Küçüklüğünüzden bahsedin | Al çayını buyur :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İlk okulda kızların eteklerini kaldırırdık işte arkadaşlarla B)
Patates çuvalı ile örümcek adam olup,parmaklıklı camlardan 3.kat'a kadar tırmanmıştım.
Geride inemedim,hacı Murat amcadan bir ton küfür yedim.
En son dayım ile annem indirmiş.
Bende 2. katın balkonuna çıkabiliyordum anca ama geride ine biliyordum B)

ProfesKRO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pek Hatırlamıyorum ama 8 9 yaşlarındayım Babamın elinden tutuyodum karşıdan karşıya gerçeken babamın elini bırakıp arabanın altında kalmıştım ve reflexlerim sayesin arabanın 2 tekerleğinin ortasına kaymaayı başarmıştım hiç çizikiz atlatmıştım :D Sıpaydirmen sıpaydirmen DSA:SDA:SD[DOUBLEPOST=1429671547,1429671348][/DOUBLEPOST]bitane daha var 7 8 yaşındayım busefer bunu çok çok az hatırlıyorum ama babamın siyah bi arabas vardı uzun olanlardan şöyle arkasına bir şey konulur ya oraı kapalı olanlardan ben ona binmiştim ynee aynı yer bayır aşağı yer Ordan önümde araba yok siyah arabaya binip vitesi çekmişim ben kaptırmış gidiyorum makas atçam okadar derece istiyodum araba kullanmak ama ilk çıkan direğe çarptım ve direk üstüme düşüp arabanın motorunu yaktı :/ çok cenabetim iyiki son anda arabanın motorunu söndürdüler

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anaokulunda pastel boya ile yerleri boyadım hoca bana ceza verdi :D[DOUBLEPOST=1429680022,1429679913][/DOUBLEPOST]
Çok yada hiç komedi değil ama çok acı bir şekilde bütün çocukluğum erkek çocuklarla kavga ederek ve kızlarla can dostu olarak geçti*
6. Sınıfa kadar*
Şimdi onun dertlerini çekiyorum*
Benimki daha değişik bütün okul (bitkaç kişi dışında ) bana düşman :D

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ehm ehm, ben kendi çayımı getirmiştim ama bitirip bir de sizinkinden alırım; kimse üzülmemiş olur. B)

Not: Hikaye biraz uzun ama bir kez başlarsanız bitireceğinizden eminim.

Olay yine BurnerTroll, büyük kuzen, (Benden 2 yaş küçük, büyük kuzen demiş olmam yanıltmasın.) ve kardeşi olan küçük kuzen olarak tanınan şeytan üçlüsü arasında geçiyor.

Yine bir yaz ayı ve BurnerTroll'ün kuzenleri, aileleriyle birlikte evlerine birkaç günlüğüne kalmaya gelmiş durumda. Sıcak geçen bu yaz günlerinde öğleden önce dışarı çıkmak zararlı olduğu için o saatlerde güneş almayan balkonda oturup oyun oynuyoruz. Hatırladığım kadarıyla ilk olarak ben balkonda oynamaktaydım ve kokumu alan, oyun oynamaya aç kuzenlerim de balkona sonradan gelmişlerdi. Oyuncakları yere dizmiş oynarken (Çoğunluğunu oyuncak askerlerin oluşturduğu bir yığın, bilirsiniz; çoğu erkek çocuğunun en az bir kere oyuncak asker seti olmuştur.) kuzenlerimin geldiğini fark etmemle tehlike çanlarını çalmam bir olmuştu. Çünkü küçük kuzenim yaşından dolayı oyuncak askerlerle nasıl oynandığını bilmiyor, şanslı günümüzdeysek oyuncakları sadece burnundan çıkarmakla yetiniyorduk.

Ne olduysa tehlike çanları çalarken oldu. Küçük kuzen en sevdiğim piyade askerlerimin birini yakalamış, kafasını ısırmıştı. Bundan zevk alıyor gibiydi, kimse buna bir şey diyemezdi çünkü çocuk olmak aptal olmak demekti. Ancak ben buna tahammül edebilecek durumda değildim. Kalkmamla öfkeli bir tokadı kafasının arka kısmına geçirmem bir oldu.

İki saniyelik bir sinir boşalmasından sonra gözlerimin etrafındaki bulanıklık efekti kaybolmaya başlamıştı ve öfkemin neye sebep olduğunu yavaş yavaş görmeye başlamıştım. Evet, gördüğüm doğruydu; çizgi filmlerde rastladığım sahnelerden birinin içinde az önce bizzat rol almıştım. Öfkeyle attığım tokat kuzenimin kafasının arkasına tam oturmuş olacak ki kafası kenarlara sapmadan balkon korkuluklarının arasına sıkışmıştı. (Bunda farkında olmadan yaptığım zamanlamayla küçük kuzenimin boş anına denk gelmiş olmasının da etkisi var tabii.)

