2011 yıllının yazıydı sanırım arkadaşım bir hunger games sunucusuna davet etmişti oynamıştım. Tadından yenmiyordu oyun. Sonra bir faction sunucuya başlamıştım. Warp komutlarını vs bilmiyordum. Ege Sağın'ın videolarını izleyip oyunu öğreniyordum. Faction nedir kimsenin bilmediği zamanlar. Admin vs yardımcı oldu tutundum sunucuya. 2 yıl 3 yıl hiç sıkılmadan hammaddeli faction oynadım. Sonrasında lapis eklediler. Gayet güzeldi lapisli sunucular fakat bir süre sonra online kalmadı. Her önüne gelen sunucu açmaya başladı. Oyun artık oynanamaz hale geldi.
İşin özeti artık yeni bir akım gerek türk mc oyuncularına.
Yeni paket topluyorum. Destek çıkın eski tadı yeniden yakalayalım.
Paketin ana mantığı şöyle,
Clan plugini kurulu. Sgpoints ile bounty kasıyoruz. Clan kurup orman bölgesinde para kasıyoruz. İşimiz bittiğinde /ev yazıp ev kaydedilen yere dönüyoruz. Bounty sayısına göre tecrübemiz oluyor. Özel event pluginleri sayesinde lapisli faction aranmıyor. Eventlerde sandık düşürüp satabiliyoruz vs. Survival paketi olacak. Fakat o kadar çok gerçeklilik ekleyeceğim ki gerek skript gerek plugin artık kimse lapisli sunucuları aramayacak. Bu forumun kitlesi oynasa tanısa yeterli bizim için. Bir süre sonra belkide lapisli sunucuların yayıldığı gibi yayılabiliriz.
İşin özeti artık yeni bir akım gerek türk mc oyuncularına.
Yeni paket topluyorum. Destek çıkın eski tadı yeniden yakalayalım.
Paketin ana mantığı şöyle,
Clan plugini kurulu. Sgpoints ile bounty kasıyoruz. Clan kurup orman bölgesinde para kasıyoruz. İşimiz bittiğinde /ev yazıp ev kaydedilen yere dönüyoruz. Bounty sayısına göre tecrübemiz oluyor. Özel event pluginleri sayesinde lapisli faction aranmıyor. Eventlerde sandık düşürüp satabiliyoruz vs. Survival paketi olacak. Fakat o kadar çok gerçeklilik ekleyeceğim ki gerek skript gerek plugin artık kimse lapisli sunucuları aramayacak. Bu forumun kitlesi oynasa tanısa yeterli bizim için. Bir süre sonra belkide lapisli sunucuların yayıldığı gibi yayılabiliriz.