DarkPeoplecraft
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu Skript'i Benle Paylaşırsanız Sevinirim
on break of diamondore:
[TAB]chance of 100%:
[TAB][TAB]set event-block to air
[TAB][TAB]execute console command "/give %player% 264 2"
[TAB][TAB]execute console command "/xp 25 %player% "
[TAB][TAB]cancel event
Chance of 100% ?Elimden gelen bu kadar 1 diamond ore kırarsın 2 tane elmas gelir + 25 xp verir daha fazla vermesini falan istersen düzenleyebilirsin veya daha tecrübeli kişilerin cevaplarını bekleyebilirsinyazma gereği duydum
kodları düzenleyerek diğer eşyalarada aynısını yapabilirsin.
Chance of 100% ?
on break of diamondore:
cancel event
set event-block to air
execute console command "/give %player% 264 2"
execute console command "/xp 30L %player%"
Haklısınyapsak daha iyi bari .. adamlar lapis falan uğraşmaz direk cepte 30 lv. ayrıca ne öyle tab tab 2 boşluk bırak gerek var mı tabaKod:on break of diamondore: cancel event set event-block to air execute console command "/give %player% 264 2" execute console command "/xp 30L %player%"![]()
hayır gerek yok . bizzat test ettim çalışıyor.Haklısın
Ve 2 taba gerek var.
Skript hakkında pek bilgim yok ama sanırım 2 tab kullanılıyordu.Size bir şey söyleyeyim mi ? Gelecek nesil lava elmas düşürmenin verdiği acıyı tadamayacak .. veya bizim set çekmek için uğraştığımız onca çabayı asla göremeyecekler ..[DOUBLEPOST=1437175948,1437175914][/DOUBLEPOST]
hayır gerek yok . bizzat test ettim çalışıyor.
Güzel, en azından biliyorum ayağına yatmadın.Skript tecrübe 0allah ne verdiyse yapıştırdım
![]()
Güzel, en azından biliyorum ayağına yatmadın.
Bir arkadaş vardı, aynen bu şekilde gereksiz kodu yazıp ? koyduğumda kodun ne işe yaradığını söylemişti..
Kardeş Ben Sadece Elmas veya Lapis Bloğu Kırınca Gelen Değil Tüm Blokları Kırınca Envantere Direk Gelen Yere Düşmeyen Bir Skript İstiyorum Yapamaz mısınız?bak şu eklenebilir aslında ;
on first join:
send "&8&l> &a&lHosgeldin kardesim .." to player
send "&8&l> &b&lHediye edecegimiz itemler ve paralar sana fazlasiyla yeter zaten . bitmezde olur da biterse /warp lapis yazın orda lapis başı 100 k"
execute console command "/eco give %player% 10000000"
execute console command "/kit %player% turbovip"