Küçük kuzenim burada neyin dönmekte olduğunu anlayamamış bir halde kısa bir süre etrafına baktıktan sonra ağlamaya başladı. Haklıydı çocukcağız, en sevdiğiniz kuzeninize oyun oynamakta eşlik ediyorsunuz; oyuncak askerleri kusursuzca (!) oynatıyorsunuz ve bir anda kafanızı demirlerin arasında buluyorsunuz. Çok geçmedi ki büyük kuzen dediğimiz ablası -o da böyle bir şeyin nasıl olduğunu tam olarak anlamadığından da olsa gerek- ağlamaya başladı. Telaşım iyice artmıştı çünkü yengemle bu konularda daha önce çok kez karşı karşıya gelme tehlikesi yaşamıştım. Tekrardan böyle bir risk almak istemediğim için refleks olarak önce küçük kuzenimin ağzını kapadım. Ablasını da elimle "sus" işareti yaparak susturmaya çalıştım.

Daha fazla anlatmak isterdim ama olayı nasıl bitirdiğimi kısaca anlatacak olursak ters taraftan küçük kuzenimin alnına vurmuştum (balkona doğru, içeri tarafa çıkmasını sağlayacaktı) ve demirlerin arasından çıkarmıştık.

Şu anda ikisi de iyi durumda merak etmeyin.B)
This is Amazing...
Tam hatırlamıyorum. 10 yaşındaydım sanırsam. Profesyonel dövüşe heves duyduğum zamanlardı. Yastığa john cena'nın hareketini yapardım tuş yapardım ve kendi kendime sevinirdim.
Sonra izledikçe yeni hareketler öğreniyor, uyguluyordum. Sonra bir tekme hareketi gördüm. Aslında vücudum çok çevikti ve bu doğuştandı. Tekme uygulamak için çok hızlı 90 derece çeneye tekme atmak gerekiyordu.
Sonra okulda arkadaşıma "şu tahtayı tut" tarzı şeyler söyledim. Ve herkes beni izliyordu. Tam ayağı kaldırdım vuracağım arkadaş tahtayı çekti trollemek için. Benim ayak boşluğa gitti. Yerde olan sağ ayak müthiş bir şekilde kaydı ve 90 derece saat yönünde dönerek yere yapışmıştım. En azından bir şey olmamıştı. Herkes kahkaha ile gülüyordu. Ben rezillikten yerin dibine girmiştim ayağa kalkmadım bir süre...

Ve o tekme...

6 - 7 sene öncesi ne günlerdi çocukluğum ya.

O tekmenin o kadar acıtması korkutucu :S

Son düzenleme:

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
9 yaşındaydım yaz'ın yatılı Kuran kursundaydım.3. katta yatıyorduk lavabolar ise bodrum kattaydı indim sesler geliyordu ilginç seslerdi.Merak ettim lavabonun ilerisindeki çamaşır makinalarının bulunduğu yere kadar gittim...Hayatımın ilk şokunu orada yaşadım 2 tane oğlan gördüm yaşları 15 veya 16 idi az kala beni araya alıyorlardı bağırdım duymadı kimse ama korktular ben kaçtım sonraki 2 ay tehdit ederek her istediğimi yaptırmıştım...her istediğimi derken getir-götür ve korumalık işleri :D
şimdi 24-25 yaşındalar biri evlendi biri ise sanırım artık bu şehirde değil :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
6 yaşındayken misafirlikte balkona cıkıp kapıyı çarpmasın diye konulan mermeri 4. kattan aşşağıya attığımı ve sonucunda dayak yediğimi hatırlıyorum
11 yaşındada arabayla takla attığımı biliyorum Gerisi Yalama gençlere özel.....
@Polkakorowakurwa

S

sergun26

Ziyaretçi
Pek hatırlamıyorum küçüklüğümü, 2-3 tane anlatayım.

Kardeşim, ben, babam oturduğumuz lojmandaki parkta gitmiştik. (Sanırım 4-5 yaşında olmam lazım)
O parkta yukarıda küçük bir oturma yeri vardı, oraya gitmiştim. Babam da bir arkadaşını görmüş, tepenin yanına gitmişler. Dolayısıyla hepsi birden görüş alanımdan çıktı. Evin yolunu bilmediğim halde eve ağlayarak gittiğimi, anneme babamı arattığımı ve ardından anneme beni geri parka götürmesini istedim.

Kreşe giderken bir itfaiye arabam vardı. Bir kız arabamı tekmelemişti, bende bacağını ısırmıştım. Suçsuz olduğum halde cezayı ben almıştım. 2 dakika bekledim, ve arabayı öğretmenin koyduğu yerden geri aldım :)

Yine kreşte resim yaparken yanımda oturan bir çocuk vardı, ayağa kalktı. Bende sandalyesini geri çektim, küt diye düşmüştü :)