Lapissiz factionları özler olduk :(

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Craftoloji gibi büyük bir yapılanma bile oyuncu yetersizliğinden dağıldı. İçimizde az da olsa bir umut var fakat ne yapalım. Mineliyum krallık sunucusu açılınca boş bırakmamanızı rica ediyorum. En azından eski anları hatırlatabilir bizlere.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biz de lapissiz bir sunucu açtık ama oyuncular lapis istemiyordu,bu yüzden %25 lapis %75 taş yaptık (Benim fikrim değildi ben lapisli olmasını istiyordum yoksa oyuncular beğenmiyor).Oyuncular bölye olmasına rağmen lapis diye diye kafamızı yiyor oylama yaptık sadece 1 kaç kişi lapissiz seçti diğerleri lapis istedi ama senin seçimin oyuncuların lapis diye ısrar etmesini istemiyorsan lapisli bir sunucu aç.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konunun server yönetici ve sahiplerinin kafa karışıklığına neden olduğu için kapatılmasına karar verdim gençler arzularımız olsada artık yerleşmiş yapacak bir şey yok ama yine lapissiz factionları destekliyoruz herkes fikrini seçmede ve söylemede özgürdür bizlerle paylaştığınız düşüncelerinizden dolayı hepinize teşekkür ederiz konuyu devam ettirmek isteyenler yeni bir konu açabilir herkese iyi forumlar:(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de lapissiz faction sunucu olsa oynayabilecek insan sayısı çok azdır. Lapissiz faction, tamamen strateji ve zeka üstüne kuruludur. Ne kadar böyle şeylerde profesyonel olsam da hayatta kalabildiğim en uzun süre 2 aydır lapissiz sunucuda.

36 Warplı bir sunucu faction değil, tamamen amatör ve oynamayan insanların kendisini oynuyormuşum havasında avutmasına yönelik sunuculardır. Sen bundan Lapis warpını çıkar, geriye kalır 35 warp. Yine faction sunucu değil.

Anlayamıyorsunuz fakat lapis çıkınca her şey muhteşem olacakmış gibi düşünüyorsunuz. İnsanların evlerinin hazır verildiği, yemeklerinin kolayca karşılandığı, kafasında "acaba evimi raid ederler mi ?" sorusu olmadan arsasında stack stack elmasları kolayca muhafaza edebildiği faction sunucularımız olduğu sürece asla Minecraft'ta gelişemeyeceğiz.

Ne demek istediğimi anlamak isteyenler varsa walcraft'ta faction oynasın.

Saygılar,

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumda PvP - Lapisli Faction var başka ne açsam diye düşünüyorum :? Lapissiz faction açsam mı ki :D

Lapisli sevenler lapislisine girerler lapissiz sevenler lapissizine girerler :D

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben aslında HardCore Faction açmayı düşünüyorum yabancılardaki gibi zor hammadde falan yok sadece orman bilgi ve küçük bi market yapmayı düşünüyorum vip satılmıycak claim yok sadece klanların claimi var kilit yok yani yabancılardaki gibi barbar bir şekilde oynanıcak lapissiz faction birnevi bu serveri açsam tutarmı sizce

(zaten açıcam tutsada tutmasada ben sorim dedim)