Konuşalım [Sosyal Deney]

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Aynı kilodayız ve senden 3 cm 2 yaş büyüğüm. Dövüş yerine şuana kadar bisiklet, koşu ve yelken yaptım.

Hazır karşılaşmışken, bu konuyu da arşive yolla(ya)mazsın değil mi? B)

-Suyunu çıkarmaktan bıkmayan biriyim, çok kötü.-[DOUBLEPOST=1431108703,1431107612][/DOUBLEPOST]
Adım İlker,
Küçükken lösemiden şüpelenmişler daha sonra belirli ilaçlar kullanarak 7 yaşımda bu risk geçirilmiş.
Şişmanım
Team Fortress gibi oyunları severim.
Bilim, Uzay sevdiğim şeylerdir.
Yıldızlarası, Herşeyin Teorisi filmlerini seviyorum.
The Walking Dead,American Horror Story ve The 100 dizilerini seviyorum.
Mektup yazar gibi oldu*

Breaking Bad başla o zaman.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hazır karşılaşmışken, bu konuyu da arşive yolla(ya)mazsın değil mi? B)

-Suyunu çıkarmaktan bıkmayan biriyim, çok kötü.-[DOUBLEPOST=1431108703,1431107612][/DOUBLEPOST]

Breaking Bad başla o zaman.

Malesef öyle bir yetkim yok olsa da yapmazdım. :( O kadar da kötü biri değildim halbüsü

En iyi cevaplar
0
adım can aslında mehmet can ama nedense kendimi hep can diye tanıtmışımdır heralde annem babam öyle dediği için 177 boyunda 71 kiloyum ve 17 yaşındayım eskişehirliyim şu sıralar uzun mesafe koşuya merak saldım 4 haftadır cuma günleri 15km koşuyorum havalar ısınınca kanım kaynadı heralde 8.sınıfta ise 23 nisanda 100m koşu yarışında 2.olmuştum bilmiyorum sporu seviyorum nedensiz bi şekilde ancak şu lanet makine beni de bağımlı hale getirmişti 3 ay hiç spor felan yapmamıştım ve kendimi yürüyen yağ çuvalı gibi hissediyordum neyse saçlarım uzun ve kahverengi hafif sarıda olabilir bilmiyorum onun arası bir şey :/göz rengim açık kahverengi şu sıralar bilgisayardan uzak durmaya çalışıyorum çünkü vakit kaybı gibi geliyor noktalama işaretlerini pek sevmem okuyabilen tek nefeste okusun :/ herhangi bir rahatsızlığım yok sadece küçükken futbol oynarken yere düşmüştüm dudağım şişmişti dikkatli bakınca dudağımın içinde biraz fazlalık var bu yaz bıçak altına yatıcam sonra hiçbir sıkıntı kalmıyıcak :/ kötü bir alışkanlığım yok sadece arada sırada alkol ve nargile içerim ingilizce kurslarına kalıyorum vikings ve walking dead izlerim tavsiye ederim ölmeden önce izlenmesi gereken dizilerden bana göre :/ tipimle dalga geçilmesini veya herhangi bir yerimle dalga geçilmesi pek sıkıntı değil hakaret etmedikçe sıkıntı olmaz tartışmayı nedense çok severim benden de bu kadar ha unutmadan etiket güzelmiş:olgun:

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum günde 2000 tane hasta geliyor bunlarin 1000 tanesi süriyeli dillerini anlamiyorm 1 saat yüregim tükenüyor geriye kalan 500 tane kürtce arapca vs konuşuyor bunlarıda anlamiyorum geriye kalan 400 500 kişiye gelince dua ediyorum konusuyorum -_-
türkleri özlüyorum bildigin ya
yakında türkiye değil bildiğin suriye olucak türkten çok suriyeli var