve insanlar buna gülüyor ya şaka gibi artık. Videoyun, osmanlı soylusu vb. kanallar kendilerine bir sponsor bulup videolarına devam ediyorlar. Asıl eğlenceli olan bu işte. Yine para kazanırsın ama insanları kullanarak değil. Neyse konu çok yanlış yerlere geldi. 3ümüzde sonuna kadar haklıyız açıkçası.
İşte beni gerçekten anlayabilen insanlar şu abigf konusu hakkında da haklısın ne yapalım insan anne ve bacıya kolayca küfür edebilen bunca insan önünde utanmadan küfür eden birini çok seviyor

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
-

Pardon ama abonesi olunca para gelmiyor.Videonun başında çıkan reklama tıklarsa *****AbiGF ye para geliyor.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Peki harcıyorsa bile parayı babası veriyor.Yani babası izin veriyor.Bunu kimse yargılayamaz.Ayrıca ben kendim çalışıp oyun alıyorum.
Peki paranı daha ihtiyacın olan şeylere versen veya biriktirsen bir şey kaybeder misin onca paralar dökerek aldığın oyunlar eninde sonunda bir köşeye atılıyor değil mi sana oyun alma demiyorum ama parana yazık düşün bunları her şey oyun değil[DOUBLEPOST=1409171720,1409171633][/DOUBLEPOST]
Pardon ama abonesi olunca para gelmiyor.Videonun başında çıkan reklama sağ tıklarsa *****AbiGF ye para geliyor.
Peki sanki çok normal bir şeymiş gibi rahatça küfür eden bir insanı izlemek ne kadar doğru küfür ederek para kazanmak ne kadar doğru bu sana ne kadar doğru geliyor

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ona bir şey demiyorum.Arkadaş küfrederek harıl harıl para kazanıyor demiş ona yanıt verdim