Laptop Önerileriniz...

Roncho

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Aralar Yeni Bir Laptop Almaya Karar Verdim Bilgisayar Donanımından Anlayan Biri Olmayarak Sizlere Danışmaya Karar Verdim.
-Fiyat Maksimum 1500-1750 Falan Olsun.
-Windows 8 Olsun
-Oyunlarda Kasmayacak Bir Şey Olsun
-Bir de Yanına Bir Mouse Önerirseniz Sevinirim.
Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Eder Sağlıcakla Kalmanızı Dilerim.

Son düzenleme:

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
o fiyata oyun oynamak için bilgisayar alman zor amacın internette dolaşmaksa önüne çıkan ilk bilgisayarı al derim :D
ama dersenki 2. el olsun oyun oynuyayım bilgisayarcılarda bulabilirsin 2. el bilgisayar

Roncho

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
o fiyata oyun oynamak için bilgisayar alman zor amacın internette dolaşmaksa önüne çıkan ilk bilgisayarı al derim :D
ama dersenki 2. el olsun oyun oynuyayım bilgisayarcılarda bulabilirsin 2. el bilgisayar
Oyun Oynamak İçin Derken 2-3 Oyun Falan Kastetmiştim
Bizim Bilgisayar Allah Razı Olsun 2007'den Beri Bizi Bırakmadığı Içın Böyle Dedim

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
lenovo tercih et g50-80 çift ekran kartlı 4 gb ram i5 işlemci 2 gb ekran kartı 64 bit windows8 hazır ram 16 gb kadar yükseltilebilir oyun performansı süper gta v 35-40 fps
skyrim v ultrada 40 fps , tek kötülügü ssd olmaması bundanda anlayacagın gibi dosya yazım hızı biraz düşük ama yeterli
Fiyat: 1750 tl

Roncho

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
lenovo tercih et g50-80 çift ekran kartlı 4 gb ram i5 işlemci 2 gb ekran kartı 64 bit windows8 hazır ram 16 gb kadar yükseltilebilir oyun performansı süper gta v 35-40 fps
skyrim v ultrada 40 fps , tek kötülügü ssd olmaması bundanda anlayacagın gibi dosya yazım hızı biraz düşük ama yeterli
Fiyat: 1750 tl
Bir Link Koysan Fena Olmaz Diyorum.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hele ki böyle 2000TL altında bir bütçede laptop almanı tavsiye etmiyorum. Masaüstü alman çok daha iyi bir donanıma sahip olma avantajını verir sana ve ayrıca ısınma gibi saçma bir sorunun da olmaz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklemeyi unuttum, normal hızı 1.7 ghz turbo modda veya oyun oynarken 2.3 ve 2.7 kadar artıyor
O dediğin turbo teknolojisi tam olarak bu şekilde çalışmıyor. Her ağır yükte devreye girerse overclock'dan farkı kalmaz. Şöyle diyim:
Diyelim 3GHz'lik çift çekirdekli bir işlemciniz var. Turbosu da 3.6GHz . Bu zorlandığı her an 3.6GHz'e çıkmaz. Eğer o zorlayan uygulama birden fazla çekirdeği kullanabiliyorsa Turbo devreye girmez. Ancak eğer Minecraft gibi tek çekirdeği kullanan bir uygulamaysa, zaten diğer çekirdekler kullanılmadığından onlar çok ısınmaz. Bu durumda zorlanan çekirdeğin GHz'ini arttırarak küçük bir overclock yapmış olur, ama Turbo etkinken diğer çekirdekler tam gücünde kullanılamaz.
Ama sen diyorsun ki oyun oynadığına 2.7'ye kadar artıyor, hayır her oyunda artmıyor, mesela gidip de Far Cry 4'te artmıyor.