lauwwie
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
açarmı açmazmı söylermsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Laptop Bu Öyle 4GHZ İşlemci Bulunmaz Bunlarda 2GHZ Bul ŞükretOha 1.7 ghz cook kotu adamlar ekran kartını iyi veriyolar 4 gb de ram veriyolar çok kötu bi işlemci veriyolar açar ama rezil eder adamı fps tavan yapar işlemci modeli amd olsaydi daha iyi olurdu
kendim alcam ben araşdırdım 5-6 kere gittim heycandan tüm laptoplara tek tek bakdım ekran kartını beğendim bunu alacam düşük ayarlarda oynarmıyım gta 5 ?Benim ki 8GB Ram Ekran kartı 2 GB. Dağların bulunduğu alanda kasıyor onun dışında sorun yok. Highda oynuyorum. Ekran kartı iyi ama diğer özellikleri düşük. Bimeks'den aldım. Bence internetten değil de kendin git bak.
İşlemci felan diyorum onu anlamam da, Ekran kartı ve ram iyi. Lowda kasmadan oynarsın.işlemci takılmazmı peki ? 1500 TL laptop var işlemcisi intel core i5 2.3 ghz 4050U mu ne diğer sistemleri aynı crack indiriym deneyim alcam laptobu crack indirme sitesi biliyomusun son sürümü ?[DOUBLEPOST=1440341093,1440341023][/DOUBLEPOST]
kendim alcam ben araşdırdım 5-6 kere gittim heycandan tüm laptoplara tek tek bakdım ekran kartını beğendim bunu alacam düşük ayarlarda oynarmıyım gta 5 ?
gta V de low yok :/İşlemci felan diyorum onu anlamam da, Ekran kartı ve ram iyi. Lowda kasmadan oynarsın.
Pardon normal iştegta V de low yok :/