- En iyi cevaplar
- 0
Çiçek ne? Veya kim ? Kafam kötü şeylere kayacak bak söylemezsen. Kaçırdın bir defa devamını getir.ha tmm haklısın bir şey söylemedim var say![]()
Çiçek ne? Veya kim ? Kafam kötü şeylere kayacak bak söylemezsen. Kaçırdın bir defa devamını getir.ha tmm haklısın bir şey söylemedim var say![]()
Çiçek ne? Veya kim ? Kafam kötü şeylere kayacak bak söylemezsen. Kaçırdın bir defa devamını getir.
Burada siyaset yapıyoruz yapılmaması gereken yerde.ve hep denk geldiğim için alışığım bende, ben olsam böyle yapardım deyip o anı yaşayınca herkezin yaptığını yapan insanlar genelde yaşı küçük insanlar zaten![]()
Eheheh. Evet çok güvenilirsin evet. Herkes seninle sırdaş olur zaten. 2 Kişinin bildiği sır, sır değildir. Bunu yapmak sadece güvenilir olmadığını ancak birilerinin seni güvenilir biri olarak gördüğünü gösterir. İstersen söylemeyebilirsin. Ama o bir sır değil.hayır,sana biri sır verse tutmaz mısın ? bende malesef cok güvenilir bi insan olduğumdan (keşke ölsem) bana olan güveni bozamam, çok isterdim ◕‿◕
Burada siyaset yapıyoruz yapılmaması gereken yerde.
Söylediğin sözlerde çelişki var.
Suriyelileri savunmakla ayrım yapmıyorsun fakat cümlenin sonunda yaş ayrımı yapıyorsun. Garip
Ben onların yerinde olsaydım, tabi başka yerlere sığınmak için can atardım. Gerekirse dilenirdim. Fakat hiçbir zaman çevremdeki insanları rahatsız etmem. Gidip komşunun kız çocuğuna cinsellik dolu sözler söylemem veya kavga çıkartmam.
Eheheh. Evet çok güvenilirsin evet. Herkes seninle sırdaş olur zaten. 2 Kişinin bildiği sır, sır değildir. Bunu yapmak sadece güvenilir olmadığını ancak birilerinin seni güvenilir biri olarak gördüğünü gösterir. İstersen söylemeyebilirsin. Ama o bir sır değil.
Demek ki hatayı yapan o bilgiyi veren imiş. Bunu sen söylüyorsun ben değil.ben zaten kötü olanlarından bahsetmiyorum,onlarda insan iyisi var kötüsü var.
ben iyi ve masum olanlar için savunma yapıyorum,öbür kısıma gelince hepsini öldürmek isterdim[DOUBLEPOST=1431172408,1431172354][/DOUBLEPOST]
adı sır olmayabilir,ama kimseyle paylaşmamam gereken bir bilgi... *söyleme dostuna,dostun söyler dostuna ◕‿◕*
Demek ki hatayı yapan o bilgiyi veren imiş. Bunu sen söylüyorsun ben değil.
Ben asla kaçmam...
Umarım Türkçeni (Evet bu doğru kullanımı)doğru kullanmayı da öğrenirsin yakın zamanda. Umarım yapıyordur. Sırlar paylaşmaya değmez nadide şeylerdir. Kim bilir kaç tane sırrım vardır ancak bunu kimse bilmez. Zaten bilinen şeyler sır olmaz. İleride de kendinle çelişmezsin umarım...
Ölümle karşılaşmadıysan bunu söylemeni sağlayan şey ne acaba? Ya da "can havli" denen şey insanlara stoklarla dağıtılmış.
pek bir şey söylemedi,yani olumsuz anılarını fln, banada söylermisin by burnerbenden sır çıkmaz
çiçeği kimseye söylemedim mesela
Hayır. Bu diziyi izlemeden önce de insanlara güvenmezdim. İnsanların yanlış bilgilerini doğrular ile değiştirmek için onlara hakaret bile ettim. Kendimi bildim bileli kimseye çok önemli bir sırrımı paylaşmadım.sen diziden bayağı etkilenmişsin anladımve sırlar paylaşılmamalı,eşinden bile saklıycaksın tabi ya en fazla psikloğa gitmek zorunda kalıp ona anlatır zaten insan
bende bunu söylemiştim zaten,ama insan yaşamadığı şeyler için farklı düşünüyor
İnsanlara güvenmenin HATA olduğunun bir numaralı kanıtı. Bir daha bu hataya düşmemem için beni aydınlattığından dolayı sana teşekkür ediyorum. (!)
![]()
Hayır. Bu diziyi izlemeden önce de insanlara güvenmezdim. İnsanların yanlış bilgilerini doğrular ile değiştirmek için onlara hakaret bile ettim. Kendimi bildim bileli kimseye çok önemli bir sırrımı paylaşmadım.
ehem, söylemedim ama sonuçtave o kelime hiçbir şey ifade etmiyor...
Öğrenmem gerekeni öğrendim ben, rahat ol. Olanla ölene çare yok.
Ama onun için ifade ediyor. Sana söyledim. Kaçırdın bir defa...lütfen,o kelime bir şey ifade etmiyor...