Konuşalım [Sosyal Deney]

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bi doktorla dalga geçilmez,ayıp. Doktorlara emanetiz :p + tıpta utanma yoktur literatürde öyle diyolar utanmıycaksın,hastasın...
Asıl sorun şu ki, dalga geçmiyorum. Konuya girdiğim anda aşırı ısırma duygusu içine giriyorum. İlginç :I
Açım galiba, ondandır :I *Reçelli ekmek hazırlamaya gidiyor* Çilek reçeli *q*

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl sorun şu ki, dalga geçmiyorum. Konuya girdiğim anda aşırı ısırma duygusu içine giriyorum. İlginç :I
Açım galiba, ondandır :I *Reçelli ekmek hazırlamaya gidiyor* Çilek reçeli *q*

ısırma hissi sadece 1 şey üzerine deil küçük sapık, insan ısırmak var = acı çektirmek
et parçası ısırmak var = dişlerinde bir şey var heralde yada stres alıyor ısırmak,ve bunun bide her insana göre ayrı bir anlamı var ve doktorun daha çok kimya + biyoloji seviyor sana psikolog lazım gel bakiyim sen fln :p

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

ısırma hissi sadece 1 şey üzerine deil küçük sapık, insan ısırmak var = acı çektirmek
et parçası ısırmak var = dişlerinde bir şey var heralde yada stres alıyor ısırmak,ve bunun bide her insana göre ayrı bir anlamı var ve doktorun daha çok kimya + biyoloji seviyor sana psikolog lazım gel bakiyim sen fln [emoji14]
Psikoloji sevmediğimi kim söyledi? İnsanları sevmiyor olmam psikolojiyi sevmiyorum anlamına gelmesin. İçinde bulmaca olan her şeyi severim.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Psikoloji sevmediğimi kim söyledi? İnsanları sevmiyor olmam psikolojiyi sevmiyorum anlamına gelmesin. İçinde bulmaca olan her şeyi severim.

ve bende sana bi bulmaca söyliyim,en sonda senin mesajın varken mesaj yazarsan en son yazdığın mesajın içine girer o ama bu sefer girmedi,bakalım site sorunlarını çözeiblicenmi :p bulmacalı bir şey

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kıskançlık zombiye dönüştürmez ama diğer her şey için endişelenebilirsin.
Ben daha çok üşengecim. Kolumu ısırasım geldiği halde ısırmıyom. Ölücem galiba. Anneme onu sevmediğimi söyleyin.
et parçası ısırmak var = dişlerinde bir şey var heralde yada stres alıyor ısırmak,ve bunun bide her insana göre ayrı bir anlamı var ve doktorun daha çok kimya + biyoloji seviyor sana psikolog lazım gel bakiyim sen fln :p
Öhöm öhöm. Hayır.
İnsanları sevmeyen bir insan daha *Sevinir*
Bi de şu ppdeki adamı. Paylaştığın her foto her gifde o var :D
House candır bir kere.