Küçük Çocuklar Hakkında

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak haklı değilsin. Eğer bir çocuk video çekerse bende bırak derim. Bunun sebebi rezil olmasını istememdir. On yaşında bir kız kardeşim var ve Minecraft'da video çekmeyi kafasına koymuş lakin kendisi daha merdiven nasıl pişirilir, Debug penceresi nasıl açılır, İnternet'ten nasıl Minecraft indirilir onu bilmiyor. Bana geçen hafta dedi ki "Ağabey ben video çekmeye başlayacağım ama nasıl çekeceğim Ipad ile olur mu?". Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim ve rezil olmasın diye "Youtube kapandı video koymaya izin verilmiyor" dedim tamam dedi. Böyle çok pişman olan var, küçükken video çeken ve kendini 14-16 yaşlarında tanıtan ve tekrar video çektiğinde "15 yaşındayım" diyen. Ve iyice rezil olan arkadaşlar var. Her çocuk video çekmemeli, hayatınıza yararlı yapılabilecek daha birçok şey var.[DOUBLEPOST=1404225899,1404225706][/DOUBLEPOST]Ve ekleme yapmak isterim. Videonu vermişsin bakalım
bir uzman gibi çekmeye çalışan fakat aşırı derecede acemi biri gibi çıkmışsın (Kötüleme değil.). Sen büyüdüğünde belki tekrar video çekeceksin ve bu videolardan tanındığın için iyice seni rezil edecekler. Çocukluğunu yaşa derim.

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında haklısınız fakat benim hikayem başka ben Minecraft Mimar'ı olmaya 9 yaşında başladım 10 yaşıma kadar hep egoydum. Ya nooldu? Şimdi millet kendi hakkımla yaptığım haritalara alıntı ve ego insan diyip duruyorlar? Peki 2013 başından itibaren ki tüm konularıma bakın hangisinde egoluğum var? Unutmayın sizi dışlayan, Daima kendini üstün tutandır. Üstün tutanlar ise üstün değil daima sizden alçaktır. hiçbir zaman benim gibi hataya düşmeyin yoksa sizde RoninBT gibi alçak seviyedeki şahıslar yüzünden dışlanabilirsiniz. Önünüze böyle şahıslar çıkmasın. Çıksada bulaşmayın. Kötüler her zaman kazanır. Çünkü yapacak çok şey bulur, iyiler ise bir köşeye çekilir "Acaba nasıl inandırabilirim ben böyle bir şey olmadığına?" diye düşünür ve düşünür.
İşte ben bu gibi duruma kapılıp şu an da sürüklenen bir insanım.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük bir çocukla Team Fortress 2 de geçen tartışmam.
Çocuk : haybi
Ben : Haybi ne pis yedili denen iğrenç diziyi mi izliyorsun ?
Çocuk : İzlerim sana ne lan (ergenliğinin vermiş olduğu iğrenç küfürler)
Ben : Bak kardeşim ayıp ediyorsun ramazan ayındayız.
Çocuk : Dini karıştırma (ergenliğinin vermiş olduğu iğrenç küfürler)
Ben : Bana dini karıştırma diyorsun ben seni uyarıyorum.
Çocuk : La bi sus abi .

O andan sonra tartışma kesildi. ANNELER BABALAR KÜÇÜK ÇOCUKLARINIZI SANAL ALEMDE YALNIZ BIRAKMAYIN. BENİM GİBİ İNSAFLI KİŞİLER HER ZAMAN YOKTUR. BİLİYORSUNUZ , ÇOCUĞUNUZUN HAKARET ETTİĞİ KİŞİ ONA DAVA AÇABİLİR.EN BÜYÜK HAKKIDIR.
Beni hiçbir anne babanın burada duymadığı biliyorum ama yine de anlattım.

