Konu kirliliği!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı Forum bölümlerinde olağan üstü konu kirliliği var örneğin skinler bölümünde adam her 1 dk da bir konu açıyor ve o konuda 1 skin oluyor öle öle 5,6 sayfa konu oluyor açan arkadaşlarımızı uyarıyorum ancak devam ediyorlar onlar sadece kıdemli üye olmak için sürekli kirlilik oluşturuyorlar buna bir çözüm bulunması gerek!
Mesela beni örnek alalım kayıt tarihime bak mesaj sayılarıma bak adamlar mesaj kasmaya çalışıyor be!Benim bir konuya mesaj yazarım oda günde 10 tane falan oda aradabir belkide bir gün boyunca hiç yazmam ancak gerekli olursa yazarım.
Bazıları saçma sapan şeyler yazıyor.
Bunlara bir çözüm bulunması şart!

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Liste çıkardım ben şu an elimde çok konu açanların listesi var ve sen 2. sıradasın.

guy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skin bölümü çöplüğe döndü. Emek verip skin yapan arkadaşlar yerine aynı kişilerin sayfalarca paylaştığı alıntı skinler var.

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skin bölümü çöplüğe döndü. Emek verip skin yapan arkadaşlar yerine aynı kişilerin sayfalarca paylaştığı alıntı skinler var.

Skin konularımda zaten emek verip yaptığım skinleri tek konuda toplayıp resim limiti doluncaya kadar yapıyodum çöplük oluşunca artık yapmayı bıraktım.

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ozman skin isine baslamayem .d

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gençler ben saf gibi kandırıldıktan sonra 1000 konu açtım.Forumu google'ye taşıdım.Benim 2. sırada olmamın mümkünatı yok 1000 konu açtım geçen varmı :sırıtmak:
İsteyen istediğini paylaşır zaten problem değil.
Gift Code olayı sahte çıktığından artık kimse konu paylaşmaz.Yani istediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiniz.

Sen neyin kafasındasın arkadaşım ? 1000 tane değil 100.000 tane skin konusu bile açsan sana gift kod vermem. Bir de sahte çıktı diyor ya. Önce git kendine bir sor, ben gift kod hak edecek kadar konu açtımmı yoksa bir uyanık gibi kuralların etrafından mı dolaşmaya çalıştım. Bunu yapman kendine yarardan çok zarar verir. Şimdi git kendine çekidüzen ver. Yoksa neler olabileceğini hayal edebiliyorsundur.

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler ben saf gibi kandırıldıktan sonra 1000 konu açtım.Forumu google'ye taşıdım.Benim 2. sırada olmamın mümkünatı yok 1000 konu açtım geçen varmı :sırıtmak:
İsteyen istediğini paylaşır zaten problem değil.
Gift Code olayı sahte çıktığından artık kimse konu paylaşmaz.Yani istediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiniz.

Senden önce biri vardı.O da çok mesaj yazardı.Senden fazla hatta.
Bu forumun uzun zamandır üyesiyim hatırlatıyım.

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bende senin gibi öle fazla mesaj ve konu yazsaydım yani üyelik tarihimden senin 10 mislin mesajım olurdu.
Bide bu Ağustas'ta yani 17 sinde minecraft türkte ilk yılımı doldurcam.

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demekki geri kalan 533 konu texturepack ve mod. Burdaki cümle de -ki eki ayrı yazılır.Türkçeye uy![DOUBLEPOST=1374751917,1374751767][/DOUBLEPOST]
Sanırım kolay sanıyorsun bu işleri :sırıtmak: Toplam forumda geçirdiğim süre 37.5 saat sürdü.Ben s4 leaguede toplam oynama sürem 2 saat. 32 level karakterim var.Ne demek sen bilyomsn 37.5'saat.Toplam ugrastigim gün sayisi ise 1.5 ay. Kolaysa yap
Sonra niye kızıyosun niye tripleniyosun.Kızmıyımda ne yapıyım !

Bi minecraft premium için değmez zaten bende olduğu içinde uğraşmıyorum kredi kartın varsa git al zaten 50 lira,fazla da değil.
Bide S4 oynuyosun yaş kaç?
Oyunlar gelişiyor neverwinter oyna derim.[DOUBLEPOST=1374752122][/DOUBLEPOST]

Güzel.Her gün bir mesaj kasmaya meraklı bir üye ayrılıyor. :kötüsırıtış:

mehmet234

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Problem o değil.1.5 ayımı çaldılar.Uyku düzenimin içine ettiler.Ben normalde o konular yüzünden 7 kere ban yedim 7 sin'de craftman'a ö.m attim gene 1000 konu için uğraşırken ban yedim diye 7 sindede açtı.O zamandan beri Ercan ile konularıma bakıyolardı.1000 konuyu açabilecek tek kişi benim dedim onlara.Kabul ettiler.Herhangi bir şekilde ban yediğimde açtılar.Demekki bu konu işinden bir karları var ki bencede var.Minecraft 1.6 skin indir yazın google'ye benim konularım çıkıyor.Beni kullanıp atmaları bana çok koydu.Madem vermiycektiniz bana konu açtırıp duracağınıza,Banımı kaldırıp duracağınıza insan gibi bu konuları kabul etmeyiz deselerdi.İşte ben bu yüzden giftcode olayina sahte diyorum çünkü SAHTE !

Ben bu yaptıkları 1.5 yılda yapamazdım.emeğini yediler.

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Sanırım herkezin birer derdi oluyor şu sıralarda bence frum üyeleri yapcakları kadar şey yapmıyorlar.
her şey skinle alakalı değii ve her konu in 1 sin yap sen sahtekar durumuna düşersin emin ol yani.
ben bile forumda hergün takılmıyorum ben 5,6 aydır forumayım kıdemli üyemiyim? kaç mesajım 300'ere falan :)
hergün konu açmıyorum eğer insanı deirtecek veya inandırmayacak bir şey yaparsanız konu açın derim bana bakın nerdeyse 1 yıldır burdayım ve konu sayım 30 falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...