Lapisli Sunucular Hakkında görüşleriniz? Yeni akım başlatıyoruz.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw Löpisi Sevmiyorum Cidden 1 Günde 1000 tane p4 yapar lapis sayesinde emegi kalmaz üstüne bu oyuncu event ister ona ordumu yollar başka bir şey demem

WENK

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
ne kadar boş konular bunlar. Lapis seviyor oynayan kitle. Lapis sevmeyenlerin azınlıkta olması sebebiyle sunucu sahipleri llapissiz açmaya korkuyor. Bu böyle , alışın artık.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ne kadar boş konular bunlar. Lapis seviyor oynayan kitle. Lapis sevmeyenlerin azınlıkta olması sebebiyle sunucu sahipleri llapissiz açmaya korkuyor. Bu böyle , alışın artık.
Forumda lapisten nefret eden çok kişi var. Fikrimi belirttim burada. Destek olursa bu fikirde çok yükselir. Lapisli factionun ilk günlerini biliyordum kimse sevmiyordu.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konunu okumaya tenezzül etmedim,halada bakmayacağım büyük ihtimalle "yetherrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lapüs istemiyozzzzzzz" gibi olan 3968325986732097091285382. konu
Sende muhtemelen '2 yorum atayımda mod başvurusu yapayım' diyen 54674867868674894897. tiplemesin.

Metin2 Gibi Yapmak Istersen Aynısını Yapmalısınki Tutar Serverin onu bunu eksik yaparsan kötü olur.
Oyunun ve sunucunun bir orjinalliği olması gerek. Tıpatıp aynısını yapmaktan daha zor bir şey bence benim yapmaya çalıştığım :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Güzel oyun p900 oldum.Şu cool da event istiyor :D

• Beğen
Reactions: ryp

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gençler factions oynuyorsanız lapis olmazsa olmazdır çünkü factionsun amacı bir birlik kurup savaşmaktır eğer bundan rahatsız oluyorsanız ya survival server oynayın yada hardfactions oynayın

• Beğen
Reactions: ryp

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gençler factions oynuyorsanız lapis olmazsa olmazdır çünkü factionsun amacı bir birlik kurup savaşmaktır eğer bundan rahatsız oluyorsanız ya survival server oynayın yada hardfactions oynayın
Tam okumadın sanırım bu akıma son vermek istiyorum gayet iddialı bir paket hazırlıyorum yazın açacağım İnşallah sunucuyu.