Kralliyet Şehri [Kingdom City]

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş
Bu arada kullandığın texture pack ve ışıklandırmanın adını verirmisin :D

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Oh be Annem Çarşıya Gitti Cezamda 1 saatliğine kalkmış oldu :) İlk Olarak John Smith Ve Shaders

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
içini biraz daha doldur yada bazı yerleri yıkık dökük yap eski yıkılmış havası olsun. --eline sağlık güzelmiş buda.

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne özentisiniz lan siz.Böyle özenti toplum olmakla gelişemeyiz kusura bakmayın.Her krallık dediğinde hac işareti mi var ? Keşke Selçuklu,Osmanlı gibi bir şey yapıp hac işareti yerine cihat işareti yapsaydın.Yazık bu gençliğe be.Eğer sen Türksen (endişe ediyorum bundan) oyun dahi olsa İslamiyet adına bir şey yapıp atalarını gururlandırırdın.Atalarımın sizin yüzünüzden yattıkları yerde kemikleri sızlıyodur ''ben bu toprakları boşuna mı onlara aldım?'' diye.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Bunu Tasarladığımda Avatardaki Şu Kuleli Toprak Ulusunun Yeriydi Ve Bu yüzden hac işaretine benzer bir şey var ki.O aslında Tam bir hac işareti değildir Ben Map Yapmadan Önce Bir Senaryo Yazarım Ve ona göre oynarım Ve Buseferde Krallık Olmasını İstedim Çünkü Saraylar Konusunda Beceriksizimdir...Hatta Bunun Senaryosunu Şimdi Burda Yazayım Rhunji Krallığı nın 6 Kralı Vardır Hepsinin Soyadının Rhunji Olduğunu Tahmin Edebiliyorsunuz Son Kral ise 6. Kralı Öldürür Ve Hakim Olur Ve yıkılır o 4 yün parçası ise Dönemler ile ilgili ama bukadar yazacağım Ve Bu Gerçek Hayat Değil WT deki Gibi Padişah karakterlerimizi Koyup Öldürmedimde Ve Minecraftta HZ.Muhammed yazmanın Sevap Olacağını Sanmıyorum.Türk üm Evet Türküm Ama bu Minecraftta Türk Şeyleri Yapacağım Anlamına Gelmiyor Şimdi Burda Bana Irkçılık Yapmayın Mesala Hristiyanım (değilim ) Hristiyan Şeyleri Yapmasam Dışlayacakmısınız Hayır.Bu Sadece Aptal Bir Oyun Belki Gerçek Hayatta Atatürkçüyüm Dinime Bağlı biri olup namaz kılıp oruç tutan insanım Ben Böyleysemki Böyleyim (Atatürkçüyümdür Vede Kuranı Okumuşluğum Vardır Ve namaza gidiyorum Orucumuda tutuyorum)
Hac Yapmalımıydım Hayır Ama Aslında O tam hac değil Avatar Toprak Kulesinde Şöyle Altındanmı Topraktan mı Bir Hac Vardı Ya Onun İçin....

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık bunu şehir haline getirsene güzel bir tasarım çıkar :D::D[DOUBLEPOST=1373909810,1373909639][/DOUBLEPOST]
İlk Olarak Bunu Tasarladığımda Avatardaki Şu Kuleli Toprak Ulusunun Yeriydi Ve Bu yüzden hac işareti var ki.O aslında Tam bir hac işareti değildir Ben Map Yapmadan Önce Bir Senaryo Yazarım Ve ona göre oynarım Ve Buseferde Krallık Olmasını İstedim Çünkü Saraylar Konusunda Beceriksizimdir...Hatta Bunun Senaryosunu Şimdi Burda Yazayım Rhunji Krallığı nın 6 Kralı Vardır Hepsinin Soyadının Rhunji Olduğunu Tahmin Edebiliyorsunuz Son Kral ise 6. Kralı Öldürür Ve Hakim Olur Ve yıkılır o 4 yün parçası ise Dönemler ile ilgili ama bukadar yazacağım Ve Bu Gerçek Hayat Değil WT deki Gibi Padişah karakterlerimizi Koyup Öldürmedimde Ve Minecraftta HZ.Muhammed yazmanın Sevap Olacağını Sanmıyorum.Türk üm Evet Türküm Ama bu Minecraftta Türk Şeyleri Yapacağım Anlamına Gelmiyor Şimdi Burda Bana Irkçılık Yapmayın Mesala Hristiyanım (değilim ) Hristiyan Şeyleri Yapmasam Dışlayacakmısınız Hayır.Bu Sadece Aptal Bir Oyun Belki Gerçek Hayatta Atatürkçüyüm Dinime Bağlı biri olup namaz kılıp oruç tutan insanım Ben Böyleysemki Böyleyim (Atatürkçüyümdür Vede Kuranı Okumuşluğum Vardır Ve namaza gidiyorum Orucumuda tutuyorum)
Hac Yapmalımıydım Hayır Ama Aslında O tam hac değil Avatar Toprak Kulesinde Şöyle Altındanmı Topraktan mı Bir Hac Vardı Ya Onun İçin....

Eline sağlık iyi yazmışın

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık bunu şehir haline getirsene güzel bir tasarım çıkar :sırıtmak:::sırıtmak:[DOUBLEPOST=1373909810,1373909639][/DOUBLEPOST]

Eline sağlık iyi yazmışın
Sağol Zaten Anlamıyorum Hac Yaptım Diye İmansız Kafir p*ç Vatan Haini Birisimi Oluyorum *FacePalm*

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tebrkler. Çok Güzel Olmuş
Emeğe Saygı
Ellerine Sağlık .)
Gerçekten Çok Güzel

İyi Ramazanlar
| |

______