Kralliyet Şehri [Kingdom City]

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Bu Oyun :) Senim Mantığına Göre Oyun Oynayanların Hepsi Cehennemde Yanıcak

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adam öldürmeye bir şey demiyorum.Her ne olursa olsun o hac işaretini oraya koymayacaktın.Ne vardı cihat yapsaydın ? Şimdi diyeceksinizki sen geri kafalı bi adamsın.Eğer ben öyleysem siz başta cehennemde yanacak insanlarsınız.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır Hayır Tamam Biz Cihat da Yaparız Alem de Yaparız Şerefede Yaparızda Ben Burda şu an Günah İşlemiyorum Sen İşliyorsun Bu yüzden Sende Yanıcaksın Mantığa Bakarsak (Sui-Zan Yapıyor Benim Günahlarımı Alıyor)

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adam öldürmeye bir şey demiyorum.Her ne olursa olsun o hac işaretini oraya koymayacaktın.Ne vardı cihat yapsaydın ? Şimdi diyeceksinizki sen geri kafalı bi adamsın.Eğer ben öyleysem siz başta cehennemde yanacak insanlarsınız.

Bazen sadece söyleyecek sözün kalmaz... :ter:

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır Hayır Tamam Biz Cihat da Yaparız Alem de Yaparız Şerefede Yaparızda Ben Burda şu an Günah İşlemiyorum Sen İşliyorsun Bu yüzden Sende Yanıcaksın Mantığa Bakarsak (Sui-Zan Yapıyor Benim Günahlarımı Alıyor)

Hepimiz günahımıza göre yanacağız.Ben inkar etmiyorum bunu.Dikkat ettiysen tek ben değil,başkalarıda bundan rahatsız.Benle uğraşmayı keste yorumları oku!

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okudumda Burası KRALLIK KRALLIK Ve O Şey Hac Bile DEĞİLDİ Anlatmaya Çalışdımda...

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış.''Küp Sanatı'' demek heykelleri ve pixelart ları içerir.Bu senin yaptığın harita. :)

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hepimiz günahımıza göre yanacağız.Ben inkar etmiyorum bunu.Dikkat ettiysen tek ben değil,başkalarıda bundan rahatsız.Benle uğraşmayı keste yorumları oku!

Oyunda yapılan haça benzer cisimi eleştirdiniz = 20 sevap points
LEVEL UP !
New Rank: Salih Reis
For Next Level You Need 2500 Sevap Points

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta yapmış olduğunuz binaları, evleri, otelleri, pixel artlarınızı ve benzeri çalışmalarınızı bu bölümde yayınlayabilirsiniz. Diyor Buda Bina :((((((( Ve linkinide Paylaşmadım

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Hayır Açıklamadım Haca Benzer Cisim Olduğunu Söyledim Senaryo Yazıp Sonra Bina Falan Yaptığımı Söylemiştim İsterseniz Senaryoyu Yazayım

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Daha Şehir Bitmedi.................................................Daha İlk Yapı Var...

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kardeşim sen o zaman Assasin's Creed felan da oynama yanarsın felan kiliseler var oralarda haç felan karışma sen ha sakın