Düzenleme: Lütfen küçük yaştaysanız video çekmeyin büyümeyi bekleyin ondan sonra vay efendim şöyle . Olan size olur. Kendinizi berbat bir hale getirmeden önce , bir düşünün. İnsanlar bu yaşta video çekmemi doğru buluyor mu diye . Eğer doğru bulmuyorlarsa sizi şikayet edebilirler. Olası bir kişiye hakaret veya benzer durumlarda.

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
küçüklerin video çekmesi bence de yanlış ama siz ona küfür edince içiniz rahatlamıyor ya da o siz öyle dediniz diye youtube yi bırakmıyor o kişi belki 3-5 sene sonra büyük bi youtube kanalına sahip olacaktı hevesini kırdınız ? hevesi kırılmayanlar olsaydı (ki yok) emin olun ki birgün size laflarınızı yedirecekti kısaca kendi haline bırakın küfür etmeyin hevesini kırmayın

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
küçüklerin video çekmesi bence de yanlış ama siz ona küfür edince içiniz rahatlamıyor ya da o siz öyle dediniz diye youtube yi bırakmıyor o kişi belki 3-5 sene sonra büyük bi youtube kanalına sahip olacaktı hevesini kırdınız ? hevesi kırılmayanlar olsaydı (ki yok) emin olun ki birgün size laflarınızı yedirecekti kısaca kendi haline bırakın küfür etmeyin hevesini kırmayın
Küfür etmiyorum sadece uyarıyorum. Çünkü adamın videosuna biri kardeş videoların kötü yazıyor. Ve hemen ardından önerilerini yazıyor. Adam ona küfrediyor. Şimdi dava açsın haklı adam. Gerçekten haklı , nasıl bir devlet büyüğüne küfür yazdığımızda (her zaman olmaz) onlar bize dava açabiliyorsa. Biz de aynen bu hakarete karşılık dava açabiliriz.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ben de eskiden bu fikri savunurdum bilen bilir, fakat şimdi ana bacı sövüyorum bilidğin. abi demeyelim de, "beceremeyenler" çekmesin kardeşim video falan. Sonra bize kızıyorsunuz.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de eskiden bu fikri savunurdum bilen bilir, fakat şimdi ana bacı sövüyorum bilidğin. abi demeyelim de, "beceremeyenler" çekmesin kardeşim video falan. Sonra bize kızıyorsunuz.
Aynen beceremeyenler çekmesin. Bir işin piri olmadan o işi ben yapıyorum diye tanıtmamalısın. Ne yap ? Videolarını çek paylaşma arkadaşlarına izlet. Onlar seni eleştirsin. Eleştirilerine göre kendini geliştir. Sonra videoları paylaş bakayım kim seni tutuyorç.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her çocuğa dışlayan küfür eden hakaret eden insanlardan nefret ederim
Böyle bir şey ne kadar saygısızlık , ayıp. Ne yaparsak yapalım durmuyacaklar.

Çocuklara abi derseniz bücür derseniz sen bunu yapma sen onu yapma derseniz onlar üzülmez mi. He üzülürler ama bizene diyorlar. Çünkü onların umurlarında değil. Ben böyle şeylere çok karşı çıkıyorum.
O neymiş ya abi denilir mi , hakaret edilir mi.
Nasıl bir dünyadayız yaa...

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Her çocuğa dışlayan küfür eden hakaret eden insanlardan nefret ederim
Böyle bir şey ne kadar saygısızlık , ayıp. Ne yaparsak yapalım durmuyacaklar.

Çocuklara abi derseniz bücür derseniz sen bunu yapma sen onu yapma derseniz onlar üzülmez mi. He üzülürler ama bizene diyorlar. Çünkü onların umurlarında değil. Ben böyle şeylere çok karşı çıkıyorum.
O neymiş ya abi denilir mi , hakaret edilir mi.
Nasıl bir dünyadayız yaa...
Ben ne bileyim ara genel müdüre sor.

LautiCrafter

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben abi demem ama kotuyse fikrimi soylerim hakaret de olur iyi de olur beceremeyen cekmesin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi