Konuşalım [Sosyal Deney]

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
azcık :p

zaten kast edilen tek başına olanlar deil,öyle olsa bile kimse kendi canına kıyamaz belki suan böyle söyleyebiliyosun ama o sıra o insanların yerinde olsan acaba ne yapardın ◕‿◕
o değilde sen benim yazdıklarımı bi okusan

atalarımız (mustafa kemal atatürk vb) savaştan niye kaçmadı buna cevap ver

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir şey görmemişsin o zaman daha :( Neler neler geliyor başına :(

pek bir şey söylemedi,yani olumsuz anılarını fln, banada söylermisin by burner :p benden sır çıkmaz :lol: çiçeği kimseye söylemedim mesela :p

o değilde sen benim yazdıklarımı bi okusan

atalarımız (mustafa kemal atatürk vb) savaştan niye kaçmadı buna cevap ver

suriyelilerden bahsediyoruz, lütfen... ülkeyi korumakla aileni korumak bir deil

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
pek bir şey söylemedi,yani olumsuz anılarını fln, banada söylermisin by burner :p benden sır çıkmaz :lol: çiçeği kimseye söylemedim mesela :p

suriyelilerden bahsediyoruz, lütfen... ülkeyi korumakla aileni korumak bir deil
Spoiler alarmı ! 6. sezona kadar gelmediyseniz ve spoiler yemekten korkuyorsanız okumayın !
Vuruluyor, ardından bacağı bir süre iyileşiyor, sonra tekrar ağrımaya başlıyor, halisünasyonlar görmeye başlayıp psikolojik tedavi görüyor.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendeki gurur ve onur'u sana şöyle açıklayayım.Benden 10 yaş büyük olan adama 'abi' bile dediğimde gururuma dokunur.Söylemem de zaten.
Ben asla boyun eğmem.

o zaman seni saymıyouz, istisnalar kaideyi bozmaz nasıl olsa

Spoiler alarmı ! 6. sezona kadar gelmediyseniz ve spoiler yemekten korkuyorsanız okumayın !
Vuruluyor, ardından bacağı bir süre iyileşiyor, sonra tekrar ağrımaya başlıyor, halisünasyonlar görmeye başlayıp psikolojik tedavi görüyor.

ve aynı insandanmı bahsediyoruz ? yoksa sen dizideki by housedenmi bahsediosun