laptop alıyorum gta 5 açar mı ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
açar fakat çok fazla fps drop olur işlemci çok kötü ekran kartı kaldırabielcek kapasitede

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha 1.7 ghz cook kotu adamlar ekran kartını iyi veriyolar 4 gb de ram veriyolar çok kötu bi işlemci veriyolar açar ama rezil eder adamı fps tavan yapar işlemci modeli amd olsaydi daha iyi olurdu

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oha 1.7 ghz cook kotu adamlar ekran kartını iyi veriyolar 4 gb de ram veriyolar çok kötu bi işlemci veriyolar açar ama rezil eder adamı fps tavan yapar işlemci modeli amd olsaydi daha iyi olurdu
Laptop Bu Öyle 4GHZ İşlemci Bulunmaz Bunlarda 2GHZ Bul Şükret :)
Gtx 820 Dediği Nasıl Bir Kart Bilmiyorum Tahminen R7 240 Civarı Birşeydir Eğer Tahminim Doğruysa Ayarları Kısarak Rahat Çekilde Oynarsın Lov - Medium Karışık Bir Şekilde Ama Dahada Kötü Bir Kartsa Lov ve 480 P Bile Gerekli Performans Alamayabilirsin Windows Modunda Oynarsın En Kötü İhtimal Sorun Etme Parayla Alacaksan Önce Crak İndir Oyunu Dene Satın Aldığında 2-3 Fps Daha Fazla Alırsın :p

Selmadddd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bunu Sormana Gerek yok Bu Fiyatta Bir Laptopun açma Donanımı Yok Ve Laptop Direktmen Çöker!

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim ki 8GB Ram Ekran kartı 2 GB. Dağların bulunduğu alanda kasıyor onun dışında sorun yok. Highda oynuyorum. Ekran kartı iyi ama diğer özellikleri düşük. Bimeks'den aldım. Bence internetten değil de kendin git bak.

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
işlemci takılmazmı peki ? 1500 TL laptop var işlemcisi intel core i5 2.3 ghz 4050U mu ne diğer sistemleri aynı crack indiriym deneyim alcam laptobu crack indirme sitesi biliyomusun son sürümü ?[DOUBLEPOST=1440341093,1440341023][/DOUBLEPOST]
Benim ki 8GB Ram Ekran kartı 2 GB. Dağların bulunduğu alanda kasıyor onun dışında sorun yok. Highda oynuyorum. Ekran kartı iyi ama diğer özellikleri düşük. Bimeks'den aldım. Bence internetten değil de kendin git bak.
kendim alcam ben araşdırdım 5-6 kere gittim heycandan tüm laptoplara tek tek bakdım ekran kartını beğendim bunu alacam düşük ayarlarda oynarmıyım gta 5 ?

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
işlemci takılmazmı peki ? 1500 TL laptop var işlemcisi intel core i5 2.3 ghz 4050U mu ne diğer sistemleri aynı crack indiriym deneyim alcam laptobu crack indirme sitesi biliyomusun son sürümü ?[DOUBLEPOST=1440341093,1440341023][/DOUBLEPOST]
kendim alcam ben araşdırdım 5-6 kere gittim heycandan tüm laptoplara tek tek bakdım ekran kartını beğendim bunu alacam düşük ayarlarda oynarmıyım gta 5 ?
İşlemci felan diyorum onu anlamam da, Ekran kartı ve ram iyi. Lowda kasmadan oynarsın.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
HP alma derim. Ama GTAV açar en düşüğe alırsan ayarları. Birazda kasar. Onun yerine topla biraz daha karlı çıkarsın

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkdaşlar şimdi açarmı diyorsunuz ? toplama almak istemiyorum yada toplamak uzun iş ve öğrenciyim taşımması kolay olmalı.[DOUBLEPOST=1440352625,1440344667][/DOUBLEPOST]cevap verecek yokmu ?