Küçükken yaptığımız Gereksiz hareketler

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oho benim bu konuda birsürü hikayem var ama bir kısmı aklımda değil en baştan başlayayım
Bir 3D çizgifilm cd si vardı bizde uydu alıcı yoktu 2-3 yaşındaydım izlemiştim onu sonra biz site gibi biryerde yaşıyorduk (şimdi lanet olası toplu konutta yaşıyorum :( ) çizgifilmde çocuğa büyük çocuklar sataşıyodu onu küçümsüyorlardı çocukta büyük biri olduğunu göstermek için karıncaları eziyordu bende ertesi gün dediğim gibi site bahçesine çıkıp karınca yuvalarının üstündeki karıncaları eziyordum :) hep böyle yapardım birgün annem kötü örnek oluyor diye sakladı :(.
Ve birde şu geliyor hmm düşüneyim biraz bekleyin bu benim için dakikalar alıcak ama siz anında göreceksiniz:
Bu da o zamanlar gibi oldu. O zaman okuma yazmam yoktu çok küçüktüm o zamanlar 5 yaşın altında olduğumun garantisini veriyorum.Evin bilgisayarını (tek bir bilgisayar vardı ortak bilgisayardı) kurcalıyordum ondan sonra rastgele birşeylere basarken tesadüfen bilgisayara bir yarış oyunu kurdum :D (sanırım ETS 1 di çünkü kamyon vardı) ama oynamak için ona özel direksiyon fren ve gaz parçalarında makineler gerekiyormuş abimden öğrendim
Ulan bizde de uydu yoktu birsürü çizgifilm cd si vardı her gün aynılarını izlerdim duygulandım :'(
Domates adam vardı konusunu hatırlamıyorum ama şarkısı muhteşemdi (Domates adam Domates adam Domates Adam Domates Adam ) şarkı buydu

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Ulan bizde de uydu yoktu birsürü çizgifilm cd si vardı her gün aynılarını izlerdim duygulandım :'(
Domates adam vardı konusunu hatırlamıyorum ama şarkısı muhteşemdi (Domates adam Domates adam Domates Adam Domates Adam ) şarkı buydu
Onu yiyenler varmıydı
Güzelmiş kardeş

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşırı derecede suyla oynardım ... (Tuvalet suyu dahil..) Birgün evdeydim misafir vardı kilitlenmemiş bir tuvalet vardı girdim baktım bir abla birde genç.. Gözlerimi kapattım gitmeye çalışıyordum -She Says- Önemli değil ... Zaten alışığım ...
Keşke daha net hatırlayabilsem felan B)

Madem alışık niye çıkıyon
[DOUBLEPOST=1435393490,1435393432][/DOUBLEPOST]
Onu yiyenler varmıydı
Hayır genelde masum masum takılırdı domates adam, zaten yeselerdi ben o günkü üzüntüyle şu an seri katil falan olurdum büyük ihtimal

FrknZhlp

Founder Of TatliXYX & CraftingCodes
En iyi cevaplar
0
Buz Dolabının ışının kapandığını kontrol etmek :)

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
heralde daha 2-1 yaşında iken kıbrısdan bir adamla kadın gelmiş kadın kısa etek giydiğini görünce gitmişim ellemişim sonrada anneme bacak bacak demişim kadın yazık hiç bacak görmemiş heralde demiş
Edit :
anneme sordum küçükken ne yapardım diye onuda anlattı :D