Küçük Çocuklar Hakkında

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar son zamanlarda görüyorum da çocuklar çok dışlanıyor hakarete uğruyor.Çocuk olduğumdan söylemiyorum ama hakaret etmek nedir?Çocuk gidiyor video ekiyor altına abi bücür gibi hakaretlere uğruyor.Tamam hakedenlere söylersin ama hepsine söylenmez.Video çeken çocuklar sizi taklit ediyor sizin gibi olmaya çalışıyorlar.Onlarında bir kalbi bir yüreği var.Onlarında kalbi kırılıyor hayallerinde bezdiriyorsunuz yıldırıyorsunuz.Bu iyi bir şey değil.En azından istemiyorsanız nazikçe söyleyin.Hataları varsa söyleyin ama lütfen hakaret etmeyin.Belki ileride bu hayallerini gerçekleştiremeye bilirler.Eminim ki bu yazdığımın altına bir kamyon hakaret gelecek.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Aslında çok iyi bir noktaya deyinmişsin bende çocukluğumu böyle geçirdim hakaretlerle dışlanmalarla saten ilk okul yıllarım hep dışlanma ve hakaretle geçti sonuç olarak bu olayları hep taktığım için başarısız bir öğrenci oldum.Bu tip konularda insanlar daha hassas olsa lar karşıdaki kişinin kalbini kırmazlar aslında o tip yorumları yapanlar karşıdakini hiç düşünmeden yapıyor bu tip yorumları.
(Duygulandım lan :S)

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Aslında çok iyi bir noktaya deyinmişsin bende çocukluğumu böyle geçirdim hakaretlerle dışlanmalarla saten ilk okul yıllarım hep dışlanma ve hakaretle geçti sonuç olarak bu olayları hep taktığım için başarısız bir öğrenci oldum.Bu tip konularda insanlar daha hassas olsa lar karşıdaki kişinin kalbini kırmazlar aslında o tip yorumları yapanlar karşıdakini hiç düşünmeden yapıyor bu tip yorumları.
(Duygulandım lan :S)
üstteki resime gülüyom :F

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O meşaleleri onların biryerlerine yerleştirmek gerek aslında. İnsanlar daha kuçukken eleştrileri pek kaldiramazlar. Acaba onlari biri abi bucur diye elestirse ne hissederler.

Telefondan yazıyorum. Hatalı yazdıysam özür dilerim.

onların yaptığı gider bizim hoşumuza gider. Boşverelim en iyisi.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben çocukları çok severim ve dışlanmalarına karşıyım! yani gidiyolar gereksiz .varolmayan şeylerle çocuklara hakaretler dağıtıyolar! yahu çocuktur istediğini yapabilir çocuklarında hakları var bazı çocuklar var arkadaşlar hakaret işitir diye video eklemeye korkuo artık çocuklara çok baskı yapıolar içlerine işledi! senin tarafındayım dostum.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben çocukları çok severim ve dışlanmalarına karşıyım! yani gidiyolar gereksiz .varolmayan şeylerle çocuklara hakaretler dağıtıyolar! yahu çocuktur istediğini yapabilir çocuklarında hakları var bazı çocuklar var arkadaşlar hakaret işitir diye video eklemeye korkuo artık çocuklara çok baskı yapıolar içlerine işledi! senin tarafındayım dostum.
teşekkür ederim hepinize beni haklı bulduğunuz için