Adam öldürmeye bir şey demiyorum.Her ne olursa olsun o hac işaretini oraya koymayacaktın.Ne vardı cihat yapsaydın ? Şimdi diyeceksinizki sen geri kafalı bi adamsın.Eğer ben öyleysem siz başta cehennemde yanacak insanlarsınız.
Hayır Hayır Tamam Biz Cihat da Yaparız Alem de Yaparız Şerefede Yaparızda Ben Burda şu an Günah İşlemiyorum Sen İşliyorsun Bu yüzden Sende Yanıcaksın Mantığa Bakarsak (Sui-Zan Yapıyor Benim Günahlarımı Alıyor)
Hepimiz günahımıza göre yanacağız.Ben inkar etmiyorum bunu.Dikkat ettiysen tek ben değil,başkalarıda bundan rahatsız.Benle uğraşmayı keste yorumları oku!
Oyunda yapılan haça benzer cisimi eleştirdiniz = 20 sevap points
LEVEL UP !
New Rank: Salih Reis
For Next Level You Need 2500 Sevap Points
Minecraft'ta yapmış olduğunuz binaları, evleri, otelleri, pixel artlarınızı ve benzeri çalışmalarınızı bu bölümde yayınlayabilirsiniz. Diyor Buda Bina(((((( Ve linkinide Paylaşmadım
Adam öldürmeye bir şey demiyorum.Her ne olursa olsun o hac işaretini oraya koymayacaktın.Ne vardı cihat yapsaydın ? Şimdi diyeceksinizki sen geri kafalı bi adamsın.Eğer ben öyleysem siz başta cehennemde yanacak insanlarsınız.
Kardeşim sen o zaman Assasin's Creed felan da oynama yanarsın felan kiliseler var oralarda haç felan karışma sen ha sakın