Konuşalım [Sosyal Deney]

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında Gerçekten Skype Cevap Vermiyor.. Bir Anda Tüydü.. Ve Cidden Kızarak Yazmıştım -_-

Ama yanlış zamanda yazdın.Önemli olan senin ne düşünerek yazdığın değil.Okuyanın okuduğu zaman ne anlayacağıdır.Tartışmalardaki yanlış anlaşılmalar bazen bu sebeple oluşur.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Merhaba, adımı, soyadımı ve yaşımı boşverin, öyle aman aman bir rahatsızlığım yok ama genelde herşeyden tedirgin olurum, mesela bugün evin kapısını kapısını kapattığımdan emin değilim. Kendi kendime gereksiz şeyler konuşurum, okuldaki herkes notlarımı kıskanır :( asosyalim ve programlama dili öğrenmek istiyorum. Teşekkürler...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
bilgisyarımda bi sanal takip programı var nasıl kaldırıcam biliyosunuzdur belki tolga bey
Plan A
1- Dosyaların Resimlerini Müziklerini Harddiske Yedekle
2-Format At
3-Tertemiz Makinanı Yeniden Aç ... Hepsi Toplam 2 Saatini Alır S:

Plan B
Advanced SystemCare Yukle .. PCni Tarat..
Windows Guvenlik Duvarına Gir.. Geçiş İzni Olan Programların Listesinden Suphelileri Kapat..
Guzel Bir AntiVirüs Kur..

Plan C
Plan C falan Yok .. Format at bir an önce makinana.. Güzel Birde Şifre Belirle.. Pc ne Kimseyi Yaklaştırma..

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plan A
1- Dosyaların Resimlerini Müziklerini Harddiske Yedekle
2-Format At
3-Tertemiz Makinanı Yeniden Aç ... Hepsi Toplam 2 Saatini Alır S:

Plan B
Advanced SystemCare Yukle .. PCni Tarat..
Windows Guvenlik Duvarına Gir.. Geçiş İzni Olan Programların Listesinden Suphelileri Kapat..
Guzel Bir AntiVirüs Kur..

Plan C
Plan C falan Yok .. Format at bir an önce makinana.. Güzel Birde Şifre Belirle.. Pc ne Kimseyi Yaklaştırma..

bilgisayar benim deil 1 kuzenimin bu gıcık şeyi yükleyip canımı sıkmaya çalıştığıını tahmin ediyorum 2
güvenlik duvarında temel şeyler dışında bir şey yok zaten şüpheli bir şey göremedim 3

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
bilgisayar benim deil 1 kuzenimin bu gıcık şeyi yükleyip canımı sıkmaya çalıştığıını tahmin ediyorum 2
güvenlik duvarında temel şeyler dışında bir şey yok zaten şüpheli bir şey göremedim 3
Advanced Systemcare + avgfree Kur .. 2 siylede tam bir tarama yap.. Eminim bir şey Çıkacaktır..
Yada Formatla PC yi.. Kuzenini gıcık eden sen ol
Edit:ASC nin Lisans Kodunu Bul İnternetten.. Öyle Tarat. Daha Verimli Olur..

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Advanced Systemcare + avgfree Kur .. 2 siylede tam bir tarama yap.. Eminim bir şey Çıkacaktır..
Yada Formatla PC yi.. Kuzenini gıcık eden sen ol
Edit:ASC nin Lisans Kodunu Bul İnternetten.. Öyle Tarat. Daha Verimli Olur..

Zaten avira ile taratmıştım,asc dedigini pek sevmiyorum.
Avira yeterli olmaz mı ? ve avira bir şey bulamadı. Ve asc dedigin yanlış bilmiyosam bilgisayarı hızlandıran bir şey özetle yani.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Zaten avira ile taratmıştım,asc dedigini pek sevmiyorum.
Avira yeterli olmaz mı ? ve avira bir şey bulamadı. Ve asc dedigin yanlış bilmiyosam bilgisayarı hızlandıran bir şey özetle yani.
ASC gizlilik ayarlarını düzenleyen , Kayıt Defterlerindeki bugları kapatan hem bir antivirüs hemde pcyi hızlandıran bir program..
piyasadaki en iyi 3 antivirüs sırasıyla ..1-kaspersky 2-Avg 3- Nortondur (norton ücretli sürümü fazla etkiliydi.. Crack Bile Yapamadığım için sildim)

ASC denemen tavsiye edilir.. Lisans kodunu bulup pro sürümüne yükselt..