EminGny
İşsiz
- En iyi cevaplar
- 1
Wowowow ırkçılık haram !!!! Ve yasakKürtlerin kökünü kazımak lazım.Bir evde 10 çocuk oluyor nasıl bir iş lan bu.
Wowowow ırkçılık haram !!!! Ve yasakKürtlerin kökünü kazımak lazım.Bir evde 10 çocuk oluyor nasıl bir iş lan bu.
Bir arkadaşıma çok benziyorsun.Yaşa boya kiloya falana fistana gerek yok gece gündüz camlardaki perdeleri kapalı tutuyorum karanlık ortamlara fazla merakım var
Onun dışında sanırsam fobi düzeyine gelmeyen açık alan korkusu gibi birşeyim var büyük geniş alanlarda gereksiz yere tedirgin oluyorum
Müzik dinlerken ses düzeyini master %3 player %60 seviyesinde tutarım sürekli
Onunda dışında suratım pek şekil değiştiremez sadece güldüğümde "vietnam askerine benziyorsun lan kehkehkeh" benzeri saçma tepkiler alırım
Onun onun dışında hakkında bildiğim en iyi şey paint ile çok güzel şeyler çıkartıyorsun
Ek olarak herkesin bana BU SICAKTA NAPIYORSUN CEKETİ demesine sebep olan bir ceket merakım vardır giymezsem yataktan dışarı çıkmak istemiyorum![]()
Benimkini yorumlamadi*
4. Sinifta el bilegimi kirdim, 2 hafta agrilarla dolastim, 3 hafta da alcili durdu kolum.
18 yaşındayım...boyum 1.85
Futbol oynamayı severim
Forumda troll konu açmaktan hoşlanırım
Ego'lu olup içi boş olanları sevmem
Bezelyeli pilav sevmem
Sibirya Kurdunu severim
Bim'deki 35 kuruşluk içi joleli keki severim
Asık suratlı satış elamını sevmem
Herkesle cıvık şekilde konuşup ortalık olan kızı sevmem
Forumu severim
Polkokawakurvwakakurkayıda severim
Strateji oyunlarının hepsini oynadım.Şu anda APB oynuyorum.Açık dünya oyunları bana daha güzel geliyor
bu arada sanırım BurnerrTroll Malatyalı
Tamam abi yaşasınlar ayrı mesele eyvallah derim de birisini görüyoz arkamızda 10 tanesi var ve düşünebiliyorsan hepsi aynı anneden.Wowowow ırkçılık haram !!!! Ve yasak
Nerede oturuyorsunBir arkadaşıma çok benziyorsun.
it is awesome, sanırsam evet öyleama hoş bi kişilik beğeniyorum *NADİR* pamuk şeker konusunda ısrar ettim ama nafile
üniversiteye kadar başka bir doktor bekliyorumçok iyi bir doktor...
Bir kişiyi daha kurtardık! Yaşasın hepimiz!18 yaşındayım...boyum 1.85
Futbol oynamayı severim
Forumda troll konu açmaktan hoşlanırım
Ego'lu olup içi boş olanları sevmem
Bezelyeli pilav sevmem
Sibirya Kurdunu severim
Bim'deki 35 kuruşluk içi joleli keki severim
Asık suratlı satış elamını sevmem
Herkesle cıvık şekilde konuşup ortalık olan kızı sevmem
Forumu severim
Polkokawakurvwakakurkayıda severim
Strateji oyunlarının hepsini oynadım.Şu anda APB oynuyorum.Açık dünya oyunları bana daha güzel geliyor
bu arada sanırım BurnerrTroll Malatyalı
Adana yazıyor olması lazım.Nerede oturuyorsun
Belki o filanımdır*
Haklı ol yada olma konuyla hiçbir şekilde alakası yok dediklerininTamam abi yaşasınlar ayrı mesele eyvallah derim de birisini görüyoz arkamızda 10 tanesi var ve düşünebiliyorsan hepsi aynı anneden.
Hms güzel o değilimAdana yazıyor olması lazım.
Kürtlerin kökünü kazımak lazım.Bir evde 10 çocuk oluyor nasıl bir iş lan bu.
Yaz tatilinin sonuna doğru bir kaç dostumla Bartın / İnkum Plajı'na gideceğiz.O tarafta oturuyorsan ve çay koymasını biliyorsan uğrayabilirim.
Biri gitti 80 kaldı hihihihi B)Hms güzel o değilim![]()