herkes GERÇEĞİ BİLİYOR BÜTÜN OYUNCULARIM SUNUCUNUN İLK GÜNÜNDEN BERİ BOT ATILDIĞINI GÖRÜYOR.AMACIM PARA KAZANMAK OLSAYDI EN BAŞTAN YAPARDIM.SENİN SUNUCUN GİBİ 5-6 TANE VIP YAPIP PARAYLA DONEN BİR SUNUCU YAPMADIM.BENİM SUNUCUMDA ÜCRETLE ALINAN BİR ŞEY YOK.VE BEN BU YORUMU ATARKEN HALA BOT ATANLAR VAR.ONLAR KENDİLERİNİ BİLİYORLAR. 1 GÜNDE KURULMADIK 2 GÜNDE KAPANMAYIZ (SUNUCU KAPANIR FELAN DİYE DÜŞÜNMEYİN SUNUCU 2 AY DAHA UZATILDI.)Arkadaş sunucuma 1 saattir bot atıyor, 2 tanesi zor girdi.
Bu sistemi Survival'a özel olarak ilk biz yapmıştık ki herkes bilir, şu yeni yetmelerin sunucusunda vaktinizi boşa harcamayın VIPi satar öbür gün kapatırlar.
Emeklerinize yazık olmasın sonra, hadi iyi forumlar.
Bot atanı biliyorum dedin ve ukala ukala dalga geçercesine konuştun.Ve burda hala boş yorum yapıyorsun.İyi Günlervay canına bot atan biri yüzündan ben ban yedim .-.
evet bot atanı tanıyorum dedim. bot atıyorum demedim. ._. ve skriptin ne kaadar işe yaradığını öğrenmek için geldim. bu yorum boş da değil.herkes GERÇEĞİ BİLİYOR BÜTÜN OYUNCULARIM SUNUCUNUN İLK GÜNÜNDEN BERİ BOT ATILDIĞINI GÖRÜYOR.AMACIM PARA KAZANMAK OLSAYDI EN BAŞTAN YAPARDIM.SENİN SUNUCUN GİBİ 5-6 TANE VIP YAPIP PARAYLA DONEN BİR SUNUCU YAPMADIM.BENİM SUNUCUMDA ÜCRETLE ALINAN BİR ŞEY YOK.VE BEN BU YORUMU ATARKEN HALA BOT ATANLAR VAR.ONLAR KENDİLERİNİ BİLİYORLAR. 2 GÜNDE KURULMADIK 1 GÜNDE KAPANMAYIZ (SUNUCU KAPANIR FELAN DİYE DÜŞÜNMEYİN SUNUCU 2 AY DAHA UZATILDI.)
Bot atanı biliyorum dedin ve ukala ukala dalga geçercesine konuştun.Ve burda hala boş yorum yapıyorsun.İyi Günler
Yorumun için teşekkürlerevet bot atanı tanıyorum dedim. bot atıyorum demedim. ._. ve skriptin ne kaadar işe yaradığını öğrenmek için geldim. bu yorum boş da değil.
Haklısın BencedeArkadaş sunucuma 1 saattir bot atıyor, 2 tanesi zor girdi.
Bu sistemi Survival'a özel olarak ilk biz yapmıştık ki herkes bilir, şu yeni yetmelerin sunucusunda vaktinizi boşa harcamayın VIPi satar öbür gün kapatırlar.
Emeklerinize yazık olmasın sonra, hadi iyi forumlar.
Sunucmuzda bazı sorunlar vardı düzelttik.Girebilirsin.Hacı bakım bitti yazıyor ama white-list hatası alıyorum ??
Sonradan o özellikleri getirebildim.Ekledim şu an önerilere açığız çünkü yeni ırk eklemeyi düşünüyoruz.Konu başlığına yetenekler kısmını niye eklemediniz anlamadım.Biraz clickbait gibi olmuş konuda yetenek ile alakalı bir şey göremiyorumda.
Evet.DeneyebilirsinSunucunuza Bot Atılmıyormu?