muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Buraya bakınca inanılmaz bir şekilde kendimi ısırasım geliyor. Zombiye mi dönüşürüm @BurnerTroll amca?
Buraya bakınca inanılmaz bir şekilde kendimi ısırasım geliyor. Zombiye mi dönüşürüm @BurnerTroll amca?
Asıl sorun şu ki, dalga geçmiyorum. Konuya girdiğim anda aşırı ısırma duygusu içine giriyorum. İlginç :Ibi doktorla dalga geçilmez,ayıp. Doktorlara emanetiz+ tıpta utanma yoktur literatürde öyle diyolar utanmıycaksın,hastasın...
Asıl sorun şu ki, dalga geçmiyorum. Konuya girdiğim anda aşırı ısırma duygusu içine giriyorum. İlginç :I
Açım galiba, ondandır :I *Reçelli ekmek hazırlamaya gidiyor* Çilek reçeli *q*
Kıskançlık zombiye dönüştürmez ama diğer her şey için endişelenebilirsin.Buraya bakınca inanılmaz bir şekilde kendimi ısırasım geliyor. Zombiye mi dönüşürüm @BurnerTroll amca?
Psikoloji sevmediğimi kim söyledi? İnsanları sevmiyor olmam psikolojiyi sevmiyorum anlamına gelmesin. İçinde bulmaca olan her şeyi severim.
ısırma hissi sadece 1 şey üzerine deil küçük sapık, insan ısırmak var = acı çektirmek
et parçası ısırmak var = dişlerinde bir şey var heralde yada stres alıyor ısırmak,ve bunun bide her insana göre ayrı bir anlamı var ve doktorun daha çok kimya + biyoloji seviyor sana psikolog lazım gel bakiyim sen fln [emoji14]
Psikoloji sevmediğimi kim söyledi? İnsanları sevmiyor olmam psikolojiyi sevmiyorum anlamına gelmesin. İçinde bulmaca olan her şeyi severim.
Bi de şu ppdeki adamı. Paylaştığın her foto her gifde o varPsikoloji sevmediğimi kim söyledi? İnsanları sevmiyor olmam psikolojiyi sevmiyorum anlamına gelmesin. İçinde bulmaca olan her şeyi severim.
Bi de şu ppdeki adamı. Paylaştığın her foto her gifde o var![]()
Satranç, eskiden çok güzel oynardım ama üşengeçlik yüzünden unuttum.![]()
Bu arada 3 etti gene benden önce mesaj attınsenin komut bloğun gibikendi karakteriyle uyuşturduğu bi insan olduğundan onun fotugrafını koyuyo
![]()
Satranca bayılırım. (Aşırı alakasız oldu.)Satranç, eskiden çok güzel oynardım ama üşengeçlik yüzünden unuttum.![]()
"Dikkatin göz kamaştırıyor."Bi de şu ppdeki adamı. Paylaştığın her foto her gifde o var![]()
Ben daha çok üşengecim. Kolumu ısırasım geldiği halde ısırmıyom. Ölücem galiba. Anneme onu sevmediğimi söyleyin.Kıskançlık zombiye dönüştürmez ama diğer her şey için endişelenebilirsin.
Öhöm öhöm. Hayır.ısırma hissi sadece 1 şey üzerine deil küçük sapık, insan ısırmak var = acı çektirmek
et parçası ısırmak var = dişlerinde bir şey var heralde yada stres alıyor ısırmak,ve bunun bide her insana göre ayrı bir anlamı var ve doktorun daha çok kimya + biyoloji seviyor sana psikolog lazım gel bakiyim sen fln![]()
İnsanları sevmeyen bir insan daha *Sevinir*Psikoloji sevmediğimi kim söyledi? İnsanları sevmiyor olmam psikolojiyi sevmiyorum anlamına gelmesin. İçinde bulmaca olan her şeyi severim.
House candır bir kere.Bi de şu ppdeki adamı. Paylaştığın her foto her gifde o var![]()
Harbiden o dayının ismi ne?"Dikkatin göz kamaştırıyor."
Bu tespitini 2 ay önce yazmış olsaydın benden duyacağın ifade olacaktı yukarıdaki cümle. [emoji41]