Lapis veya Maden Kırınca İtemin ve Exp'in Envantere Gelmesi ACİL!!!

Akira

Marangoz
En iyi cevaplar
0
on break of diamondore:
[TAB]chance of 100%:
[TAB][TAB]set event-block to air
[TAB][TAB]execute console command "/give %player% 264 2"
[TAB][TAB]execute console command "/xp 25 %player% "
[TAB][TAB]cancel event

Elimden gelen bu kadar 1 diamond ore kırarsın 2 tane elmas gelir + 25 xp verir daha fazla vermesini falan istersen düzenleyebilirsin veya daha tecrübeli kişilerin cevaplarını bekleyebilirsin :D yazma gereği duydum :D kodları düzenleyerek diğer eşyalarada aynısını yapabilirsin.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Şimdi dalga geçme amaçlı bir skript yazardım sana ama uyarı yemek istemiyorum.
Bilgim var. Ama sana skript yazmıyorum kardeşim. Sebebi:
Şu factionlar o kadar kolaylaştı ki, 10 dakikada zengin olursun. Ve enchler xp ile basılıyor. Eğer sen bu kadar kolayşatırırsan seni özenirler ve geleceğin tüm faction serverlerinde 5 dakikada zengin olursun. Ve Türk serverlerinin değeri düşer.

KARDEŞLERİM SÖZÜMÜ DİNLEYİN.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Elimden gelen bu kadar 1 diamond ore kırarsın 2 tane elmas gelir + 25 xp verir daha fazla vermesini falan istersen düzenleyebilirsin veya daha tecrübeli kişilerin cevaplarını bekleyebilirsin :D yazma gereği duydum :D kodları düzenleyerek diğer eşyalarada aynısını yapabilirsin.
Chance of 100% ?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on break of diamondore:
  cancel event
  set event-block to air
  execute console command "/give %player% 264 2"
  execute console command "/xp 30L %player%"
yapsak daha iyi bari .. adamlar lapis falan uğraşmaz direk cepte 30 lv. ayrıca ne öyle tab tab 2 boşluk bırak gerek var mı taba :(

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kod:
on break of diamondore:
  cancel event
  set event-block to air
  execute console command "/give %player% 264 2"
  execute console command "/xp 30L %player%"
yapsak daha iyi bari .. adamlar lapis falan uğraşmaz direk cepte 30 lv. ayrıca ne öyle tab tab 2 boşluk bırak gerek var mı taba :(
Haklısın
Ve 2 taba gerek var.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Size bir şey söyleyeyim mi ? Gelecek nesil lava elmas düşürmenin verdiği acıyı tadamayacak .. veya bizim set çekmek için uğraştığımız onca çabayı asla göremeyecekler ..[DOUBLEPOST=1437175948,1437175914][/DOUBLEPOST]
hayır gerek yok . bizzat test ettim çalışıyor.
Skript hakkında pek bilgim yok ama sanırım 2 tab kullanılıyordu.
+ İnşallah Minecraft yasaklanır. Çok anlamlı bir söz söyledin.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak şu eklenebilir aslında ;
on first join:
send "&8&l> &a&lHosgeldin kardesim .." to player
send "&8&l> &b&lHediye edecegimiz itemler ve paralar sana fazlasiyla yeter zaten . bitmezde olur da biterse /warp lapis yazın orda lapis başı 100 k"
execute console command "/eco give %player% 10000000"
execute console command "/kit %player% turbovip"

Akira

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim anlamdığım konu easy factionlara niye bu kadar takıntılısınız? Skripter, Java developer's? bırakın adamlar isterlerse bir taraflarını kaldırmadan item kassınlar, küçük yaş gruplarının ilgisini çekecek veya onların ilgisini çeken şeyler yapıyorlar çocuklar yardım isteyince isterseniz yardım edin isterseniz etmeyin burada gereksiz postlara gerek varmı? gönül isterki tüm sunucular lapissiz, bossuz vb. olsun ama öyle bir sunucu mâlesef Türkiyemize ulaşamadı.
(Yanlış anlaşılmasın size karşı birşeyim yok ancak böyle "super easy factionslara" çok takıntılısınız :S
ne halt görüyorlarsa görsünler
)

Akira

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel, en azından biliyorum ayağına yatmadın.
Bir arkadaş vardı, aynen bu şekilde gereksiz kodu yazıp ? koyduğumda kodun ne işe yaradığını söylemişti..​

Ben ne cacığa yaradığını başlık sahibi için yazdım :D sallasa tutacak kodu bilmiyorsa anlamınıda bilmiyordur :D

DarkPeoplecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Ben Sadece Elmas veya Lapis Bloğu Kırınca Gelen Değil Tüm Blokları Kırınca Envantere Direk Gelen Yere Düşmeyen Bir Skript İstiyorum Yapamaz mısınız?

bak şu eklenebilir aslında ;
on first join:
send "&8&l> &a&lHosgeldin kardesim .." to player
send "&8&l> &b&lHediye edecegimiz itemler ve paralar sana fazlasiyla yeter zaten . bitmezde olur da biterse /warp lapis yazın orda lapis başı 100 k"
execute console command "/eco give %player% 10000000"
execute console command "/kit %player% turbovip"
Kardeş Ben Sadece Elmas veya Lapis Bloğu Kırınca Gelen Değil Tüm Blokları Kırınca Envantere Direk Gelen Yere Düşmeyen Bir Skript İstiyorum Yapamaz mısınız?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsini tek tek kodlamayı deneyebilirsin .. minecraftda olan tüm blokları kodlamak zaman alabilir .. senin gibi düşünüp bunları çoktan kodlamış birisi vardır mutlaka yada plugini olabilir bulabilirsem buraya yazarım ..