Değerli yorumun için teşekkür ediyorum. Virüs programlarının çeşitli ayarları mevcut ve önemli olan kısım ise burada kopuyor, insanlar virüs programını sistem kurulduktan 2525252525 ay sonra yüklediğinden dolayı sistemleri dahi virüs olarak algılıyor. Önemli olan işletim sisteminin kurulumundan sonra virüs programını kurup ondan sonra devam edebilmektir. Size katılıyorum ayrıca@Bycakr çok güzel konu hazırlamışsın tebrik ederim ama virüs programlar bilgisayarın oyun oynanmaz hale getiriyor bazen Ekran kartının güncellemesi geliyor yüklüyorsun virüs olarak algılıyor. Minecraft'ı virüs olarak algılıyor bü yüzden virüs programlarını pek sevmiyorum açıkçası.
Açık konuşmak gerekirse BullGuard adlı virüs programını hiç kullanmadım, bu sebepten hiçde görmedim. Araştırmalarımı yaptıktan sonra listeye ekleyeceğim. Teşekkür ediyorumNe yalan söyliyim gözlerimi BullGuard aradı bilgisayarımda kullanıyorum biraz bilgisayarı kastırsada gerçeken listeye girmeyi hakeden bir program.
Leptobumu alır almaz, sistemi sıfırladıktan sonra bu antivirüs programını kurup deneyeceğim. Tavsiye için teşekkür ediyorum, gördüğüm pek çok sitede met edildiğinide gördüm. Saygıyı hakediyorYıllardır BitDefender dışında bir program kullanmadım kullanamadım.
Sürekli bozulan bilgisayarımı adam etmişti yeni bilgisayarımda da gelenek sürüyor.
Herhangi bir kasma sorunu yaşamadım, virüs sorunu yaşamadım. En iyi antivirüsler içinde hakkıyla yer alıyor.
![]()
Teşekkür ederim, baklava ordusunun kadim üyesiGüzel ve yararlı bir konu olmuş kadim dostum eline sağlık
BitDefender kullanıyorum mutluyum güzel program tavsiye ediyorum![]()
Antivirüsün kesinlikle kullanılması gerektiğini düşünüyorum, çalıştığımız plaftormda virüs alımına çok açığız ve ek olarak her gün belki yüzlerce dosya indiriyoruz. Bunun herşeyini detaylandıramadığımız için koruması için programlar gerekiyor.Antivirüse gerek yok. Reklam engelleyici kullanırsanız, bütün güncellemeleri yaparsanız ve her "chrome update" linkine tıklamazsanız hiç virüsünuz olmaz.
Ama illa kullanacaksanız Malwarebytes Anti-Malware öneririm.
Evet Moruq virüs programı kullanmayız, sonra keylogger yeriz, gelir ağlarız o moruq ooo ahaha, Dostum yorumun için teşekkürlerMoruk delikanlı adam antivirüs kullanmaz geçen not 32'yi kurdum moruQ içerden at sesi geliyor dedim eve at girdi heralde moruQ meğer reklam yakalamış program -Sönmez Reyis'den inciler...
iobit'in her programı çöp. önermem hiç biriniBir aralar Advanced SystemCare kullanıyordum. İyi program fakat bilgisayarımı aşırı yavaşlatmıştı bende kapıya koydum.
Açıkcası bilinenleri ekledim bidahakine ekleyecemKeşke Webroot'u da ekleseydin.