- En iyi cevaplar
- 0
Kısa boylu ve şişman bb
Kısa ve şişman olmak niye bu kadar rahatsız ediyor insanları. B)
Kısa boylu ve şişman bb
Antalyadayım ve kepez belediyesinin karşısındayımBiri gitti 80 kaldı hihihihi B)
Aynı kilodayız ve senden 3 cm 2 yaş büyüğüm. Dövüş yerine şuana kadar bisiklet, koşu ve yelken yaptım.1.85 boy 70 kütle 16 yaş
Dövüşçü olunca vücut çok sağlıklı oluyor bu değerler gibi *-*
Aynı kilodayız ve senden 3 cm 2 yaş büyüğüm. Dövüş yerine şuana kadar bisiklet, koşu ve yelken yaptım.
Adım İlker,
Küçükken lösemiden şüpelenmişler daha sonra belirli ilaçlar kullanarak 7 yaşımda bu risk geçirilmiş.
Şişmanım
Team Fortress gibi oyunları severim.
Bilim, Uzay sevdiğim şeylerdir.
Yıldızlarası, Herşeyin Teorisi filmlerini seviyorum.
The Walking Dead,American Horror Story ve The 100 dizilerini seviyorum.
Mektup yazar gibi oldu*
Hazır karşılaşmışken, bu konuyu da arşive yolla(ya)mazsın değil mi? B)
-Suyunu çıkarmaktan bıkmayan biriyim, çok kötü.-[DOUBLEPOST=1431108703,1431107612][/DOUBLEPOST]
Breaking Bad başla o zaman.
![]()
Malesef öyle bir yetkim yok olsa da yapmazdım.O kadar da kötü biri değildim halbüsü
Yoh canım sendeAntalyadayım ve kepez belediyesinin karşısındayım![]()
yakında türkiye değil bildiğin suriye olucak türkten çok suriyeli vardostum günde 2000 tane hasta geliyor bunlarin 1000 tanesi süriyeli dillerini anlamiyorm 1 saat yüregim tükenüyor geriye kalan 500 tane kürtce arapca vs konuşuyor bunlarıda anlamiyorum geriye kalan 400 500 kişiye gelince dua ediyorum konusuyorum
türkleri özlüyorum bildigin ya
yakında türkiye değil bildiğin suriye olucak türkten çok suriyeli var
Birazdan ciddi bir tartışma başlatacaksın. Tebriklerkötü bişiymi ? çok şirinler bence![]()
Birazdan ciddi bir tartışma başlatacaksın. Tebrikler![]()
Sana katılıyorum kesinlikle ama birazdan ırkçılar doluşacak burayasonuç olarak onlarda insan,onların yerinde olduğunu bi düşün...