Lapis için imza kampanyası :D

(Saçma ama olsun.) Hem Change.Org'dan Hemde Buradan İmza Ver.

• 1. Faction sunucuları için yeni 2 kategori. ''Lapis'li ve Lapis'siz''

Kullanılan: 23 43.4%
  • 2. Lapis olmayan sunucuların başına ''Lapis'siz'' gibi renkli bir yazı eklenmesi.

Kullanılan: 8 15.1%
  • 3. Grupların geri getirilerek yeniden bir Anti-Lapis grubunun kurulması.

Kullanılan: 7 13.2%
  • 4. Benim fikrim biraz daha farklı diyorsan bunu işaretle. Daha sonra fikrin buraya eklenecektir.

Kullanılan: 3 5.7%
  • 5. Tüm Xp ve yüksek miktarda Para sağlayan maddeler/madenler kaldırılsın.

Kullanılan: 4 7.5%
  • 6. Lapis'li açan kişiler genellikle paralarını velilerden alıyor. O zaman onları bilinçlendirelim...

Kullanılan: 6 11.3%
  • 7. (Saçma.) Lapis olmayan sunucu açan kişilerin üyeliklerine 5 günlük V.İ.P verilsin. Teşvik olsun..

Kullanılan: 2 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    53

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı mesajımı burayada atıyorum, prim yapmaya devam edin hll

Ya bırakın şu anti lapisciyim diye bi taraflarınızı yırtmayı. Lapissiz kaç tane faction açıldı hangisine geldiniz ? Boş boş aptalca ötmeyin burda , konunun içerideki insanların yarısından fazlası sadece popi olma çabasında prim yapan kişiler.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben anti değilim herşeyin kolayı olmamalı diye düşünüyorum. Yabancı serverlerdeki ile bizim ülkemizde olan serverler dağlar kadar fark görüyorum. İzliyorum o videoları bizin ülkede var mıdır diye bakınıyorum warp lapisten çıkan kimseyi görmüyorum. Ormana gidiyorum ne bir klan kalesi var ne de klan savaşları tek olan huzuni açan oyuncular güvenli yerden klavye artistliği yapanlar var. Kendimizi geliştirmeliyiz..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bune sımdı sacmalamayın ıste konu acarken baslık basinda lapissiz yazarsınız lapis sevmeyen gider seven gıtmez bu kadar basıt bır olay ve sız bunu anlamıyorsunuz .

bu konuları acıp sacmalaya ve yorum atmaya devam etmeyın artık.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimse de sormadı ki bu konuyu şaka amaçlı mı açtın diye :D
Başlıkta gülücük işareti koydum konuyu şaka amaçlı açtım zaten :D
Forum insanlarımız da atladılar hemen bu kadar ,,, olmayın :D
Siz mesajlarımı beğenin sadece konuyu boş verin :D

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tabi canım kesin şakadır. İyi kıvırıyosunuz. Change.org'a kadar zorlamışsınız arkadaşlar yaptığınız hitlerin yahudileri katletmesidir. Bizden Hitler olup lapisli sunucuları zorla engelleme ve kötülememizi istiyorsunuz olmuyor malesef. Aynen şuna benziyorsunuz böyle konuları açınca.

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi canım kesin şakadır. İyi kıvırıyosunuz. Change.org'a kadar zorlamışsınız arkadaşlar yaptığınız hitlerin yahudileri katletmesidir. Bizden Hitler olup lapisli sunucuları zorla engelleme ve kötülememizi istiyorsunuz olmuyor malesef. Aynen şuna benziyorsunuz böyle konuları açınca.
katılıyorum cok iyi kıvırtmaya calıstı ama yemezler ....

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Bence artık lapisin devri bitti, redstonelu ya da kömürlü sunucular açılmalı. Bak hatta sloganıda buldum şimdiden: "Kömürle çalışan sunucu"

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey istediğim yok. Change.org'da açılabilecek içerikleri biliyorum. ''İşte hastaya yardım edin, akkyi kaldırın'' gibisinden. Ben oraya böyle bir konunun açılmayacağını biliyorum. Ayrıca kötülemenizi falan istemiyorum konuyu kaldırın zaten fazla uzadı :D Zaten Minecraft ile ilgilenmiyorum 1 haftadır. FNaF fan oyunlarını oynuyorum Lapis'le Mapis'le uğraşacak kafa yok bende. Başka projelerim var. Ne kadar rağbet gördüğüne bakmak istedim. Zamanında uzaylı çağrısıymış gibi bir konu açmıştım. Bazıları yemedi ama bazıları da yedi. Eğlence amaçlı takılıyorum yani forumda :D [DOUBLEPOST=1438519130,1438518869][/DOUBLEPOST]
katılıyorum cok iyi kıvırtmaya calıstı ama yemezler ....
Kıvırtmaya falan çalışmıyorum. Zaten ciddi olsaydım başlığa gülücük işareti koymazdım. Change.org'a açılacak ciddi konuları biliyorum. Eğlence amaçlı açtım zaten. Zamanında da uzaylı çağrısıymış gibi konular açmıştım kısa süre sonra kaldırıldı ama 2-3 kişi yemişti .D Anlayacağın takılıyorum forumda. Ki zaten kıvırtmam gereken bir durumda yok. Buraya hiç cevap yazmadan devam edebilirdim bu konuda uzayarak giderdi, sayfalar atlardı. Ben 1 haftadır bıraktım Minecraft'ı zaten. FNaF fan oyunlarını oynuyorum oynayacak oyun kalmadı :D Yani lapis falan umurum da değil. Sadece nasıl yorumla atacağınızı görmek istedim .D[DOUBLEPOST=1438519470][/DOUBLEPOST]O değilde açtığım konu 10 destekçi olmuş .D Hadi beyler 100'e çıkartalım çok az kaldı başaracağız .-.

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardesim güldürme benı o kadar sey yapıyorsun 3 sayfa konu olmus ve sonra dıyorsun SAKA YAPTIM AHAHA nolur artık yazma bırsey konustukca batıyorsun