Metin2 Havası katmak istiyorum ama zor olacak gibi event olaylarıYaw Löpisi Sevmiyorum Cidden 1 Günde 1000 tane p4 yapar lapis sayesinde emegi kalmaz üstüne bu oyuncu event ister ona ordumu yollar başka bir şey demem
WENK
Forumda lapisten nefret eden çok kişi var. Fikrimi belirttim burada. Destek olursa bu fikirde çok yükselir. Lapisli factionun ilk günlerini biliyordum kimse sevmiyordu.ne kadar boş konular bunlar. Lapis seviyor oynayan kitle. Lapis sevmeyenlerin azınlıkta olması sebebiyle sunucu sahipleri llapissiz açmaya korkuyor. Bu böyle , alışın artık.
Metin2 Gibi Yapmak Istersen Aynısını Yapmalısınki Tutar Serverin onu bunu eksik yaparsan kötü olur.Metin2 Havası katmak istiyorum ama zor olacak gibi event olayları
Konunu okumaya tenezzül etmedim,halada bakmayacağım büyük ihtimalle "yetherrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lapüs istemiyozzzzzzz" gibi olan 3968325986732097091285382. konuKonuyla yorumunun bağlantısı nedir ?
Çok güzel oyunmuş 2 gündür bıkmadan oynuyorum p432 set dizdim
Sende muhtemelen '2 yorum atayımda mod başvurusu yapayım' diyen 54674867868674894897. tiplemesin.Konunu okumaya tenezzül etmedim,halada bakmayacağım büyük ihtimalle "yetherrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lapüs istemiyozzzzzzz" gibi olan 3968325986732097091285382. konu
Oyunun ve sunucunun bir orjinalliği olması gerek. Tıpatıp aynısını yapmaktan daha zor bir şey bence benim yapmaya çalıştığımMetin2 Gibi Yapmak Istersen Aynısını Yapmalısınki Tutar Serverin onu bunu eksik yaparsan kötü olur.
Tam okumadın sanırım bu akıma son vermek istiyorum gayet iddialı bir paket hazırlıyorum yazın açacağım İnşallah sunucuyu.Gençler factions oynuyorsanız lapis olmazsa olmazdır çünkü factionsun amacı bir birlik kurup savaşmaktır eğer bundan rahatsız oluyorsanız ya survival server oynayın yada hardfactions oynayın
Ciddi bir konu olduğunu belirtmek amaçlı yazdım yoksa lapüslü feqşın candırlapisli faction değil o lapüslü fekşın
ben nefret ederim :CCiddi bir konu olduğunu belirtmek amaçlı yazdım yoksa lapüslü feqşın candır
Aynen kardeşim yorumlara bakarak yorum yazdım kusura bakmaTam okumadın sanırım bu akıma son vermek istiyorum gayet iddialı bir paket hazırlıyorum yazın açacağım İnşallah sunucuyu.