1. si skin bölümünde, doku paketi bölümünde, mod bölümünde arkadaşın paylaştığı gibi yüzlerce konu paylaşmak yasak değil. Bu normal bir şey, buna lafımız yok.
2. si arkadaş iyi hoş o kadar konuyu açmış ama 1000 tane skin, texture pack konusunun forum üyelerine ne kadar yararı var? bir skin sitesine girip skinleri daha kolay daha basit bir arayüzde, aynı şekilde doku paketleri ve modlarıda daha basit bir şekilde arayıp bulabilirsiniz, tek tek her skinin, texture pack in v.s konusuna girip bakmak size zaman kaybından başka bir şey kazandırır mı?
1000 Konuya Gift Kod olayı sahte değildir, bırakın 1000 konuyu 1000 konusu olan veya hiç konusu olmayıp 1000 mesajı olan FAKAT FORUMA GERÇEK ANLAMDA YARARLI OLAN HERKESE GIFT KODUNU SEVE SEVE VERİRİM.
MinecraftTürk Yönetimi kesinlikle üyelerini kullanarak, onlardan çıkar elde ederek onları dolandıracak bir yönetim değildir.
Bu işin başından beri tek amacım Minecraft'a, Minecraft Türkiye'ye elimden gelenin en iyisini katabilmektir. Benim gözümde bu arkadaşın açtığı 1000 konu foruma yararı dokunmadığı gibi BU ARKADAŞIN FORUMU SADECE ÇIKAR İLİŞKİSİYLE, GIFT KOD ELDE ETMEK İÇİN, MİNECRAFT'LA, MİNECRAFT TÜRKİYE'YE BİRŞEYLER KATMA AMACI OLMADIĞINI GÖSTERİR. Yani bu arkadaş bu 1000 konu için kendisini banlamadığıma dua etmeli, zaten biraz daha bu şekilde saçma sapan konuşmaya devam ederse o da olacak.
Herneyse asıl konumuza gelecek olursak, yani bu "Konu Kirliliği" konusunu açan arkadaşın sorununa gelecek olursak;
Ben insanları değiştiremem, çocuklar burda spam yapmaya, Türkçe'ye özen göstermeden saçma sapan yazılar yazma, gereksiz konular açmaya alıştıysa ben bunları değiştiremem. Bütün vaktimi bu işe ayırıpta bu konuları, arkadaşların mesajlarını v.s düzenlemeyle uğraşamam.
Biraz mantıklı düşünün, senin bu şekilde konu açmanın hiçbir anlamı yok. Hiçbir işe yaramaz, hiçbirşey değiştirmez. Sen iyi hoş diyorsunda forum yönetimi buna bir şey yapmalı diye, senin benden istediğin "bu çocukların mentalitesini değiştir, düzgün konu açsınlar", e ben bunu nasıl yapabilirim?
Biraz mantıklı düşünün, ciddi işler yapın. Sen burda ciddi konular açıp ciddi işler yaparsan asıl o zaman o çocuklarda görüp özenerek, bu tarz işler yaparak gelişir ve seninde sorunun çözülmüş olur.
Lütfen bundan sonra daha fazla "yok forum şöyle, yok böyle konular açıyolar, yok şöyle konular açıyolar" diye konular açıp, mesajlar yazıp bana gelmeyin. Bunlar hiçbirşeyi değiştirmez. Böyle konu açacağınıza gidin o konuları açanlara uygun bir üslupla ne yapması gerektiğini anlatın, o çocuk salak değil afedersiniz, elbet anlayacaktır.
Dayakla, kaba kuvvetle, sert tavırlarla hiçbirşey elde edemezsiniz. Ne siz ne ben. Ben bunda çocuğu spam konu açıyor diye banlasam, çocuk ne olduğunu anlamaz banlandım diye gider yeni hesap açar spam yapmaya devam eder. Ama ben bu çocuğu uyarsam spam yapma bak şöyle şöyle oluyor forum kuralları şunlar şunlar bu konudan 2 tane açarsan forum kurallarına aykırı davranmış olursun, bunlara özen göster konunuda, mesajında kullandığın dilide düzgün kullan falan diye, o zaman her şey çok farklı olur.
Ve bunu benimle birlikte bu şekilde boş boş isyan konuları açan arkadaşlarda uygulasa, bu konuları açmalarına gerek kalmadan sorunlar çözülür.
Umarım anlatabilmişimdir, herkese iyi forumlar...