Konuşalım [Sosyal Deney]

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

ben şansımı bi deniyim o zaman

ASC gizlilik ayarlarını düzenleyen , Kayıt Defterlerindeki bugları kapatan hem bir antivirüs hemde pcyi hızlandıran bir program..
piyasadaki en iyi 3 antivirüs sırasıyla ..1-kaspersky 2-Avg 3- Nortondur (norton ücretli sürümü fazla etkiliydi.. Crack Bile Yapamadığım için sildim)

ASC denemen tavsiye edilir.. Lisans kodunu bulup pro sürümüne yükselt..

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşa boya kiloya falana fistana gerek yok gece gündüz camlardaki perdeleri kapalı tutuyorum karanlık ortamlara fazla merakım var :(
Onun dışında sanırsam fobi düzeyine gelmeyen açık alan korkusu gibi birşeyim var büyük geniş alanlarda gereksiz yere tedirgin oluyorum :(
Müzik dinlerken ses düzeyini master %3 player %60 seviyesinde tutarım sürekli :(
Onunda dışında suratım pek şekil değiştiremez sadece güldüğümde "vietnam askerine benziyorsun lan kehkehkeh" benzeri saçma tepkiler alırım :(
Onun onun dışında hakkında bildiğim en iyi şey paint ile çok güzel şeyler çıkartıyorsun :(
Ek olarak herkesin bana BU SICAKTA NAPIYORSUN CEKETİ demesine sebep olan bir ceket merakım vardır giymezsem yataktan dışarı çıkmak istemiyorum :(
Senle Aynı Kafadanız.Bende Mehmet.12 Yaş , 47 Kg,Boy ise 143.Tek Rahatsızlığım Var Oda Şu : Ben Fazla Sinirli Bi Arkadaşdım Küçükken.Hem Çabuk Alınır Hem Çabuk Gözü Dolar Hemde Çabuk Sinirlenen Biriydim.İşte neyse Doktora Gittik.Gitmesem Daha İyide Olabilirdi.9 Ay Boyunca İlaç Kullandım.Doktor Sağolsun Sinirim Az çok Yatıştı Yatışmasına Ama 15

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Senle Aynı Kafadanız.Bende Mehmet.12 Yaş , 47 Kg,Boy ise 143.Tek Rahatsızlığım Var Oda Şu : Ben Fazla Sinirli Bi Arkadaşdım Küçükken.Hem Çabuk Alınır Hem Çabuk Gözü Dolar Hemde Çabuk Sinirlenen Biriydim.İşte neyse Doktora Gittik.Gitmesem Daha İyide Olabilirdi.9 Ay Boyunca İlaç Kullandım.Doktor Sağolsun Sinirim Az çok Yatıştı Yatışmasına Ama 15
Seninki hastalık kaynaklı değil o zaman, mizaç sadece.

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Ateşli bir hastalıktan sonra (havale de dahil) böyle bir şey olmuşsa enfeksiyon kaynaklı beyin kökü hasarı olabilir.[DOUBLEPOST=1431093905,1431093730][/DOUBLEPOST]

Hayır lisedeyim ama herkes aynı değil işte, ne yapalım; kendimi yaratmadım. B)

*Sen konuyu takip et, en sonda bir şey açıklayacağım; o sırada olmazsan seni de etiketlerim haberin olsun diye*[DOUBLEPOST=1431093973][/DOUBLEPOST]

Memnun oldum. ^^
Yaratmak rabbimiz'e masustur.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Ee 23 sayfa önce falan bi yerlerde bunun bi deney olduğu yazıyodu ? Deney neydi sonuç ne ? :)

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşım 13 kilom 53 boyum 1.69 eh meh biriyim basketbol oynamak en büyük hobim fps oyunlarında herkes benim gibi olmak ister daha doğrusu çevremdekiler vb. aile baskısı içinde ezilen ne kadar ders çalışsam da beynim almıyor (biraz embesillik yaşıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
de özellikle). Onun haricinde üşengecim.

@sergun26 adında genius bir kardeşim var *-*

Ha birde hastalık konusuna gelince astımım var `_`

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşım 13 kilom 53 boyum 1.69 eh meh biriyim basketbol oynamak en büyük hobim fps oyunlarında herkes benim gibi olmak ister daha doğrusu çevremdekiler vb. aile baskısı içinde ezilen ne kadar ders çalışsam da beynim almıyor (biraz embesillik yaşıyorum matematik de özellikle). Onun haricinde üşengecim.

@sergun26 adında genius bir kardeşim var *-*
Sanki en kısa @Gökçemis ?