Praetorian
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Çok güzel olmuş
Bu arada kullandığın texture pack ve ışıklandırmanın adını verirmisin
Bu arada kullandığın texture pack ve ışıklandırmanın adını verirmisin
İlk Olarak ANNEM CEZAMI KALDIRDI YEAAAAAAAAAAAAAAA Yalvarsamda YEAAAAA Texture Pack John Smith[DOUBLEPOST=1373190914,1372926125][/DOUBLEPOST]GüncellYazın cezamı oluyormuş benim bildiğim okul zamanı ceza olur :sırıtmak: Bu arada nice man![]()
Hac işareti olmazsa olmazıymıydı.
İlk Olarak Bunu Tasarladığımda Avatardaki Şu Kuleli Toprak Ulusunun Yeriydi Ve Bu yüzden hac işareti var ki.O aslında Tam bir hac işareti değildir Ben Map Yapmadan Önce Bir Senaryo Yazarım Ve ona göre oynarım Ve Buseferde Krallık Olmasını İstedim Çünkü Saraylar Konusunda Beceriksizimdir...Hatta Bunun Senaryosunu Şimdi Burda Yazayım Rhunji Krallığı nın 6 Kralı Vardır Hepsinin Soyadının Rhunji Olduğunu Tahmin Edebiliyorsunuz Son Kral ise 6. Kralı Öldürür Ve Hakim Olur Ve yıkılır o 4 yün parçası ise Dönemler ile ilgili ama bukadar yazacağım Ve Bu Gerçek Hayat Değil WT deki Gibi Padişah karakterlerimizi Koyup Öldürmedimde Ve Minecraftta HZ.Muhammed yazmanın Sevap Olacağını Sanmıyorum.Türk üm Evet Türküm Ama bu Minecraftta Türk Şeyleri Yapacağım Anlamına Gelmiyor Şimdi Burda Bana Irkçılık Yapmayın Mesala Hristiyanım (değilim ) Hristiyan Şeyleri Yapmasam Dışlayacakmısınız Hayır.Bu Sadece Aptal Bir Oyun Belki Gerçek Hayatta Atatürkçüyüm Dinime Bağlı biri olup namaz kılıp oruç tutan insanım Ben Böyleysemki Böyleyim (Atatürkçüyümdür Vede Kuranı Okumuşluğum Vardır Ve namaza gidiyorum Orucumuda tutuyorum)
Hac Yapmalımıydım Hayır Ama Aslında O tam hac değil Avatar Toprak Kulesinde Şöyle Altındanmı Topraktan mı Bir Hac Vardı Ya Onun İçin....
Sağol Zaten Anlamıyorum Hac Yaptım Diye İmansız Kafir p*ç Vatan Haini Birisimi Oluyorum *FacePalm*Eline sağlık bunu şehir haline getirsene güzel bir tasarım çıkar :sırıtmak:::sırıtmak:[DOUBLEPOST=1373909810,1373909639][/DOUBLEPOST]
Eline sağlık iyi yazmışın