Korku Haritasımı ? Macera Haritasımı ?

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Bence:
Macera haritası yapacaksan advenced seviyede komut bloğu bilgisi lazım,
Korku haritası için texture pack editi ve iyi bir build lazım.
Seçim senin

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence:
Macera haritası yapacaksan advenced seviyede komut bloğu bilgisi lazım,
Korku haritası için texture pack editi ve iyi bir build lazım.
Seçim senin
Macera haritasında ön plana build çıkar. Tam tersine korku haritasında komut bloğu en gerekli şeydir. Çünkü ortam karanlık olacağı için builde gerek bile yok.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Macera haritasında ön plana build çıkar. Tam tersine korku haritasında komut bloğu en gerekli şeydir. Çünkü ortam karanlık olacağı için builde gerek bile yok.
Yani aslında senin dediğinde doğru, eğer korku haritanı kapalı bir alanda olacaksa builde gerek yok ve ayrıca macera haritası diyince ben böyle minigame içerenlerinden anladım (onun için çok komut bloğu gerek)

CezaContra

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bence Zaten Ani Şeylerin Çıkması Güzel Oluyor. Ayrıca Hikayeside Güzelse

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben böyle düşünmüyorum, beni asıl korkutan şeyler hikaye ve görüntüdür. Aniden çıkan şey de korkutur ama korkudan alacağın hazzı ani şeylerden alamazsın. Üzerine yürüyen bir cinin sana verdiği korkudan alacağın haz çok daha fazladır. -Filmler için konuşuyorum-
Uluslararası araştırmalara göre korkutan unsurların %96 ses. %3 görüntü, %1 ise diğer. Problem??!!!!!1!?!
Ama her şeye rağmen Minecraft'ta korkutacak pek bir şey yok :( 16X16'lık küplerden ve küplerden oluşan yaratıklardan, command block ve *Yine 16x16'lık küplere sığdırılmış olduğundan kötü görünen* Rp'ler ile yüklenen texturelardan korkacak değilim :(
Macera iyidir.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En kolayı macera bence.
Verin benim gibi bilgisi olan arkadaşı 2 güne map hazır ve ultra lux olur :<P

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Macera haritası bence.
Korku haritası için ise illa moblara gerek yok. Blokları hareket ettirebiliyorsan güzel şeyler çıkabilir.