Tam olarak haklı değilsin. Eğer bir çocuk video çekerse bende bırak derim. Bunun sebebi rezil olmasını istememdir. On yaşında bir kız kardeşim var ve Minecraft'da video çekmeyi kafasına koymuş lakin kendisi daha merdiven nasıl pişirilir, Debug penceresi nasıl açılır, İnternet'ten nasıl Minecraft indirilir onu bilmiyor. Bana geçen hafta dedi ki "Ağabey ben video çekmeye başlayacağım ama nasıl çekeceğim Ipad ile olur mu?". Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim ve rezil olmasın diye "Youtube kapandı video koymaya izin verilmiyor" dedim tamam dedi. Böyle çok pişman olan var, küçükken video çeken ve kendini 14-16 yaşlarında tanıtan ve tekrar video çektiğinde "15 yaşındayım" diyen. Ve iyice rezil olan arkadaşlar var. Her çocuk video çekmemeli, hayatınıza yararlı yapılabilecek daha birçok şey var.[DOUBLEPOST=1404225899,1404225706][/DOUBLEPOST]Ve ekleme yapmak isterim. Videonu vermişsin bakalım
bir uzman gibi çekmeye çalışan fakat aşırı derecede acemi biri gibi çıkmışsın (Kötüleme değil.). Sen büyüdüğünde belki tekrar video çekeceksin ve bu videolardan tanındığın için iyice seni rezil edecekler. Çocukluğunu yaşa derim.