Konuşalım [Sosyal Deney]

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ve hep denk geldiğim için alışığım bende, ben olsam böyle yapardım deyip o anı yaşayınca herkezin yaptığını yapan insanlar genelde yaşı küçük insanlar zaten :p
Burada siyaset yapıyoruz yapılmaması gereken yerde.
Söylediğin sözlerde çelişki var.
Suriyelileri savunmakla ayrım yapmıyorsun fakat cümlenin sonunda yaş ayrımı yapıyorsun. Garip

Ben onların yerinde olsaydım, tabi başka yerlere sığınmak için can atardım. Gerekirse dilenirdim. Fakat hiçbir zaman çevremdeki insanları rahatsız etmem. Gidip komşunun kız çocuğuna cinsellik dolu sözler söylemem veya kavga çıkartmam.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
hayır,sana biri sır verse tutmaz mısın ? bende malesef cok güvenilir bi insan olduğumdan (keşke ölsem) bana olan güveni bozamam, çok isterdim ◕‿◕
Eheheh. Evet çok güvenilirsin evet. Herkes seninle sırdaş olur zaten. 2 Kişinin bildiği sır, sır değildir. Bunu yapmak sadece güvenilir olmadığını ancak birilerinin seni güvenilir biri olarak gördüğünü gösterir. İstersen söylemeyebilirsin. Ama o bir sır değil.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada siyaset yapıyoruz yapılmaması gereken yerde.
Söylediğin sözlerde çelişki var.
Suriyelileri savunmakla ayrım yapmıyorsun fakat cümlenin sonunda yaş ayrımı yapıyorsun. Garip

Ben onların yerinde olsaydım, tabi başka yerlere sığınmak için can atardım. Gerekirse dilenirdim. Fakat hiçbir zaman çevremdeki insanları rahatsız etmem. Gidip komşunun kız çocuğuna cinsellik dolu sözler söylemem veya kavga çıkartmam.

ben zaten kötü olanlarından bahsetmiyorum,onlarda insan iyisi var kötüsü var.
ben iyi ve masum olanlar için savunma yapıyorum,öbür kısıma gelince hepsini öldürmek isterdim ^_^
[DOUBLEPOST=1431172408,1431172354][/DOUBLEPOST]
Eheheh. Evet çok güvenilirsin evet. Herkes seninle sırdaş olur zaten. 2 Kişinin bildiği sır, sır değildir. Bunu yapmak sadece güvenilir olmadığını ancak birilerinin seni güvenilir biri olarak gördüğünü gösterir. İstersen söylemeyebilirsin. Ama o bir sır değil.

adı sır olmayabilir,ama kimseyle paylaşmamam gereken bir bilgi... *söyleme dostuna,dostun söyler dostuna ◕‿◕*

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ben zaten kötü olanlarından bahsetmiyorum,onlarda insan iyisi var kötüsü var.
ben iyi ve masum olanlar için savunma yapıyorum,öbür kısıma gelince hepsini öldürmek isterdim ^_^
[DOUBLEPOST=1431172408,1431172354][/DOUBLEPOST]

adı sır olmayabilir,ama kimseyle paylaşmamam gereken bir bilgi... *söyleme dostuna,dostun söyler dostuna ◕‿◕*
Demek ki hatayı yapan o bilgiyi veren imiş. Bunu sen söylüyorsun ben değil.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek ki hatayı yapan o bilgiyi veren imiş. Bunu sen söylüyorsun ben değil.

bunu hata olarak değerlendirmekde bi bakıl açısı tabi,ama insana iyi geliyor bişiyler paylaşmak,ve güvenmek için bir denemede olabilir,bir yalan söyleyip acaba ona güvenebilirmiyim diye test etmek mesela... umarım bunu yapmıyosundur by burner ^_^

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım Türkçeni (Evet bu doğru kullanımı)doğru kullanmayı da öğrenirsin yakın zamanda. Umarım yapıyordur. Sırlar paylaşmaya değmez nadide şeylerdir. Kim bilir kaç tane sırrım vardır ancak bunu kimse bilmez. Zaten bilinen şeyler sır olmaz. İleride de kendinle çelişmezsin umarım...

sen diziden bayağı etkilenmişsin anladım :p ve sırlar paylaşılmamalı,eşinden bile saklıycaksın tabi ya en fazla psikloğa gitmek zorunda kalıp ona anlatır zaten insan

Ölümle karşılaşmadıysan bunu söylemeni sağlayan şey ne acaba? Ya da "can havli" denen şey insanlara stoklarla dağıtılmış.

bende bunu söylemiştim zaten,ama insan yaşamadığı şeyler için farklı düşünüyor

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
pek bir şey söylemedi,yani olumsuz anılarını fln, banada söylermisin by burner :p benden sır çıkmaz :lol: çiçeği kimseye söylemedim mesela :p

İnsanlara güvenmenin HATA olduğunun bir numaralı kanıtı. Bir daha bu hataya düşmemem için beni aydınlattığından dolayı sana teşekkür ediyorum. (!)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
sen diziden bayağı etkilenmişsin anladım :p ve sırlar paylaşılmamalı,eşinden bile saklıycaksın tabi ya en fazla psikloğa gitmek zorunda kalıp ona anlatır zaten insan

bende bunu söylemiştim zaten,ama insan yaşamadığı şeyler için farklı düşünüyor
Hayır. Bu diziyi izlemeden önce de insanlara güvenmezdim. İnsanların yanlış bilgilerini doğrular ile değiştirmek için onlara hakaret bile ettim. Kendimi bildim bileli kimseye çok önemli bir sırrımı paylaşmadım.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlara güvenmenin HATA olduğunun bir numaralı kanıtı. Bir daha bu hataya düşmemem için beni aydınlattığından dolayı sana teşekkür ediyorum. (!)

ehem, söylemedim ama sonuçta -_- ve o kelime hiçbir şey ifade etmiyor...

Hayır. Bu diziyi izlemeden önce de insanlara güvenmezdim. İnsanların yanlış bilgilerini doğrular ile değiştirmek için onlara hakaret bile ettim. Kendimi bildim bileli kimseye çok önemli bir sırrımı paylaşmadım.

tmm bir şey demiyorum haklısın -_-