Lapis için imza kampanyası :D

(Saçma ama olsun.) Hem Change.Org'dan Hemde Buradan İmza Ver.

• 1. Faction sunucuları için yeni 2 kategori. ''Lapis'li ve Lapis'siz''

Kullanılan: 23 43.4%
  • 2. Lapis olmayan sunucuların başına ''Lapis'siz'' gibi renkli bir yazı eklenmesi.

Kullanılan: 8 15.1%
  • 3. Grupların geri getirilerek yeniden bir Anti-Lapis grubunun kurulması.

Kullanılan: 7 13.2%
  • 4. Benim fikrim biraz daha farklı diyorsan bunu işaretle. Daha sonra fikrin buraya eklenecektir.

Kullanılan: 3 5.7%
  • 5. Tüm Xp ve yüksek miktarda Para sağlayan maddeler/madenler kaldırılsın.

Kullanılan: 4 7.5%
  • 6. Lapis'li açan kişiler genellikle paralarını velilerden alıyor. O zaman onları bilinçlendirelim...

Kullanılan: 6 11.3%
  • 7. (Saçma.) Lapis olmayan sunucu açan kişilerin üyeliklerine 5 günlük V.İ.P verilsin. Teşvik olsun..

Kullanılan: 2 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    53

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda gördüğüm en saçma kampanya. Hani bunun için açıklama bile yapılmaz, yapılamaz. Lapisli sunucular kaldırılsın diye kampanya mı olur abi? 5 oy da olsa 500000 oy da olsa kimin ne server açacağına sen karışamazsın, mojang da karışamaz, lapisli serverların yasaklanması gibi bir olay da olmaz, olamaz zaten. Ne saçma insanlarsınız. Sonra da zaten "konu şaka amaçlıydı yhawww .s" diye kıvırmaya çalışmışsın ama konuya bu kadar özen gösterip change.org dan böyle kampanya açıyorsun, hiç de şakaya benzemiyor hani. Zaten her cümle ciddi yazılmış, bırak abi saçma olan sensin.
Aynen .-.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyinde korkuyorsun anlamadım şuana kadar lapissiz sunucu istiyoruz bağıran konuların hiçbirinde geri adım atan görmedim konu her zaman gömülüp gitti bir şey söylediysen arkasında durmalısın şaka amaçlı açmadığını burdaki herkes biliyor:huh:

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyinde korkuyorsun anlamadım şuana kadar lapissiz sunucu istiyoruz bağıran konuların hiçbirinde geri adım atan görmedim konu her zaman gömülüp gitti bir şey söylediysen arkasında durmalısın şaka amaçlı açmadığını burdaki herkes biliyor:huh:
Şimdi gidip inadına Change.org'da 10 tane saçma kampanya başlatıp, 10 tane konu açacağım .-.
+Neyden korktuğumu kimse bilmemeli :(

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda gördüğüm en saçma kampanya. Hani bunun için açıklama bile yapılmaz, yapılamaz. Lapisli sunucular kaldırılsın diye kampanya mı olur abi? 5 oy da olsa 500000 oy da olsa kimin ne server açacağına sen karışamazsın, mojang da karışamaz, lapisli serverların yasaklanması gibi bir olay da olmaz, olamaz zaten. Ne saçma insanlarsınız. Sonra da zaten "konu şaka amaçlıydı yhawww .s" diye kıvırmaya çalışmışsın ama konuya bu kadar özen gösterip change.org dan böyle kampanya açıyorsun, hiç de şakaya benzemiyor hani. Zaten her cümle ciddi yazılmış, bırak abi saçma olan sensin.
Şimdi gidip 10 tane daha saçma kampanya başlatacağım ve yazıların hepsi ciddi olacak :/ Kimse neyden korktuğumu bilmiyor. O 10 kampanya ve 5 konu ile ne kadar şakacı olduğumu anlamazsın.
Ve sizin gözünüzde neden kıvırmış gibi görünüyorum onu bilmiyorum. Kıvıracak bir neden yok. Doğruları söyleyince suçlu oluyorum. O mesajı yazmasaydım konu alıp başını gidecekti.