Konu silinebilir.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi niyetli birine benziyorsun fakat veren olacağını sanmıyorum. İnternette premium hesap şifreleri var evet %95 i çalışmıyor ama 2-3 saat dene tek tek hesapları bulursun :D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Hatta istersen sana nitrado hesabımı,kredi kartı bilgilerimide vereyim dilediğince eylen.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bence de iyi niyetle açılmış bir başlık fakat kimsenin hesabını vereceğini sanmam. Eğer imkanın var ise migrostan falan bir ininal kart alıp onunla satın alabilirsin oyunu

SinanOzerS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İyi niyetli birine benziyorsun fakat veren olacağını sanmıyorum. İnternette premium hesap şifreleri var evet %95 i çalışmıyor ama 2-3 saat dene tek tek hesapları bulursun :D

Cevap için teşekkür ederim, biliyorum var internette ama bulduklarım da en geç 1 hafta içerisinde kapanıyor, oyunda yaptığım her şey de boşa gidiyor. Ve evet bulması zor ama belki bir kişi çıkar.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Dalga geçmeye gerek yok, adam ciddi bir şekilde konu açmış. Ha bu arada eylen değil eğlen.

1- 60 TL az buz bir para değil
2- Bu devirde bırak 60 TL'nı 1TL'lık oyunu bile vermezler
3-Başkalarında kusur arayacağına önce kendi kusurlarını kapat.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- 60 TL az buz bir para değil
2- Bu devirde bırak 60 TL'nı 1TL'lık oyunu bile vermezler
3-Başkalarında kusur arayacağına önce kendi kusurlarını kapat.
Tamam pardon yanlış anladın veya ben saçma ve gereksiz konuştum sanırım. Kusur aramamıştım sadece yanlışını düzeltmek istedim. Gerginliğe gerek yok :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bağzıları gibi Skript,Java,Css vs. vs. şeyler öğrenip sende satarak para kazanabilirsin.
Kusura bakma da sen niye her yere burnunu sokuyorsun? Adam gayet masum bir şekilde istemiş vermeyeceksen veya verilmeyeceğini düşünüyorsan olmaz de git niye dalga geçiyorsun veya tartışma çıkarıyorsun? Ha şaşırmadım tabi senin içinde bulunduğun dönem sebebiyle her yerde tartışma çıkardığın su götürmez bir gerçek fakat aynı uyarıyı sana defalarca kez yaptım ve tekrar tekrar yapmak istemiyorum.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma da sen niye her yere burnunu sokuyorsun? Adam gayet masum bir şekilde istemiş vermeyeceksen veya verilmeyeceğini düşünüyorsan olmaz de git niye dalga geçiyorsun veya tartışma çıkarıyorsun? Ha şaşırmadım tabi senin içinde bulunduğun dönem sebebiyle her yerde tartışma çıkardığın su götürmez bir gerçek fakat aynı uyarıyı sana defalarca kez yaptım ve tekrar tekrar yapmak istemiyorum.

Olmaz,git dede Spam uyarısını al bakalım.Bu gün,dün ve hatta ondan önceki günlerde bu tür istekler geliyordu.Hangi birine premium verelim?Versek bile yarın bir başkası görüp "onlara verdiniz niye bana vermediniz" gibi sebeplerle gelecek.İstersen premium al ver bu tür kişilerden başını aralayamazsın sonra.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Olmaz,git dede Spam uyarısını al bakalım.Bu gün,dün ve hatta ondan önceki günlerde bu tür istekler geliyordu.Hangi birine premium verelim?Versek bile yarın bir başkası görüp "onlara verdiniz niye bana vermediniz" gibi sebeplerle gelecek.İstersen premium al ver bu tür kişilerden başını aralayamazsın sonra.
Bir örneği ciddiye alman zaten senin düşünce yapını ortaya koydu. Başka bir şey söylemek istemiyorum, bu mesajından her şey anlaşılıyor zaten.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bir örneği ciddiye alman zaten senin düşünce yapını ortaya koydu. Başka bir şey söylemek istemiyorum, bu mesajından her şey anlaşılıyor zaten.

Ciddiye alınmaması gereken şeyleri yazma bence.Bir başkası ciddiye alıp tartışma çıkabilir.Sırf bu ufak şey yüzünden nice tartışmalar çıktı,nice kişiler banlandı.