Konu silinebilir.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ciddiye alınmaması gereken şeyleri yazma bence.Bir başkası ciddiye alıp tartışma çıkabilir.Sırf bu ufak şey yüzünden nice tartışmalar çıktı,nice kişiler banlandı.
Bir örneği bile ciddiye alabilecek durumda olan şahısların forumdan banlanmaması için bir sebep göremiyorum. Çünkü bu şahıslar foruma hiçbir katkıda bulunmamakta, aksine zarar vermektedir.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bir örneği bile ciddiye alabilecek durumda olan şahısların forumdan banlanmaması için bir sebep göremiyorum. Çünkü bu şahıslar foruma hiçbir katkıda bulunmamakta, aksine zarar vermektedir.

Öyle düşünme derim gözlerimle bu tür olaylara çok şahit oldum.Üstelik foruma faydalı kişilerde vardı aralarında.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Parayla mı alınıyor ? bana biraz o kart hakkında bilgi verirmisiniz

30 TL ye herkes alabiliyor.İçinede 25 TL yükleniyor.Yani kartı 5TL ye almış oluyorsun.Sadece içine yüklediğin para kadar harcıyorsun.Ayrıca master card geçen her yerde(Şuana kadar master card geçmeyen yer görmedim) Ininal ile alışveriş yapabiliyorsun.

SinanOzerS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu kadar kavga edecek ne vardı anlamıyorum. Bir isteğim vardı sadece, yardım etmek isteyen eder istemeyen etmez bu kadar basit. Altına 6 tane mesaj atılacak bir konu değil ki bu @GameWarrior ? Bundan sonra konuyu uzatma gereği de düşünmüyorum. Yine de yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler, herkesi de kendi gibi durumu yeninde sanan çok bilmişlere de hayatta başarılar.